Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Леле денес сум уште по сабајле екстра нервозна.Дамјан ноќеска 10 пати цицаше и пак не сум наспана.Таман почна да пие по малку млеко од шише и еве пак почна по старо.незнам што ќе правам со одбивањево
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Како се чувствувате денес ? 17.9.2009 13:42:43
mother 29
celo vreme mi se spie...cela nok ne spiev.
vcera se sretnavme vo maaloto so edni komsii,baska i prijateli ni se.imaat dete kako moj Marko.i sega obicno vo mali gradovi se se razbira,ama jas ova ne sum go znaela.jas so marko od prodavnica i tie ne presretnuvaat i zastanuvame.lelelelel luge koga da mu prozboram na Stefan (taka se vika maliot) gledam detenceto ne e dobro(so pogled se ceni deka ima nekoja retardacija) lelel nozi i raci mi se otsekoa,ocite polni,edvaj si dojdov na sebe ,se pozzz i zaminavme.
i si velam lelel gospod da cuva i da brani..od toa pogolema bolka nema na svetot...
i cela nok oko ne sklopiv.....od zdravjeto povazno nema....dzabe pari,dzabe se.... i uste mislam.
RE: Како се чувствувате денес ? 20.9.2009 23:19:09
mami
максимално преморено..уште нешто да ви пишам и одам во кревет..цел ден трчаме низ Лешок, Лука си помина најубаво на свет а ние- па ние се уморивме за сите пари
RE: Како се чувствувате денес ? 20.9.2009 23:24:13
nadica
леле мртва претапана ете така се чувствувам
денес правевме ајвар, пеглани пиперки и + чистев од утре 3 дена во неготино има панаѓур па гости колку сакаш ама ако целиот град е весел музика од сите страни
а заморот ќе помине се навикнувам и немам гајле
RE: Како се чувствувате денес ? 20.9.2009 23:35:03
Еца
денес немав баш енергија, а се сум исчистила, испеглала(додуша за пеглање ми остана уште) со децата цело време па се наполнив со енергија и сега имам батерии да поработам до кај 2, 3 ноќеска
RE: Како се чувствувате денес ? 22.9.2009 17:32:27
Bogdancanka
eve none da ne bides tazna ke bide ne se sekiraj i jas edvaj cekam samo pozitivno bez nervozi sto ne bilo pa i toa da ne bide kako za site taka i za nas
RE: Како се чувствувате денес ? 22.9.2009 17:37:53
Bogdancanka
Jas sum 25 a 6 godini u brak ali ne se sekiraj ke bide samo pozitivno,znam deka vremeto minuva ali nikogas ne se znae i nikogas ne e kasno,kako sto rekov kako za site taka i za nas daj boze sto pobrzo i na nas da ni se napolnat racete