Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
da vi se pofalam i jas denes si kupiv bebefon (alarm) sto odamna go sakav na reer germanski i mnogu mi se dopaga ako ima nekoja od vas vakov neka mi pise iskustvo
fila imame bas vakva tema za bebifoni...Na search pisi bebifon i ke ti ja pokaze temata...Tamu mozes da vidis koj kakov bebifon imame...
neznam dali da zemam bebefon koga prvite dva tri meseca ke bidam celo vreme so bebusot. I za toa treba razmisluvanje. Se nekako mi izgleda potrebno. Majka mi veli i nepotrebnite raboti sum gi pravela potrebni.
neznam dali da zemam bebefon koga prvite dva tri meseca ke bidam celo vreme so bebusot. I za toa treba razmisluvanje. Se nekako mi izgleda potrebno. Majka mi veli i nepotrebnite raboti sum gi pravela potrebni.
ne ti treba bas odma...pogotovo ako ste vo stan...ama za nekoj mesec kje ti zatreba
Jas si kompletirav se duri zemav prikrivki za povivanje i za pod dusece. Pet za 15 denari od zegin. Imalo i prikrivki musamki za banjanje koi ne ne propustale voda. 22 denari. Gi cekam ovie vtorive ama nisto nema vo zegin gi ispokupile. Za dva dena pak ke odam da vidam.
Denes kupiv i termoforce za bebe edna bodibenkica i edna benkica.od struzanka. nEZNAM USTE STO DA ZEMAM MISLAM I EDNA GREALKA ILI KALORIFERCE ZA KOGA KE GO BANJAM DA MU BIDE MALKU POTOPLICKO IAKO IMAME PARNO.
Fetusce јас дома ја пуштав климата кога го бањавме . Ако немате клима многу вршат работа оние малине калориферчиња што ги има насекаде, ние нашето го купивме од Веро околу 700-8000 денари и стварно супер грее
ИЗВОРНА ПОРАКА: fetusce
Denes kupiv i termoforce za bebe edna bodibenkica i edna benkica.od struzanka. nEZNAM USTE STO DA ZEMAM MISLAM I EDNA GREALKA ILI KALORIFERCE ZA KOGA KE GO BANJAM DA MU BIDE MALKU POTOPLICKO IAKO IMAME PARNO.
Jas koristev kvarcna grealka kako dopolnenie na parnoto. Ne se skapi a se prakticni, posebno za onie denovi vo prolet ili esen koga parno nema, a studi.
Jas si kompletirav se duri zemav prikrivki za povivanje i za pod dusece. Pet za 15 denari od zegin. Imalo i prikrivki musamki za banjanje koi ne ne propustale voda. 22 denari. Gi cekam ovie vtorive ama nisto nema vo zegin gi ispokupile. Za dva dena pak ke odam da vidam.
Za ednokratna upotreba odozdola so so musamka odozgora so pamuk, go stitat bebeto od alergii istotaka se vikaat kanped, ima i edni italjanski tie se 28 denari tie se odozdola so musamka a odozgora so podebel pamuk se upivaat.Svekorot mi kupil i zagasita lamba koja netrosi mnogu struja, mnogu e prakticna i toa ja zel od bitpazar. Baska mnogu e moderna takva prvpat gledam so mala a znacajna svetlina za docnite nokni casovi koga ke treba maloto da go dojam.
< Поракaта ја уредил fetusce -- 5.1.2012 22:21:50 >
dragi rr-ki bi sakala da ve prasam sme vo plan da kupime montazno(prenoslivo) krevetce za bebusot , a jas imav golem merak da kupam postelnina so obikolka od 3 te strani na vrzuvanje , ama na ovie krevetcinja ne mu odgovara.Vie sto kupivte obicna postelnin Ili ?????
Јас си земав комплет со обиколка прегради и постелнина и две гарнитурички тоа е добро и мора да се земе за креветЧе.Јас дури сите тие ги исправ и испеглав и ги ставив во оние вакум кеси. Сега ке ги отворам и ке ги ставам на креветчето.
