|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација
4.1.2012 1:55:00   
milo20052011
vo bremenost poradi pokacuvanje na didimetrite se dava clexanot podkozna inekcija i ne e voopsto strasno ni za majkata ni za bebeto bratucetka mi go primase do deveti mesec, a mene pak mi dadoa tabl aspirin 100mg poradi pokaceni didimetri

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1276
4.1.2012 11:53:24   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna

Jas izvinete sto upagagam ko jokerr u poker ama sto e sega toa KLEKSAN??

Jas ne sum se izrazila ubavo.
kleksanot pred bremenost se prima dokolku so genetski ispituvanja se otkrie problem .

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1277
4.1.2012 20:27:10   
Sajna
ahaa ok sega mi e jasno , deka i nie se macime pa vikam da ne sum ispustila nekoj tip na pomos user posted image , nie sekoj vtor den si pisuvame domasna taka resivme pa zdravje za 10 dena ke vidime sto sme napisale user posted image i pocnav da gi pijam peruvian maca i mozam da kazam deka ima efekt u pogled deka imam konecno ovulacija bez FOSTIMON user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1278
5.1.2012 15:35:05   
Iverka
Izvini Sajna, mozes li da mi kazes od kaj se kupuva taa Peruvian MACA, bas citav na internet deka e delotvorna za zdravjeto na jajcekletkata?

Непосредна врска до пораките: 1279
6.1.2012 9:37:52   
Izabela*
Zdravo devojki. Najprvo da vi gi cestitam praznicite i da vi posakam mnogu zdravje i sreka vo novata godina. Mene denes mi e 14 den od inseminacija i doktorot mi rece da napravam denes test preku krv ali ko za belja denes ne raboti nitu edna laboratorija taka da ke treba da cekam do ponedelnik. Neznam od koja pricina no se cuvstvuvam mnooooogu tazno i mislam deka vo sekoj moment ke dobijam. Vcera imav nekoi bolki vo stomakot no ne za dobivanje tuku kako nesto da me bockase a i bazalnata temepratura utrovo mi bese 36,5. Neznam kako ke izdrzam do ponedelnik a kako sto gledam od vasite iskustva domasnite testovi ne se bas verodostojni vo vakvi situacii. Se izvinuvam za dolgiot post. Imajte site prijatna badnikova vecer

(Одговор на членот Iverka)
Непосредна врска до пораките: 1280
6.1.2012 13:01:33   
bella80

ИЗВОРНА ПОРАКА: Izabela*

Zdravo devojki. Najprvo da vi gi cestitam praznicite i da vi posakam mnogu zdravje i sreka vo novata godina. Mene denes mi e 14 den od inseminacija i doktorot mi rece da napravam denes test preku krv ali ko za belja denes ne raboti nitu edna laboratorija taka da ke treba da cekam do ponedelnik. Neznam od koja pricina no se cuvstvuvam mnooooogu tazno i mislam deka vo sekoj moment ke dobijam. Vcera imav nekoi bolki vo stomakot no ne za dobivanje tuku kako nesto da me bockase a i bazalnata temepratura utrovo mi bese 36,5. Neznam kako ke izdrzam do ponedelnik a kako sto gledam od vasite iskustva domasnite testovi ne se bas verodostojni vo vakvi situacii. Se izvinuvam za dolgiot post. Imajte site prijatna badnikova vecer

Izbela fala,i ti da imas prekrasni Badnik i Bozik,jas nemam iskustvo so inseminacija ama mozes ako sakas da zemes test self clear 420 den. e u Zegin i pokazuva samo 5 dena posle rizicniot odnos....Daj Boze da ne sraduvasuser posted image user posted image

(Одговор на членот Izabela*)
Непосредна врска до пораките: 1281
6.1.2012 13:53:52   
kapina
jas sakam da prasam dali dr tofovski prave inseminacii i koga mu e priemen den oti mi kazaa oti ne pravil inseminacii on kolku e tocno toa neznam

