|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
25.1.2012 23:03:05   
kuklicka26
Добровечер женски како сте. ј=Јас имав напорен ден ке се освежам малку со едно вакво коктелче  Б-53user posted image после туширањето и на спиење.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1576
26.1.2012 15:22:38   
Annet
денес слабо не има?????????????????????
ај од мене едно топло чоколадце за снегов хаха
user posted image

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 1577
26.1.2012 15:27:19   
AnnaMolly RR
Тука сум јас, само ѕиркам од прееска. На работа сум до душа, па мора и да работам нешто user posted image
Дај едно и за мене, баш убаво ќе ми дојде да се стоплам пред да си тргнам накај дома.

Live and let live

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1578
26.1.2012 16:03:23   
Ikana
Mnogu e shturo denovive, kaj ste zenski?!user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1579
26.1.2012 16:27:59   
AneLav RR
И јас само ѕиркам да не има некој муабет да се вклучам. Па досадно ми еuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1580
26.1.2012 16:51:22   
mamicka77
eve me i mene dojdov na red za dve tri minuti pa da ve zirnam od mojot mm nema sednuvanje na pc do 6 februari do togas e na odmor inaku da vi se pofalam na MILA  pocna da izlegvua ZAPCE uste ne e probieno ama se gleda deka ke probie samo neznam kolku vreme ke treba nekoj vikaat ke treba dva tri meseca nekoj vikaat skoro ne znam na koj da veruvam se gleda deka e zabce  prvo bese kako zrne a sega koga fatam grebka a nema celo belo da se gleda

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1581
26.1.2012 17:18:21   
Natuska85
Женскички да ве поздравам набрзинка пред да си одам од работа(чекам една странкаuser posted image ). Немам време да ви пишам во последно време ,на работа многуууу работа,дома додека да се приберам 6 саат до 9 со user posted image се гушкаме и јас заспивам дури некогаш и пред него додека го нишкам на спалнаuser posted image . Ве читнувам ама на кратко и тоа.user posted image . Ако организирате некоја дружба во скоро време плс телефонски известете меuser posted image . Ај за викендов да се собереме негде,а?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1582
26.1.2012 18:10:30   
Maca25
како сте? Јас денес цел ден закопана во фактури, не можев крајот да им го најдам, па не успеав ништо да пишам. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1583
26.1.2012 18:34:18   
Bogdancanka
brrrrrrr jas denes zaledena,kaj nas duva veter kako lud na rabota smrznavme sega doma nemozam da se stoplam,a mm nesto se zali, ima bolki vo polovina nemozam da go ubedam da odime na lekar user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1584
26.1.2012 18:44:55   
Maca25
Многу е ладно. Јас кога излегов од работа се умотав во шал, капа...никој бре да не ме препознае...како нинџа бев.

Него има некој тука кафе да направи вака ко за после ручек?!?user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1585
26.1.2012 19:11:10   
Bogdancanka
hehehee ne si edinstvena i jas bev kako nindzauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1586
26.1.2012 19:14:01   
Maca25
Ќе се препознаевме одма да се видевме а?! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1587
26.1.2012 19:19:44   
AneLav RR
И јас бев како  ниџа  овде исто е мноу ладно, а тркнав да купам леб зошто оној во машинана за леб ми се зафркна. Дај некој нека каже рецепт за со црно брашно! Поздрав до сите!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1588
26.1.2012 19:20:16   
Bogdancanka
sekako,sekakouser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1589
26.1.2012 19:42:43   
kikicka
Туу се нинџи воа рингерајки user posted image user posted image user posted image се испожалите кој смрзнал кој купица работа и ајде чао никој да почасте нели ве срам бре user posted image user posted image user posted image се зезам милички малку,јас сум хоме бев до кај мајка си дојдов земав да местам летвичкина спалната што си порачав од дормео и супер се стабилна е нема крцкање user posted image . ете така леле нека ми извинат ама морам да кажам за ова со ММ и МТ --------Маж ми (мм) Маж ти (мт) мнг ми е смешно кога ке напише анет твојот мм или како мамичка мојот мм Кеми извинете на шегата ама да кажам не е лошо user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1590
26.1.2012 20:11:42   
Natuska85
user posted image user posted image user posted image кикичка забегана си user posted image user posted image user posted image и јас сум приметила дека пишуваат твојот ммuser posted image user posted image user posted image Ајде повели јас частам по едно топло чоколадоuser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1591
26.1.2012 20:41:03   
kikicka
user posted image user posted image ама морам да кажам нема тука лаги user posted image гледам никој не вика па ајде јас !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1592
26.1.2012 21:35:01   
Annet
KOGA BRE SUM NAPISALA TVOJOT MM AHHAHAHA elele ne se sekavam ama izvinete stvarno ako sum napisala,. ahhaahha sekogas izbegavam da mesam tugi m`ze hahahahahauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1593
26.1.2012 21:43:10   
kikicka
user posted image user posted image user posted image user posted image лелее не анет дека си мешала туѓи м`же туку симаш речено твојот мм т.е напишано хахаххаха ке ти го најдам постот, не е битно битно сега знаш ама како и да е битно се насмеавме нели user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1594
27.1.2012 9:20:02   
dostickage
Zenskicki,imame novo bebe kaj mene na rabota.
Devojcence,samo sto ni donesoa mekicicki user posted image

Castam pijacka (castam ama ne znam da postavam slika user posted image user posted image user posted image )

Jas bi eden Cherrydance :-)

Непосредна врска до пораките: 1595
27.1.2012 9:42:14   
Natuska85
Абе немој ти незнаеш да ставаш сликиuser posted image .Дај ваму мекици и сиренце, знаеш како сум заuser posted image .ЈАс денес малку по релакс на работа,па ве читам од сабајлеuser posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1596
27.1.2012 9:55:26   
rina13
user posted image eve jas ke pocastam
jas od sabajle izigravam majstor user posted image gi vadi sajcinjata za zakucuvanje  kabli na dzid a jas gi cukam boze kajot nemozam da i go fatam od belja u belja

Непосредна врска до пораките: 1597
27.1.2012 9:57:47   
dostickage
lele kako se najadov , auuu imam griza na sovest user posted image user posted image
ajde bujrum ima uste

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1598
27.1.2012 10:09:42   
Natuska85
Рина кај се видел на гладно коктели, не зафркавајuser posted image . Ќе стави некој нешто за појадок или да станам сама да си земамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1599
27.1.2012 10:25:53   
Maca25
хелоу!!! како е!! ај честито ново бебе во фирмаuser posted image

јас ќе си земам од коктелчињата, чекаме денес на работа да ни донесат пастрмајлии од Штип....њам њам....

Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.