Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Да бев во Ск и јас ќе ве дружев за слабеење. Ај месецов почнувам на работа, добро ќе ослабеам таму . Ќе имам каде да си ја вадам нервозата, а да не е тоа дома, блазе на маж ми
Туку нешто ве нема? Затишје пред бура?
Дајте нешто калорично ми се јаде. Ајде која знае нека направи тулумби мњаааааами...
Бре, министерот за бившо хаосно образование и уште полошо идно здравство не ми го спомнувајте! Слабеење може, ама не со откажување од храна, туку ем јадење ем вежбање! Иде пролеќе, па ќе пешачиме, ќе шеткаме, трчкаме по дечињата, ќе обиколуваме дуќанчиња за шопинг Девојчиња, прошетавте некаде викендов? Ние домашна атмосфера, со гости
Женски добро утро, како сте? Јас сум грогиии Вчера имавме гости за роденденот на М. и додека измив садови ме фати околу 12 во кревет. Па се разбуди М. после се исповрати душичката, се дави во шлаем Можеби и се исповрати од Орс на Хип, татко ми вчера го чуваше зошто не го пуштам во градинка, кашла, и ми вика има сокче во стаклено шишенце да му дадам? Да да викам дај му слободно. Он да му даде од Орс и си испило детево 50м Можеби и не му беше од тоа, кој знае. После откако се исповрати убаво почна да си игра како да е 15h попладне а не 01:30h. Дур заспа пак не фати 03:00hи сега јас сум комосана до даска
Добро утро и од мене, јас од сабајле во паники: ја носевме Срна на контрола на ортопед дека наполни 6 месеци, за да видиме дали треба да го исфрлиме широкиот повој, и докторката ни вели: ајде да направиме една ренген снимка??? Ние цели прашалници (детево не е многу мало за ренген)?ама ајде, ако вели така значи сигурно се сомнева во нешто.... Во 12 ќе одам да ги земам снимките, немам душа мислам дека додека не стигнат .
И јас тоа се зачудив, сега читам на интернет дека за да се одлучи лекарот да испрати мало дете на ренген треба да има сериозни сомневања Само Господ да ја чува, ќе ви пишам после 12 се надевам убави вести.
Јас ручав мусли со јогурт, а претходно во 9 сабајле полна чинија овошје. Вечер компир салата и толку за денес. Мора да се намали „мешето“ (да не речам мевот)
Либра држиме среќаа јас не сум денес баш за дружба ми се спие ми се плаче....еве сега заспа и па малку тука.ама неможам без вас хахахаха малку ме боли грло изгледа ќе ги пијам сирупите на И што и го забранија хахаххааа смешки................ајде имајте сите убав ден
Работава е од доручек одиме на ручек И јас кога ќе дојдам кај моиве се опуштам малку со јадењава, ме тинтрат ептен. Со маж ми барем ред имам некаков. Ќе си накачам некое килце овде (прасе).
Женички мили Нема ништо кај Срна, само сакала докторката да се осигура, јадрата се почнати да се оформуваат но не се дооформени и ќе продолжиме со широк повој. Ми побеле косата во овие неколку часа. Ви благодарам на сите за поддршката, само здрави и живи да ни бидат дечињата на сите и уште повеќе ронгерајчиња да имаме .
Еве да ве почестам по повод добриот завршеток на ортопедија
< Поракaта ја уредил libra.n -- 31.1.2012 13:20:40 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.