< Поракaта ја уредил kapina -- 6.1.2012 13:54:43 >

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1282
6.1.2012 14:50:01   
Melanija RR
Izabela се најубаво и на тебеuser posted image .Сфати го ова како искушение и тест за твојата трпеливост.Но понеделник не е така далеку штом поминале 14 дена,празници,луѓе,шетање...таман помалку да мислиш на тоа.Те чекаме со убави вести во понеделник и ти пуштам среќа.
Капина јас незнам да ти одговоран но сигурно некоја рр-ка наскоро ќе ти пише,сепак празници се па сите по малку не нема user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1283
7.1.2012 10:41:58   
Sajna
IVERKA jas ja kupic vo SWANSSON 960 den edno paketce 60 tableti

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1284
7.1.2012 13:42:25   
Izabela*
Nisto devojki od mojata inseminacija, utrovo dobivuser posted image . Ajde poveke sreka nareden pat, nema razocaruvanja. Pozdravce do site i cestit Bozik.

Непосредна врска до пораките: 1285
9.1.2012 14:47:36   
milasteve
zalam za site koi dobivte i pominavte neuspesna inseminacija,tesko  e mnogu no nemozeme nisto protiv toa,eve jas se spremam za naredna,od denes pocnav so klomifen a od sreda pocnuvam so merional pak se nadevam ovoj pat bog ke bide so mene,sreka vi prakam na site

(Одговор на членот Izabela*)
Непосредна врска до пораките: 1286
9.1.2012 15:37:57   
Melanija RR
milasteve повторно со кломифен и мерионал,кој пат ти е и дали ти делува?Јас еднаш пиев кломифен и 2 инекции гонал.
Мериналот како одам,колку се?

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот milasteve)
Непосредна врска до пораките: 1287
9.1.2012 16:32:56   
liljak
zdr na site...melanija , mailasteve ...kako ste?
melanija jas koga gi primav merional 5 inekci bea 6000 denari na privatno i demek parite ke mi gi vratele no treba recepta pa da ti kazam eve uste i mi prepisvat, ne se nadevam deka ke mi napisat i parite ke mi gi vratat....inace jas pocnav so Dekortin za mutiraniot gen i ovaj pat na prirodno pa ke vidime so ke bidi...pozdrav4e

Непосредна врска до пораките: 1288
9.1.2012 18:22:41   
Sajna
Ajdeee zenski dajte edna bar da ne izradva da ni trgne godinava so user posted image jas uste 7 dena imam da cekam za da ne dobijam ama nekako simptomi nemam ama bas za nisto user posted image ajde cekam ubavi vesti

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1289
10.1.2012 16:29:08   
milasteve
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija

milasteve повторно со кломифен и мерионал,кој пат ти е и дали ти делува?Јас еднаш пиев кломифен и 2 инекции гонал.
Мериналот како одам,колку се?

2 pat mi e src,merionalot se 8 inekcii primam jas,kostaat 10 400den

Непосредна врска до пораките: 1290
10.1.2012 16:30:26   
milasteve
ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak

zdr na site...melanija , mailasteve ...kako ste?
melanija jas koga gi primav merional 5 inekci bea 6000 denari na privatno i demek parite ke mi gi vratele no treba recepta pa da ti kazam eve uste i mi prepisvat, ne se nadevam deka ke mi napisat i parite ke mi gi vratat....inace jas pocnav so Dekortin za mutiraniot gen i ovaj pat na prirodno pa ke vidime so ke bidi...pozdrav4e

onaka sum liljak,nekako razocarana,taznauser posted image i se spremam za naredna insem,nedela odam na fulikumetrija

Непосредна врска до пораките: 1291
10.1.2012 16:40:45   
Melanija RR
milasteve фала на одговорот,сепак се поефтини од Гоналот (1.600 ден.).
Немој да си тажна туку радуваје на новата инсеминација.Liljak i Sajna ајде да не израдувате. user posted image
Јас тука ќе ве дружам,но пред април неправам ништо,прво да завршам со лапараскопијата.

