|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
20.12.2011 16:01:47   
Bogdancanka
kaj nas nema sneg ima dozduser posted image kal kolku ti dusa saka....tuku sto nemame sneg nema, ima li nekoj da stavi po edno kafe,jas od rabota umorna sumuser posted image  

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 901
20.12.2011 16:09:02   
penelopa
Добар ден и од мене...кај нас вчера врнеше малку снег ама денес нема ништо затоа е многу ладно -4  затоа ние дома си седиме user posted image ...од проверени извори свежни виулици има по цела Германиј.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 902
20.12.2011 18:44:02   
kuklicka26
Богданчанка ајде повели кафе и јас немам пиено од сабајле добро ќе ни дојде.Наздравје user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 903
20.12.2011 20:12:57   
kikicka
Сите во зимски сон паѓате бре рингерајки јас незнам дали сакам снег уствари сакам ама и сакам да се стопи одма да не се испотепам тоа ми оди од рака user posted image user posted image , кајнас денеск мнгладно ветер сече да се смрзнеш а што убаво беше до преднекој ден сонце ко пролет мислиш... ние по дома цел ден доадно досаднооо идам ск во четврток до факс да видам до кај сум и што ке биде безмалата кој е за кофе нека кажува!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 904
20.12.2011 21:38:42   
Bogdancanka
malku kasno, ama del si e del ke si go ispijam kafeto user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 905
21.12.2011 9:15:21   
Felly RR
user posted image Сабајлево еве јас да почестам кафе. Како ми се спиеше, а Матеа се разбудила и ме буди и мене, јас и велам - ајде нанкај, а кога го видов саатот 8:10. Скокнав, и набрзина се спремивме за во градинка. Па сега пијам кафе да се расонам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 906
21.12.2011 10:20:45   
kikicka
ех ај наздравје кафето евеи јас пијам да се расонам .Ништо рр од изненадувањето ми каснеше едно 7 дена ама денес ми дојде,а сакав бидејќки не беше случајно али ајде не било мое некст тајм.Како сте вие денес ние одиме на шопингмалку за намирници во кујна и да си се подновам малку и јас,добро е што стомак не ме боли.Поздрав

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 907
21.12.2011 10:24:10   
Annet
oj leleeee ubavkata taa kikickaa aj zdravje boze nareden pat;-)))))
ajde prosetaj i za mene oti ja zaboraviv sto bese toa setanje,osven po doktori ihihihiih

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 908
21.12.2011 10:27:54   
libra.n
Na zdravje kafeto na site, eve i jas go isprativ mm na rabota, ja zaspav Srna i sega kafeto dojde na red, od 8 mi e svarenouser posted image

Непосредна врска до пораките: 909
21.12.2011 10:40:39   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

oj leleeee ubavkata taa kikickaa aj zdravje boze nareden pat;-)))))
ajde prosetaj i za mene oti ja zaboraviv sto bese toa setanje,osven po doktori ihihihiih

ајде ке почнеш уште малку таман на пролет ке биде гема мома умна хахха ...јбг таа е ама да видиш чуден филинг ем сакаш ем нејќеш е ај сеаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 910
21.12.2011 10:48:30   
rina13
i js ke si zemam od kafeto user posted image eve i od mene ovosni koktelcinja

Непосредна врска до пораките: 911
21.12.2011 16:37:31   
Natuska85
Женски еве ме и мене тука ве читкам овие два дена ама се на кратко неможам да се вратам во нормала уште од ова болницивеuser posted image . Вчера убаво ми дојде малку шопинг за НГ, user posted image го чуваа мајка ми и татко ми а ние со мм сме се изнашеталеuser posted image .

