|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
27.1.2012 16:23:14   
AneLav RR
Ти срцка ништо не си качила фактички. Како што те гледам изгледа си и висока па си го дополнила тоа што ти фалело. Сигурно и сега супер изгледаш. Поздравuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1626
27.1.2012 16:44:10   
vezilka RR
Гледа некој ракомет?

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1627
27.1.2012 16:44:48   
kikicka
ее икана вака слаба бев и јас блонд ма сега ти сеир фаќаш на мене ,user posted image да бе варирам 65кг до 67 ете така мислев user posted image ....

eve me slaba

user posted image

user posted image
ova vo 8mi mesec koga bev

a sega sum nesto upola od ova vtorava slika :D:D:Duser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka -- 27.1.2012 16:46:06 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1628
27.1.2012 16:48:44   
AneLav RR
Јас гледам и победивме јееееееееееееuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1629
27.1.2012 16:49:56   
vezilka RR
Шампиони сме..хе,хе што викаат луѓево нека јадат сега словенците малку ајвар user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1630
27.1.2012 16:52:00   
AnnaMolly RR
makedonijaaaa! komsike, ela na kafe ako si doma da si poigraat filip i nikola, kaj moite sum. ke proslavime za pobedata :-)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1631
27.1.2012 16:54:43   
AnnaMolly RR
ne mozam od mobilen da ja baram temata za visok pritisok, ama eve 160 so 100 mi e nekolku dena. mi se vrti po celi denovi. pak ke si se vratam na enap jas kako starite babi :-)

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1632
27.1.2012 16:54:52   
kikicka
леле јас ич не пратам спорт и ич не ме фати навивачка манија сега за ракометот ај за кошарката да ама сега ич ,како и да е сепак браво за дечките барем преку спорт ке не знаат колку сме ние ГООЛЕЕМИИ!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1633
27.1.2012 16:55:06   
AneLav RR
Море нека јадат и несто друго и Словенциве и судииве Шпанци што сакаа да не зезнат. Ама нека видат сега дека Македонија не е зафрканција! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1634
27.1.2012 16:58:05   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

makedonijaaaa! komsike, ela na kafe ako si doma da si poigraat filip i nikola, kaj moite sum. ke proslavime za pobedata :-)

Их, уште сум на работа а мажле договорил за вечер на гости пак ракомет да се гледа..Абе нашево договарање кафе веќе историско стана. Цел викенд ли си кај твоите? Хе,хе..

Непосредна врска до пораките: 1635
27.1.2012 17:06:58   
AnnaMolly RR
ne, samo na kafe sme. aj slednata nedela ke dojdam pak i ke ti pisam KONECNO da se vidime.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1636
27.1.2012 17:57:38   
mamicka77
eeeeeeeeeeeee aj stom veke pisuvate za kg i jas da pisam i jas nikako 5 kg da simnam od bremenosta ostanav bremena so 58kg aotidov na poragaj so 69kg t.e  11kg sum se popravila se vrativ od bolnica so minus 5 doma oslabev samo 1 do 2 kg i ne mozam poveke se vrativ pak na istata dieta leb testo nikako ali dzabe i sto ne sum noke spiena nemozam da izdrzam so malku jadenje dokaj 17 casot i pocnam da se tresam kako mke se vratam do 58 neznam

Непосредна врска до пораките: 1637
27.1.2012 18:06:37   
Ikana
E pa saka malce zapotuvanje taka, mi teknuva edno vreme vo celofan se motav i taka vozev tocak/trcav/odev na pilates....user posted image
Inace fala za komplimentite zenski, ke ostanam na taa slika, sram mi e da stavam sega kakva sum, ko od prasuma izlezena bahahahauser posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1638
27.1.2012 18:08:55   
Ikana
I sakav da prasam, koga e idealno posle carski da se odi na depilacija? I smeam li da se farbam dodeka dojam?