< Поракaта ја уредил fetusce -- 14.1.2012 15:03:08 >
dragi rr-ki bi sakala da ve prasam sme vo plan da kupime montazno(prenoslivo) krevetce za bebusot , a jas imav golem merak da kupam postelnina so obikolka od 3 te strani na vrzuvanje , ama na ovie krevetcinja ne mu odgovara.Vie sto kupivte obicna postelnin Ili ?????
jas kupiv obicna za toa krevence ama nema vrska mozes i na ovie da stave samo sto vecerno vreme nema da mozes preku mrezata da go gledas kako jas sto si ja gledam ja prinesam do petosedot kade spiam i si ja gledam niz mrezataili trazi so tri od ednata da nema moze i na ovie da se stave
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 14.1.2012 15:57:03 >
Јас си земав комплет со обиколка прегради и постелнина и две гарнитурички тоа е добро и мора да се земе за креветЧе.Јас дури сите тие ги исправ и испеглав и ги ставив во оние вакум кеси. Сега ке ги отворам и ке ги ставам на креветчето.
za montazno krevetce ne ti treba...baska imajte vo predvid deka ne e ni ubavo taka da ti obikoluvate krevetcinjta..vozduh amin....aj vas taka da ve zagradat od site strani...toa kaj drvenoto e predvideno zaradi moznosta od udiranje od drvata..taka da za montazno jok...kupisi ubava obicna postelninka
Neznam za monrazno krevetce, jas imam drveno opasnosta od udiranje e golema pa zatoa kupiv so pregradi od site cetiri strani. Baska zimno vreme e ako imame parno vecerno vreme iako ne e studeno so parnoto potoplicko ke mu bide.
Jas imam koristeno i drveno vo pocetokot a posle i montazno krevetce. Ima pisuvano drug pat , megutoa pak kje se povtoram deka montaznoto krevetce e izbor broj1. Toa sto kupivme montazno krevetce se pokaza kako najpametnata rabota sto sme ja kupile.Eve sega sin mi ima 19 meseci i si spie seuste vo nego i kje si spie se dodeka go sobira vnatre :-)) Inmace za vakvo krevetce ne ti trebaat ogradici i sl , treba samo obicna postelnina te carsavcinja i navlaki za pernice dokolku koristis.Jas licno ne ama i toa a prasanje na izbor i mislenje :-)
i jas s um prezadovolna od montaznoto krevetce si go stavam kade sakam seuste sme na gornoto nivo bidejki e seuste mala i ne moze da stanuva koga ke pocne da stanuva da stoi vo nego ke ja spustime na dolnoto nivo od prijatelki sto imaat takvo krevetce duri po 1 god gi simnale plustoa si ja presoblekuvam seuste na podlogata sto e na krevenceto inau nema da mozam uste dolgo bidejki veke si gi udira nodzinjata
A Andrijance kolku ima cm od duseceto kade sto lezi bebeto do vrvot na krevetceto da ne rastojanieto malo! Bi sakala drugo da prasam dali nekoja od vas RR-ki koristela jorgance i pernice kako i postelnina od Kumanovska firma mislam se vikase Filing , dali se kvalitetni me interesira ubavi dezeni imaat ama mi e strav da kupam dane mi obelat naednas ! a i dosta se eftini !Pisete !
Jas imam montazno krevetce na dve nivoa i sekako si kupivme plus dusek od bertoni(so kokosovi vlakna, tvrd dusek) koj sto se vklopi super vo gornoto nivo na krevetceto i voopsto ne doaga plitko. A jorgance imame i nie i iskreno ne go koristime mnogu, mnogu bidejki e dosta toplo kaj nas(i jas i mm se pokrivame so frotirki cela zima). Filip go pokrivam so plisano kebence i vo tekot na nokta ako se posomnevam deka mu e ladno i mu e ladno noset_o i obravcinjata ke go pokrijam so plus uste edno kebence. .
< Поракaта ја уредил mila28 -- 21.1.2012 19:55:23 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.