Инаку од утре тргнувам на работа,малку порано од предвиденото ама не се испуштаат некои прилики налиuser posted image . Денес прередував плакарите и пробував да видам што пасира што не од старата гардероба и многу сум среќна дека скоро се од пред да останам user posted image ми е точноuser posted image user posted image user posted image . Не ми требаше диета, се исцедив по ова болницивеuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 912
21.12.2011 16:44:41   
kikicka
eee супернатушка ајде ти пуштаме вода со лесно на работа user posted image не дека ти е прв патали сепак по толку време ти треба среќичка...добро што и К оздраве паи малкуда здивнеш .Јас сум утре од 13ч слободнакој сака кафе со либра договоривме кој е друг за т.е кој еслободен сите стена работа user posted image ајас не останувам мнг касно во скке треба да си враќам ради Леона пошто мајкамиена работа па...тоа е

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 913
21.12.2011 17:16:51   
Annet
dosla zima na RR subavko e so snegulki;-)))))))))))))
˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• ''♫ '' •\.˛*./______/~\ *. ˛ *。
*(...''•''.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•

< Поракaта ја уредил Annet -- 21.12.2011 17:17:11 >

Непосредна врска до пораките: 914
21.12.2011 17:19:43   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

dosla zima na RR subavko e so snegulki;-)))))))))))))
˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• ''♫ '' •\.˛*./______/~\ *. ˛ *。
*(...''•''.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•

user posted image user posted image user posted image
хахах и јас когами се смени се иненадив ХО ХО ХО МЕРИ КРИСМАС

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 915
22.12.2011 19:12:05   
kuklicka26
Како сте  расположени денес за благоuser posted image да ве почестам за другарка ми ќе се вери во недела и  сум посебно расположена,само ако може да мипомогнете околу поклонот не знам што да и купамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 916
22.12.2011 19:48:24   
kikicka
Добро вечер цеститки за другаркаи нека им есо убаво....поклооонн што знам се купува ли за веридба???user posted image јас сум за цвеќе и благо можеш и нешто накит ,бижутерија онака даи земеш а за свадба ПОКЛОН или ПЛИКuser posted image ....
инаку дене се изнаврна снег со либра си се напивме кафенце во рамстор штеша и др што не бевте слободни, ајде нареден пат.Мене мм ме зезна со кешот ми го скрати мојот за негови задоволста така да пак ке си дојдам во ск посебно во Џамбото итака...

Непосредна врска до пораките: 917
22.12.2011 21:07:35   
libra.n
Kikicka, ti pobrgu si stignala do Negotino od kolku jas od centar do Karpos. Se zaset_avme so mm. go potrosivme porodilnotouser posted image . Mi kupil masina za susenje alista pa eve da ve pocestam

< Поракaта ја уредил libra.n -- 22.12.2011 21:08:50 >

Непосредна врска до пораките: 918
22.12.2011 21:21:41   
kikicka
user posted image user posted image ајд заборавиви да ти честитам во живо за машината user posted image ,еветука честитамм со здравје да си сушиш ....па богами на таа виулица брзо стигнавме.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 919
22.12.2011 22:12:31   
Olivia
Kikicka a be jas denes bev vo Ramstor okolu 3:30 neplanirano se najdov tamu, ih da znaev kaj ste sednati ke ispiev i jas edno kafence so vasuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 920
22.12.2011 22:25:28   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Kikicka a be jas denes bev vo Ramstor okolu 3:30 neplanirano se najdov tamu, ih da znaev kaj ste sednati ke ispiev i jas edno kafence so vasuser posted image

pa dati ka\amnietoavreme se razdeluvavme dole pred bankomatite bevme mo\e i sme se razminale :Dajd next time

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 921
22.12.2011 22:41:34   
Maca25
Како е? Ние по дома сме сите полудени, што од сипанициве на нина, што од лигавењето нејзно по цел ден.... и така.
ај некој нека тури нешто за опуштање пред спиење.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 922
22.12.2011 22:49:12   
Olivia
Maci user posted image user posted image user posted image za Nina neka se oporavi pobrzo. Poveli toplo cajce vo ladnava nok, backi...user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 923
22.12.2011 22:52:06   
Maca25
Фала срцка...иако мислев на нешто појако од чајче...да смирам живци user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 924
22.12.2011 22:55:33   
Olivia
Maco znaes deka sekogas sum spremna so terapija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.