|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
31.1.2012 13:43:12   
Ikana
Jas slucajno na net vidov, palele pak znaminja, crkvi, bog da cuva. A bas sakav letovo da odime tamu komplet site trojca, posto imame stance. E ne mi se veruva. Mnogu si ja sakam Struga!

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Што бре иканЧе се прави таму? Јас нит вести гледам нит ништо само цртани ....

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1726
31.1.2012 13:47:41   
AneLav RR
Браво бе Маца и мене лиги ми потекоа. Јас вака како тазе домакинка ич не ме бива за вакви пити,ама знам еден рецеп за лисната како за млади домакинки, ама ова што ти си го направила е уметност , браво!!!user posted image Ќе си каснам ено парчеuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1727
31.1.2012 13:48:14   
JovanaJ

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Jas slucajno na net vidov, palele pak znaminja, crkvi, bog da cuva. A bas sakav letovo da odime tamu komplet site trojca, posto imame stance. E ne mi se veruva. Mnogu si ja sakam Struga!

I da si odite Ikana user posted image , i jas mnogu ja sakam Struga. Ne bi trebalo ova da prerasne vo nesto poseriozno za da nemoze da se odi na ezero...barem se nadevam deka nema...user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1728
31.1.2012 13:49:57   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ви благодарам, ви благодарам....user posted image тоа ти е кога имаш мајка пекарка...се ќе си научиш user posted image

Se sekavam na kiflite na sredba sto gi donese kolku bea vkusni mmmm
Bravo za majka ti Maca

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1729
31.1.2012 13:52:01   
Ikana
Otsekogas Struga mi bila nekako posebna. Od dete odam tamu, sekoe leto skoro, i si pominuvam najubavo! I bas vo cest na toa, sakav i moeto dete na prv odmor tamu da go odnesam, bas zatoa sto Struga mi e tolku posebna. Ke se smirat strastive, sigurna sum. Se diga prasina mnogu i luge kako luge reagiraat. I letovo si bev duri dva pati vo Struga, dodeka bev bremenauser posted image

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1730
31.1.2012 13:54:49   
AneLav RR
Јас право да ви кажам се е политика. Јас од летоска живеам во Струга, таму се омажив. Живееме баш во чаршија и немаме никаков проблем со локалното население баш премногу се почитуваме. Тие што си се еснаф луѓе и што се образовани си ја тераат својата работа и ги интересира само бизнис, другите по селата се малку понеуки и лесно се манипулира со нив.Инаку и јас ја сакам Струга повеќе од Охрид. Покротки се лугето.

Непосредна врска до пораките: 1731
31.1.2012 13:55:58   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Браво бе Маца и мене лиги ми потекоа. Јас вака како тазе домакинка ич не ме бива за вакви пити,ама знам еден рецеп за лисната како за млади домакинки, ама ова што ти си го направила е уметност , браво!!!user posted image Ќе си каснам ено парчеuser posted image

Ане, ајде сподели ја твојата рецепта со нас. Прати мејл на glaven.urednik@ringeraja.mk или glaven.urednik@danu.biz !

Live and let live

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1732
31.1.2012 13:59:57   
AneLav RR
Кога ќе се вратам во Струга ќе ја правам питата и ќе ја сликам дел по дел. Брзо се прави лесна е но потешко е за објаснување мора да се види. Значи ви долќам рецепт за лисната пита за млади домачици и ке ви го пишам со слики обавезно.Поздрав до сите.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1733
31.1.2012 14:24:46   
Ikana
Во право си Анелав. И ние имаме пријатели многу блиски од таму и верувај луѓето се душа, лепче! Никогаш, ама никогаш немало проблем таму, не знам сега што бидна! Ние сме кај Скопските кули, до одмаралиштето детско! Можеби ќе се сретнеме летово. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Јас право да ви кажам се е политика. Јас од летоска живеам во Струга, таму се омажив. Живееме баш во чаршија и немаме никаков проблем со локалното население баш премногу се почитуваме. Тие што си се еснаф луѓе и што се образовани си ја тераат својата работа и ги интересира само бизнис, другите по селата се малку понеуки и лесно се манипулира со нив.Инаку и јас ја сакам Струга повеќе од Охрид. Покротки се лугето.

Непосредна врска до пораките: 1734
31.1.2012 15:28:29   
kikicka
Епа значи се не ве начекувам кога е тргнат муабетот....се јас шетам тоа време а вие овде сте,кога сум јас овде вие не сте еееееееееuser posted image .....Ние шетавме надвор на ладното иам сонце али сепак е ладно бев на забар и тоа сериозно тргнав утре сум пак по два ке правиме секој ден и така не ги бива после бременост меки заби у пм неможам пуканичка да апнам одма лета заб,Леона е комосана ја ручкав,еве кафе пијам сега и завас ке ставам.Многу сакам да се собереме РР така со се дечиња џаф џаф муабет и ајд сите по дома ама тешкоо некако....
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1735
31.1.2012 18:09:34   
AneLav RR
Икана, ако видиш летово некоја женичка со две бебиња во количка и малку несредена тоа сигурно ке бидам јас. Се надевам дека летото ке можеме да се шетаме и тоа многу,терминот за пораѓај ми е во јуни но сигурно порано ке ме породат.

