Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.9.2009 10:22:09
none
eh elence kolku sakam i jas da kazam bebe imam ama tesko odi eve sega ke odam na ginekolog pak da e vidi folikulot kolku e i neznam 12 den mi e posle menzis pa da vidime ,gledam mnogu posle klomifen terapija posle zabremenile ajde i jas da sum sreknica takva i da imam bebe
RE: Како се чувствувате денес ? 23.9.2009 14:06:43
none
eve sega doagjam i treba za 5 dena pak da odam navodno mali mi se folikulite koj gi nema mnogu do dusa samo dve bea sega ama mali pa da vidime vo ponedelnik kolkavi ke bidat
RE: Како се чувствувате денес ? 23.9.2009 21:05:43
happy mommy
Jas uste gi imam istite frki so krvarenje , stignav do 6 ta inekcija i sinoka pak prokrvarev. Od denes me stavija na bolovanje i pak istite vitamini i lekarstva. Stignav do 10 ta nedela i vise ne znam do koga ova ke prodolzi.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.9.2009 21:08:52
Палешка РР
Баш денес те мислев happy mommy. Само одмарај и за ништо друго нека не ти е грижа. Знам дека имаш уште едно дете...и нему му треба внимание , но внимавај и на себе. А како е бебчето, што велат?
RE: Како се чувствувате денес ? 23.9.2009 21:54:39
Bogdancanka
Uf fala devojki ali prv pat sama doma i si baram rabota da ne mislam mnogu ali dzabe,nema so koj malku da se zakacis,malku da se zezam,ali nisto strasno nema mnogu za dva dena ali mi nedostiga pred nekoj den bev za Radovis dve dena jas ,sega nego dva dena ke go nema i nekako mi e cudno,odkako sme vo brak mnogu retko sme bile razdeleni kade toj tamu i jas.Svekor mi cesto ne zeza bliznaci,neznam ne e ubavo bas do tolku da si povrzan sto mislite?
RE: Како се чувствувате денес ? 24.9.2009 14:03:40
mama_27
Кажувајте совет за ситуацијава моја
Бебушов е изгледа уште високо 34 недела сум и притиска на желудникот,не можам ни да јадам ни да спијам, киселини ме изедоа... Притиска и на ребрата, немам воздух....
Кога ли ќе почне да се спушта, што ли уште ме очекува
RE: Како се чувствувате денес ? 24.9.2009 17:08:20
mimicka
Најпосле маку да здивнам по долги и напорни две недели исполнети со многу случувања за кои човек може да биде само нем гледач и да верува дека се ке заврши добро . Мислам дека тој среќен крај се ближи. Ми недостигаше дружењето со вас
RE: Како се чувствувате денес ? 24.9.2009 20:35:06
mami
мимичка што се случило? Инаку јас сум топ...после работа бев на ручек и пиво со драги колеги од факултет..колку убаво ми дојде на душичката што ги видов после долго време