Непосредна врска до пораките: 1292
10.1.2012 17:02:12   
liljak
sanja mila ti drzam sreka znam deka ovie denovi se najteski za tebe, denovi na iscekuvanje ...
milasteve ne se razocaruvaj ajde bidi silna i pozitivna sto da pravime toa e , eve i jas nekako ovie tableti me uspivat ama sto da pravam dusata mi se tresi , me plasi ova so mutiraniot gen ama ke se boram i ne se otkazvam, i jas sum samo razocarana i rasplakanai se molam sekoj den na gospod da mi pomozi , ajde na site ke ni dade user posted image
melanija kako si mila , do kaj si so laparaskopijata?...pozdrav4e za site rr

Непосредна врска до пораките: 1293
10.1.2012 17:04:31   
Melanija RR
Лилјак во февруари одам на лапраскопија,а дотогаш со user posted image да ве снема од темава user posted image

Непосредна врска до пораките: 1294
11.1.2012 8:37:25   
Sajna
Imam edno prasanje , posto imam strasni bolki u kicmava kako za user posted image si se pripremam pak za inseminacija psihicki, e sega me interesira dali nekoja od vas pravela kaj Dr Mitko vo Sv Lazar i kako e zadovolna i kolku se ja fati so pari (dali e kako vo sistina ista cena me interesira?)

Непосредна врска до пораките: 1295
11.1.2012 10:40:34   
Melanija RR
Sajna за др.Митко Ивановски сум слушнала дека го фалата за инвитро и за породување,што значи дека е добар веројатно пред се како доктор а и стручен user posted image

Непосредна врска до пораките: 1296
11.1.2012 15:42:32   
milasteve
mili moi zbuneta sum,se mislam...dr koga bev minatiot pat na folikumetrija mi spomna deka mozese in vitro da mi pravi super sum reagirala na terapijata,pa sega u nedela treba da odam na folikumetrija povtorno se spremam pa neznam dali da go prasam za in vitrouser posted image zs posigurno e

< Поракaта ја уредил milasteve -- 11.1.2012 15:43:46 >

Непосредна врска до пораките: 1297
11.1.2012 21:58:12   
nataly86
Sanja, jas imam praveno inseminacija kaj dr. mitko i imam samo pofalni zborovi za nego kako doktor.. prekrasen covek... inaku neznam kolku e vo sistina tamu e 6000den,

Inaku moi RR jas vcera pravev inseminacija.... imav 4 jajce kletki porasniti po20mm sluznica ok... site parametri bes super... i segaa..... najteskite 2 nedeli.... pa sto ke bide neka bidi

5 год. обиди, 4 циклуси со кломифен \ 5 неуспешни инсеминации, оперативна хистероскопија отсранување на септум, 1 ИВФ успешно, user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1298
11.1.2012 22:52:18   
Melanija RR
nataly86 ќе поминат 2 недели дури да трепнеш.Ти посакувам user posted image user posted image

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1299
11.1.2012 23:39:55   
bella80

ИЗВОРНА ПОРАКА: milasteve

mili moi zbuneta sum,se mislam...dr koga bev minatiot pat na folikumetrija mi spomna deka mozese in vitro da mi pravi super sum reagirala na terapijata,pa sega u nedela treba da odam na folikumetrija povtorno se spremam pa neznam dali da go prasam za in vitrouser posted image zs posigurno e

Milasteve neznam kolku god. imas ama te molam ne se brzaj,ko sto znam so vas dvejcata e se vo red,nema potreba od invitro,a i ko sto gledam od forumov za golema zal i invitroto ne e garancija...Probajte vaka uste nekoe vreme i ako nedaj boze ne biva invitroto ne bega...Nemas pojma jas kolku bi sakala da nemoram na invitro ,ama imam realen problem koj se vika namaleni ovarijalni rezervi i moram...Te guskam mila i ti posakuvam ovoj patuser posted image !!!!

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?