Непосредна врска до пораките: 1736
31.1.2012 23:38:21   
Olivia
Dobrovecer dami, jas pred malku se pribrav doma, nadvor kamen ladno sega mislam cela nedela nema da mi tekne da izlezam niz vrata nadvor,baska site muskuli mi se vospaleni od vezbanje, jas si staviv cajce da se stoplam i opustam pa koj e za drustvo neka poveli
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1737
1.2.2012 0:03:35   
Тања РР
Леле Оливиа алал да ти и за чајчето ама и за вежбањето. Кај да најдам јас мотивација да почнам да вежбамuser posted image Слон сум станата user posted image . Сакам да ве прашам има ли некој дома орбитрек и колку е задоволен. Со мм размислуваме да земеме еден.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1738
1.2.2012 0:13:10   
Olivia
Tanja jas nemam orbitrek pa zatoa odam na pilates aerobik taebo i sto ne, ama sestra mi go ima orbitrekot i cesto odam da i go povrtam kolku da ne i faka prasina i da si gi trgne alistata zasto vo meguvreme i sluzi kako zakacalkauser posted image , megutoa koga se zapnuvase na vremeto imase fenomenalni i brzi efekti no si bara posvetenost i redovno vezbanje najmalku 45 min vo denot za vistinski efekti,dodeka rabotev na brod vo nasiata teretana imase sekakvi spravi ama jas od orbitrekot (normalno ne bese ovoj na top shop) ne se delev , epen go zacvrsnuva celoto telo. A motivacija najlesno se naoga pred ogledalo po moznost gola user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1739
1.2.2012 8:50:12   
AnnaMolly RR
Добро утро! И јас се измрзнав додека доаѓав на работа. Прво Филип во градинка го носев и сум го забарикадирала како нинџа!
Само што влегов на работа си направив една инстант крем супа од печурки и како ме стопли, мераци!
И сега, нормално, ми се јаде! На диета сум и само ми текнуваат некои луди идеи за јадење. Еве појадок денес јас ќе направам.
user posted image

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1740
1.2.2012 9:01:19   
Felly RR
Јас еве ве честам кафе и нешто благичко после појадоков.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1741
1.2.2012 10:42:48   
libra.n
Леле ајвар сакам, и јас сум на диета (само супа јадам, овошје и зеленчук) и мртва гладна сум ама ќе си земам и од ајварчето а и од благово ќе си каснам user posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 1.2.2012 10:43:13 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1742
1.2.2012 10:52:13   
AnnaMolly RR
Либра и јас сум на овошје и зеленчук. Еве сабајле огромна порција овошје изедов, дури ми се смачи секој ден тоа па тоа. Сега за ручек зелка салата со морков и еден ѓеврек. За вечера мусли. Ама еве една недела така јадам и малку подобро се чувствувам, вчера дури и ме пофалија дека сум ослабена user posted image

Live and let live

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1743
1.2.2012 11:04:22   
libra.n
Да, да, само такаuser posted image Јас еве за 10 дена сум 3 кг.ослабена со овој режим. Секакви диети пробав ама еве со ова најмногу ми успева: супа јадам колку сакам, овошје и зеленчук.

Непосредна врска до пораките: 1744
1.2.2012 11:08:00   
penelopa
Девојки вие продолжете со диетите мене супер ќе ми дојде ајварчево со сиренце, уфффф колку долго не сум јадела ајвар после кафенце, мммм... Убав ден на ситеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1745
1.2.2012 11:13:18   
arh_diz
Jas doruckuvav ajvar i sirence i M malku proba lizna samo.Mene me pofalija deka sum oslabnala pred nekoj den , mada spored mene istata sum si .

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1746
1.2.2012 11:28:57   
AnnaMolly RR
Ти и така си слаба, не се важи пофалата user posted image

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1747
1.2.2012 11:41:23   
Calypso
Dobar den i od mene zeni, kako ste?
Gledam ste se frlile na slabeenje... ajde i jas ke vi se pridruzam, mora da se trgne visokot od praznicive. Vaka virtuelno ke cestam tiramisu, dusata da se najade, stomakot ne mora da go polnimeuser posted image
Prvoto parce si go zedovuser posted image
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 1748
1.2.2012 11:52:12   
AnnaMolly RR
Калипсо, не можеше да се стрпиш и одма првото парче го лапна? user posted image
Дај ваму едно и за мене, само што јадев и убаво би ми дошло едно десертче.

Live and let live

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1749
1.2.2012 12:19:49   
Andriance
user posted image

cas_tam sutlijash user posted image user posted image user posted image zs ima pari od socijalno gushkiii

< Поракaта ја уредил Andriance -- 1.2.2012 12:23:13 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1750
Страница:   <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.