Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas slucajno na net vidov, palele pak znaminja, crkvi, bog da cuva. A bas sakav letovo da odime tamu komplet site trojca, posto imame stance. E ne mi se veruva. Mnogu si ja sakam Struga!
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Што бре иканЧе се прави таму? Јас нит вести гледам нит ништо само цртани ....
Браво бе Маца и мене лиги ми потекоа. Јас вака како тазе домакинка ич не ме бива за вакви пити,ама знам еден рецеп за лисната како за млади домакинки, ама ова што ти си го направила е уметност , браво!!! Ќе си каснам ено парче
Otsekogas Struga mi bila nekako posebna. Od dete odam tamu, sekoe leto skoro, i si pominuvam najubavo! I bas vo cest na toa, sakav i moeto dete na prv odmor tamu da go odnesam, bas zatoa sto Struga mi e tolku posebna. Ke se smirat strastive, sigurna sum. Se diga prasina mnogu i luge kako luge reagiraat. I letovo si bev duri dva pati vo Struga, dodeka bev bremena
Јас право да ви кажам се е политика. Јас од летоска живеам во Струга, таму се омажив. Живееме баш во чаршија и немаме никаков проблем со локалното население баш премногу се почитуваме. Тие што си се еснаф луѓе и што се образовани си ја тераат својата работа и ги интересира само бизнис, другите по селата се малку понеуки и лесно се манипулира со нив.Инаку и јас ја сакам Струга повеќе од Охрид. Покротки се лугето.
Браво бе Маца и мене лиги ми потекоа. Јас вака како тазе домакинка ич не ме бива за вакви пити,ама знам еден рецеп за лисната како за млади домакинки, ама ова што ти си го направила е уметност , браво!!! Ќе си каснам ено парче
Кога ќе се вратам во Струга ќе ја правам питата и ќе ја сликам дел по дел. Брзо се прави лесна е но потешко е за објаснување мора да се види. Значи ви долќам рецепт за лисната пита за млади домачици и ке ви го пишам со слики обавезно.Поздрав до сите.
Во право си Анелав. И ние имаме пријатели многу блиски од таму и верувај луѓето се душа, лепче! Никогаш, ама никогаш немало проблем таму, не знам сега што бидна! Ние сме кај Скопските кули, до одмаралиштето детско! Можеби ќе се сретнеме летово.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Јас право да ви кажам се е политика. Јас од летоска живеам во Струга, таму се омажив. Живееме баш во чаршија и немаме никаков проблем со локалното население баш премногу се почитуваме. Тие што си се еснаф луѓе и што се образовани си ја тераат својата работа и ги интересира само бизнис, другите по селата се малку понеуки и лесно се манипулира со нив.Инаку и јас ја сакам Струга повеќе од Охрид. Покротки се лугето.
Епа значи се не ве начекувам кога е тргнат муабетот....се јас шетам тоа време а вие овде сте,кога сум јас овде вие не сте еееееееее .....Ние шетавме надвор на ладното иам сонце али сепак е ладно бев на забар и тоа сериозно тргнав утре сум пак по два ке правиме секој ден и така не ги бива после бременост меки заби у пм неможам пуканичка да апнам одма лета заб,Леона е комосана ја ручкав,еве кафе пијам сега и завас ке ставам.Многу сакам да се собереме РР така со се дечиња џаф џаф муабет и ајд сите по дома ама тешкоо некако....
Икана, ако видиш летово некоја женичка со две бебиња во количка и малку несредена тоа сигурно ке бидам јас. Се надевам дека летото ке можеме да се шетаме и тоа многу,терминот за пораѓај ми е во јуни но сигурно порано ке ме породат.
Dobrovecer dami, jas pred malku se pribrav doma, nadvor kamen ladno sega mislam cela nedela nema da mi tekne da izlezam niz vrata nadvor,baska site muskuli mi se vospaleni od vezbanje, jas si staviv cajce da se stoplam i opustam pa koj e za drustvo neka poveli
Леле Оливиа алал да ти и за чајчето ама и за вежбањето. Кај да најдам јас мотивација да почнам да вежбам Слон сум станата . Сакам да ве прашам има ли некој дома орбитрек и колку е задоволен. Со мм размислуваме да земеме еден.
Tanja jas nemam orbitrek pa zatoa odam na pilates aerobik taebo i sto ne, ama sestra mi go ima orbitrekot i cesto odam da i go povrtam kolku da ne i faka prasina i da si gi trgne alistata zasto vo meguvreme i sluzi kako zakacalka , megutoa koga se zapnuvase na vremeto imase fenomenalni i brzi efekti no si bara posvetenost i redovno vezbanje najmalku 45 min vo denot za vistinski efekti,dodeka rabotev na brod vo nasiata teretana imase sekakvi spravi ama jas od orbitrekot (normalno ne bese ovoj na top shop) ne se delev , epen go zacvrsnuva celoto telo. A motivacija najlesno se naoga pred ogledalo po moznost gola
Добро утро! И јас се измрзнав додека доаѓав на работа. Прво Филип во градинка го носев и сум го забарикадирала како нинџа! Само што влегов на работа си направив една инстант крем супа од печурки и како ме стопли, мераци! И сега, нормално, ми се јаде! На диета сум и само ми текнуваат некои луди идеи за јадење. Еве појадок денес јас ќе направам.
Леле ајвар сакам, и јас сум на диета (само супа јадам, овошје и зеленчук) и мртва гладна сум ама ќе си земам и од ајварчето а и од благово ќе си каснам .
< Поракaта ја уредил libra.n -- 1.2.2012 10:43:13 >
Либра и јас сум на овошје и зеленчук. Еве сабајле огромна порција овошје изедов, дури ми се смачи секој ден тоа па тоа. Сега за ручек зелка салата со морков и еден ѓеврек. За вечера мусли. Ама еве една недела така јадам и малку подобро се чувствувам, вчера дури и ме пофалија дека сум ослабена
Да, да, само така Јас еве за 10 дена сум 3 кг.ослабена со овој режим. Секакви диети пробав ама еве со ова најмногу ми успева: супа јадам колку сакам, овошје и зеленчук.
Девојки вие продолжете со диетите мене супер ќе ми дојде ајварчево со сиренце, уфффф колку долго не сум јадела ајвар после кафенце, мммм... Убав ден на сите
Dobar den i od mene zeni, kako ste? Gledam ste se frlile na slabeenje... ajde i jas ke vi se pridruzam, mora da se trgne visokot od praznicive. Vaka virtuelno ke cestam tiramisu, dusata da se najade, stomakot ne mora da go polnime Prvoto parce si go zedov
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.