Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
леле женски сега ми текна дека пред точно 2 години на овој ден направив тест за бременост и видов 2 цртки, ах сега ми се вратија чувствата, ми текна дека ми се падна паричката и дома и на работа и во кафичот кај што излегував, ааа мора да одам да прославам малку
леле жени сте живнале денес!!! ова дека пак храна и пијчки фрчат на форумов... јас денес од 8,30 до 16 глава не кренав од работа, само од време на време ќе ѕирнев на кратко што има тука и одма се исклучував. Ептен се расположив кога прочитав дека темјана наша е бремена!!!! честито срцка, имај си лесна бременост и лесен пораѓај!! уствари сите ние ќе те припремаме тука!!!
Сега го праќам мм до аптека, да ми купи макропен, болна сум!
Maco ma!!! Ajde pobrzo da ozdravis, cajce i topla supa, i da jades blago, pomaga ...znaes ustvari Leleeeeee sto ubavo mh mh stvarno znaci denovive se nekoi negativnosti ima okolu mene, mnogu temno nekako....sepak, a si otvoram tuka....sekogas e soncevo Aj za muabetov!
Еве јас со вас си ја дочекав старата нова година. Надвор има огномет....Се послужив од се што сте спремиле од сабајле најмногу ми се допадна портокалот...Која идеа човече алал да ти е. Инаку никогаш не сум ја славела оваа нова година а вие?
ИАКО СО ДУША ГО ЧЕКАМ КОМАДОТ УТРЕ СО ПАРИЧЕ ПО ТЕТОВСКИ ЗДРАВЈЕ
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Јас деновиве сум крш. Започнав со воспаление на средно уво и синус па поминав на воспалено грло и тешка надразнителна кашлиза за синоќа да дигнам и температура Сега се убивам од кашлања, кила ќе добијам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.