Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ee kako se iznameav hahaha smeski taraleski hahahaa se osveziv ;-)))))))))))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
лелее не анет дека си мешала туѓи м`же туку симаш речено твојот мм т.е напишано хахаххаха ке ти го најдам постот, не е битно битно сега знаш ама како и да е битно се насмеавме нели
Јадете вие мекици и пастрмајлии , јас ќе си јадам овошје и житарки. Дефинитивно решив овојпат да држам сериозно диета, веќе ми се чини дека ќе пукнам! Имам едни фармерки од пред да останам бремена и кога ќе влезам во нив, тогаш ќе престанам со диетата.
Рина кај се видел на гладно коктели, не зафркавај . Ќе стави некој нешто за појадок или да станам сама да си земам
natuske neka ppocne denot so ubavo a i vikendov:)resiv vikendov na drugarki i druzbi da go posvetam posle mesec dena neprospieni nokji od mala relaksacija dobro ke mi dojde da se opravam psihicki
Добро утро(не знам за другите ама мене ми е уште утро) !Добра ти е идејава со овошјево!Јас јадам овошје само навечер и тоа ако ми излупи маж ми, а доручекот откако останав трудна не си го скратувам од калории!Уште ме собираат старите фармерки ама ке видиме до кога
Inaku nie od sabajle bevme na vakcina BCG... pak go vakciniraa oti prvata od bolnica ne dade nikakva reakcija i nema nikakov beleg na raceto. Aj sto placese, placese, ama kako da go drzis da ne mrda? Fala Bogu, pomina i toa maltretiranje.
Dobro utro zenski!! Kako ste mi? AnnaMolly jas so tebe ke doruckuvam, mora da se pripazi ova i malku red i disciplina da se vovede, ne za drugo, koj ke dava pari za nova garderoba, ako vi gi pokazam farmerkite od pred da ostanam bremena ima da ostanete podzinati, na edna noga ne mi gi sobira sega Ama posto sum liksurce ke kasnam i od tie krofnicite hihihih Gushki!!!
Дечки не туку ме плашите со тоа фармерките дека не ве собираат, зрем после пораѓај ке треба цела гардероба да ја мењам? Туку да си намалам јас со калоричниот доручек и да си се угледам на АнаМоли, додека уште ме собираат стариве
Jas treba 20 kg da oslabam za da si dojdam na staro....Tesko mene! Eve 7 nedeli posle poragjaj jas imam 80 kg. Mada bremenosta so 67 kg ja pocnav, ama i toa mi bese vonredna sostojba predizvikana od mm (me tovese so burgeri)! Za cela bremenost kaciv 28 kg...Ne mi se racuna kolku e toa
Jas treba 20 kg da oslabam za da si dojdam na staro....Tesko mene! Eve 7 nedeli posle poragjaj jas imam 80 kg. Mada bremenosta so 67 kg ja pocnav, ama i toa mi bese vonredna sostojba predizvikana od mm (me tovese so burgeri)! Za cela bremenost kaciv 28 kg...Ne mi se racuna kolku e toa
Икана мори не туку ми кукај ти 67 пред бременост после 80 а јас бев 57 пред после 83кг не бургери палацинки и крофни јадев само леле ко кечер бев луѓа башка па и стоомак огромеенн сега сум златна средина имам околу 65 ,57кг варирам никако до 60 да тигнам фармерки и да не покажувамколкави ми биле пред ...нема везе ке си земам и јас од крофната горее,,,,,,добро ке ми дојде само што ручкав еве и кафенце си спремив цигарце ох ох хо уште да легнев така слободнода заспијам ехххххххххххххх здравје ке биде некогаш и тоа кога нема да ме ферма малата
Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
Јадете вие мекици и пастрмајлии , јас ќе си јадам овошје и житарки. Дефинитивно решив овојпат да држам сериозно диета, веќе ми се чини дека ќе пукнам! Имам едни фармерки од пред да останам бремена и кога ќе влезам во нив, тогаш ќе престанам со диетата.
Еве јас ќе дадам нешто за паталците како мене
Не зафркавај АнаМоли супер си , ама секако здрава храна не штети никому нели, и јас ти се придружувам во ова јадење, во последно време само пици и нездрави работи јадам а шо убаво си ослабев едно време
Добро аналав близнаци се нормално да качеш повеке,мене искрено ама ич не внимавав дали ке се здебелам битно да се супер та јас вака нака ке намалам башка после ке симнуваш кг кога ке почнат да разбираат здравје само уживај си овој ти е најубав период.
Ај здраво и од мене.Јас не сум на диета така да ќе си земам од се по малку
Денес бев да си ја проверам крвта. Па така попат налетав на ефтинки штикли 15цм за 600 ден. И сеа ептен мерак ми праат, вечер ќе му се шетам на маже во нив
А она за мм, тм, твојот мм, мојот мм кога ќе прочитав некаде погрешно одма се смеев до солзи (простете ми што само сеирот го фаќав ).
Кикичке, какво е тоа варирање од 65,57? Ти пак грешиш, си сакала да пишеш 56-57, нели?
Луѓе а од кога нагло почнавте да качувате килограми? Мене сега за сега во стомак ми е се, а носам близнаци. Уплав ме фака колку ке се поправам сега сум 21-ва недела 7-8 кг имам качено до сега.
Леле, срцка, па ти си супер! Имаш две бебиња во стомакот! Јас цела бременост 14 кила качив, ама многу сум ниска и ич не ми стојат вишоков килограми. Како буренце сум. Еве да речеме вака. Сега си 21 недела, на половина пат од бременоста. Со овој чекор како што си тргнала уште 10 да се поправиш пак се 18 килограми што е ОДЛИЧНО за бременост со близнаци.
Jas najveke kaciv 4 i 5 mesec od bremenost i posle vo osmi, me teraa namerno da jadam za da dobie bebeto na tezina ( mislam na blago i testenini). Debeli i srekjni rabotava hahahahah. Kojznae dali nekogas ke se vratam na starata jas:
Jas najveke kaciv 4 i 5 mesec od bremenost i posle vo osmi, me teraa namerno da jadam za da dobie bebeto na tezina ( mislam na blago i testenini). Debeli i srekjni rabotava hahahahah. Kojznae dali nekogas ke se vratam na starata jas:
Ne zezaj,ti si ova??? Pa po muabetive so gi prais deka si debela jas te zamisluvav kako kojznae kolkava
Ne zezaj,super si bas si slatka.A kolku sto gledam kolku i da si se popravila imas kade da stavis.Fin ti e startot taka da imas prostor.
lele vie bremeni ste kacile po nekoj kilogram visok mi jas sto da pravam od site hormoni sto gi primav se mi se poremeti za kilazata da ne zboram,nikako da se vratam vo normala...dieti eden kup pocnuvam ama nikako do kraj da gi isteram +sega mi se otvori apetit kako luda sum
Е кога сме кај кг....останав бремена со 64 отидов на пораѓај со 75 излегов од болница со 69 а сега сум 74 Феномен сум сите после пораѓај слабеат јас се дебелеам.Во недела сум на свадба и незнам што ќе облечам. Денес шетав по продавници ништо не најдов се е за слабички
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.