Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Убавоо да си поминете вечер со дечињата, а и Луци - сега прочитав - убаво да си помете за крштевката, па и вие роденден утре..... што убаво ни тргна со родендени на РР
mamicki kade ste kako ste nie samo sto se vrativme od rodenden i krstevka na naseto kumce prekrasno si pominavme i MILA bese i super pomina ne plakase kako sto i se plasev deka ke plaka od guzvata ne gi poznava no super bese si sedese mirnicka pa spiese pa pak stana i taka si pominavme mnogu ubavo prekrasno bese backi za naseto kumceeeeeeeeeeeeeeeeee mnogu si go sakam srce nA kumasinkata
Добро утро женски, јас само што го испив кафето Мартин уште спие, цела ноќ плаче во сон, вчера имавме гости со мало дете па тоа го удри може да се плашеше в сон, а моево сирото сакаше да игра ова поголемо го мавна, ама ај деца. Инаку вчера многу се растажив се слушнав со кумата , со бебето по болници на пораѓајот му го истргале рачето и имало пареза, 3 месеци ќе биле на физикална, не го дохранувале а таа немала млеко, па само што дошле дома во Скопје на клиника итно , се губело бебето. Многу се разочарав, се надевам ќе им помине се и ќе му биде добро рачето.И да нема да се срамам да кажам дека тоа и го направиле во болницата во Битола, значи од кога бе, ни чаршав им мењавае ни ништо.
Оф, леле. душиче..Е стварно веќе го претераа по болициве, а ова министерот секој ден е по телевизии, средив ова, средив она..тикви средил. Катасрофа е невидена, секоја трета родилка имала некаков проблем во болница. Да му страв на човек да мисли на пораѓај, а не па да оди таму. Резил!!!!
Eve edno kafence od mene ko za dobar pocetok na ovaa nedela!!! Pepelashka,zal mi e za bebceto,toa im se slucilo na mnogumina pa so pomosh na terapija nemalo nikakvi posledici,taka ke bide i kaj tvoeto kumce.
се надевам дека се ке се среди душички бе и они ли да трпат маки? Наздравје кафето моето е при крај ич не ми се учи како ли ке полагам кој ме знае вака не се учи со ништо неможам да си поврзам отупев . ајде Луци каде си да ни кажеш како си поминавте на крштевката.
Па ќе си се напиеме капучино што ти е гајле послабо е ама си го лажеш умот дека пиеш кафе. Инаку и јас откако останав бремена кафе турско се немам напиено, ми се гадеше на почеток од него, а со капучиново си се лажам демек кафе пијам
Леле на исти маки сум и јас Уште колку испита имаш? Јас мислам декам оите се 4 ама не сум сигурна, ќе проверам во среда Ама морам да дипломирам што побрзо, бидејќи платата ќе ми се зголеми за 170Е кога ќе дипломирам
Туку давајте од кафињата, јас уште немам пиено. Ај на здравје!
Фала ќе го запишам капучиново ако навистина е убаво. Инаку можеби сум во близина, сега сум во Скопје, Аеродром, кај моите вчера дојдов. Ќе одам на 4д во среда и така. Поздрав фала на поканата.
Mnogu mi e zal. Situacijava e katastrofalna. Gi zalam site sto odat drzavno da se poragjaat. I jas se poragav drzavno, so vrski kabli bev i na kraj pak skoro mesec dena na Detska klinika. Mi se temni koga pomisluvam na toa. Se nadevam sto pobrzo ke se oporavi bebceto, srce milo. Gushki!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Добро утро женски, јас само што го испив кафето Мартин уште спие, цела ноќ плаче во сон, вчера имавме гости со мало дете па тоа го удри може да се плашеше в сон, а моево сирото сакаше да игра ова поголемо го мавна, ама ај деца. Инаку вчера многу се растажив се слушнав со кумата , со бебето по болници на пораѓајот му го истргале рачето и имало пареза, 3 месеци ќе биле на физикална, не го дохранувале а таа немала млеко, па само што дошле дома во Скопје на клиника итно , се губело бебето. Многу се разочарав, се надевам ќе им помине се и ќе му биде добро рачето.И да нема да се срамам да кажам дека тоа и го направиле во болницата во Битола, значи од кога бе, ни чаршав им мењавае ни ништо.
A ministerot, posetuvase bolnici, samo zatoa sto zena mu trebase da se poragja, pa aj posto e minister drzavno ke odi, i vo dva potega ja preseli gak od starata u novata zgrada. Ne mi se zbori vekje aman do koga vaka ke go tretiraat narodot?!?!? Mnogu sum razocarana! Od se i sesto. Prvo od mojata situacija, potoa od lugeto i na kraj od ovaa drzava. Rabota ne mozam da si najdam, i falulteti i postdiplomski zavrsiv, dzabe e se. Porodilno nemam, osiguranje preku mm, rabotam honoraro i znam deka mozat da me sutnat sekoj moment, poradi toa sto imam malo bebe, ako eventualno ne stignam so nekoj dokument...haos! Sorry na zalopojkive, dusata sakase malce da i se olesni!
Уште 8 ми останаа ама незнам како ке биде ич не ми фаќа црпката читам и како да не сум го прочитала шо ми е кој знае...отупев на чисто! Ама сега 4 пријавив и после во јуни 4 и доста му е......ако биде нешто ако не ке си одтанат и во септември
Zenski odamna ne sum pisala , samo da ve pozdravam, peiodov od pred nova godina mi e epten turbo retko se pribiram doma i nemam vreme na raat da sednam da citam sto se slucuva tuka na RR,minatata nedela pocnav povtorno na pilates i aerobik moram da se odrzam na ova sto sum zasto posle tolku jadenje mi e strav pak da ne se popravam, pa ajde da ve motiviram i vas, pocnete da vezbate do leto da bidete zgodni za vo dvodelni kupaci
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Оф, леле. душиче..Е стварно веќе го претераа по болициве, а ова министерот секој ден е по телевизии, средив ова, средив она..тикви средил. Катасрофа е невидена, секоја трета родилка имала некаков проблем во болница. Да му страв на човек да мисли на пораѓај, а не па да оди таму. Резил!!!!
Колку што среди во образование, сега толку ќе го среди и здравството П.С. се мислам какво смајли да ставам дали ова или ова
Ne ne ne zabusavam Kikicka, mnogu mi falite, ama definitivno vetuvam eve javno deka pocesto ke ve druzam... I koj e za ajde so mene vo Boris Trajkovski na potenje gazzzz, uste edna nasa RR-ka doaga so mene Julie pa poise drustvo ne na odmet, koga sme poveke posilni sme.
Јас сум дефинитивно за слабеење, морам да се средам, ова ми е прва зима да се здебелам, и искрено се исплашив колку лесно било тоа... чекам да ми се среди грбот (укочена сум втора недела) па или орбитрек ќе крадам од сестра ми, или на пливање да одам, мора да се запотам и зајакнам малку, ко баба сум, се мразам ваква...
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.