Непосредна врска до пораките: 1639
27.1.2012 18:27:05   
Natasa981
Jas bev na depilacija posle tocno 50 dena od carskiot:)..a da se farbas dodeka dois mozes slobodno,bar taka mene mi kaza pedijatar

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1640
27.1.2012 18:49:29   
Maca25
Икана срцка и да се фарбаш и да се депилираш можеш слободно. Јас денес бев на депилација и секаде ме болеше само на лузната од царскиот неuser posted image . не го осеќам местото воопшто.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1641
27.1.2012 19:10:43   
Ikana
A cekaj da te prasam Maca, go osekase li dolniot del od stomakot tvrd posle nekoe vreme..? Jas seuste go osekam kako tvrd, odnosno kako da nemam oset_ na nego..!??!
Mi se pravi plavusha/smegjusha pak...ohohoh mama ke ide da se ulepshavauser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.1.2012 19:11:08 >

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1642
27.1.2012 19:28:43   
temjana
јас пред 3 дена бев да се депилирам, па се фарбав па малку фенирање и одма како друга да сумuser posted image user posted image Инаку ако ти е страв од фарбањево земи си фарба без амонијак, на лореал скоро сите се такви супер фаќаат и имаат многи добри нијансиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1643
27.1.2012 19:31:35   
Ikana
Ahaha jas vegji iscupav i se setam doma ko filmska zvezda, mu trepkam na mm i mu digam vegja da primeti bahahahuser posted image user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1644
27.1.2012 22:40:24   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ahaha jas vegji iscupav i se setam doma ko filmska zvezda, mu trepkam na mm i mu digam vegja da primeti bahahahuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image заводничка веѓа направи а??!?!?!
а ова за стомакот, мене долго време ми беше тврд, дури и на сите им бев чудна во стомакот...ваљда и уште сум им. ЗНачи...мора да ослабнам!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1645
27.1.2012 23:35:32   
Tanjat7880
user posted image
Zborete vie lepotici moi za kilogrami a jas eve videte kakoov desert vi spremiv za da nemate griza na sovest i se da popapateuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1646
27.1.2012 23:43:15   
Ikana
Hahaaaa znaci ne e od operacijata, ko sto probav da se izvadamuser posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ahaha jas vegji iscupav i se set_am doma ko filmska zvezda, mu trepkam na mm i mu digam vegja da primeti bahahahuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image заводничка веѓа направи а??!?!?!
а ова за стомакот, мене долго време ми беше тврд, дури и на сите им бев чудна во стомакот...ваљда и уште сум им. ЗНачи...мора да ослабнам!!!

< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.1.2012 23:45:13 >

Непосредна врска до пораките: 1647
28.1.2012 0:05:35   
Ikana
Si listam po FB i gledam strana za eden butik...i ja gledam stranicava, eftina roba, baram kade e si vikam ej super ke otidam da kupam nesto konecno i gi vrtam slikive i koga gledam na slikite eden tip sto go znam od iskacanje, drugar na brat na moja drugarka od detstvo (uhhhuser posted image ) ama takov IDIOT toa e nevideno...Zamislete vo disko me podbutnuva mrtov pijan i uste se sili na zensko kao trgni se da ne ti ja ucukam...i koga vide deka sum so luge sto gi znae kao izvini...i ovoa govedo otvorilo butik za zenska obleka?!?! Hahahahaaaaa toj ne vredi ni prljava corapa da prodava na semafor gad gadosan, zenomrzec, na zensko ke se sili bljak!

< Поракaта ја уредил Ikana -- 28.1.2012 0:10:50 >

Непосредна врска до пораките: 1648
28.1.2012 9:26:56   
SkCura77
Ајде добро утро на сите, повелете нес-кафе user posted image
Ќе ви ставам слики од кафе кога ќе научам како се ставаат. user posted image
Ви посакувам пријатен викенд!

Непосредна врска до пораките: 1649
28.1.2012 9:28:43   
Luci
Добро утро и од мене, СкЦура  еве јас од твое име, повелеле ситееееuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.