|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
3.2.2012 11:52:57   
Ikana
Lele Andriance kako sum se prepoznala za tebe ne si svesna hahahaa
Koga lezev vo bolnica na Detska imase edna majka a be tolku mi licese na tebe od slikive cudo nevideno! sram mi bese da ja prasam da ne si ti i si vikam aj ke ja prasam na RR...i posle poubavo gi vidov slikite od tebe i voociv deka ne si bila ti! A skroz sum zaboravila da ti kazam user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1801
3.2.2012 11:55:26   
Ikana
user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1802
3.2.2012 12:06:06   
Andriance
Ooooooooooooo kakva kombinacija...morence i ness....lelelellelel edvaj cekam da dojde juni i da se opneme site na plaza za smesni pari user posted image

ikana...eve sega moznost da se zapoznaeme na sredbata...ako mozes da dojdes posto si so malceko znam

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1803
3.2.2012 12:11:17   
Ikana
Mnogu sakam, zdravje samo, da e se ko sto treba!
I jas sakam leto...samo ne vo Skopje hahahah!!! Nekoja izolirana plazicka vo nekoe zalivce taka skrienko mh mh mhuser posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1804
3.2.2012 12:37:24   
Snowhite RR
Добар ден рр-ки, ние само што се прибравме, со М бевме малку да се посанкаме на снегот, надвор потопло е од дома, ама ми беше страв подолго да остануваме, пола саат доволно е, па утре пак. Сега сркаме супа, па да се стопли, се капиме, па на спиење. Денеска не сум на работа, така да ќе си уживаме и ќе си направиме убаво ручече. Панга ќе правам, ај ако знај некој рецепт за панга нека ми пиши

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1805
3.2.2012 12:41:16   
penelopa
user posted image ви завидувам имате снег ние ни С од снег само студuser posted image уживајте и за нас. Snowhite какво е тоа јадење ПАНГА?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1806
3.2.2012 12:44:17   
Olivia
Dobar den i od mene, epten mu se raduvam na snegov se kanam celo sabajle da se razodam malku cekam drugarka mi da dojde so bliznacinjata da gi posankame , ama mislam od mene nema da dojdat na red za sankatauser posted image
Snowhite jas pangata ja cedam dobro od vodata neli posle odmrznuvanjeto e mnogu nacicana voda, ja seckam na pomali parcinja , edna fileta na tri dela, pa ja mariniram vo maslinov zejtin vegeta malku lukce i polovina ceden limon taka da otstoi edno saat vreme, pa ja paniram so pcenkarno brasno pomesano so mnogu malku palenta, i ja prcam , mnogu e vkusna probaj !

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1807
3.2.2012 13:06:41   
zelba
zenski kako ste denska

koj cesti kafe denes user posted image    aha ikana mmmmm mnogu e vkusno

jas malce umorna samo sto sednav da zdivnam

< Поракaта ја уредил zelba -- 3.2.2012 13:07:26 >

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1808
3.2.2012 13:13:51   
maki1
Dobar den i od mene,vo Rim ima navrnato ubavo snegce i uste vrneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Se nadevam nema da se stopi odma pa da mozam so user posted image da se prosetame i slikneme .Pozdrav do site.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот zelba)
Непосредна врска до пораките: 1809
3.2.2012 13:15:38   
maki1
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

user posted image ви завидувам имате снег ние ни С од снег само студuser posted image уживајте и за нас. Snowhite какво е тоа јадење ПАНГА?

Panga e vid riba.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1810
3.2.2012 13:27:17   
Tanjat7880
Prava runda sankanje ZAVRSHENA,sega doma se stopluvame so cajce pa utre pak na sanka,vikaat vo MK ovuser posted image aa vecer se ocekuvaat najgolemi vrnezi od sneg!!!
Vareno vino nudam,moze?!:)

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1811
3.2.2012 13:31:45   
Ikana
Tanja koga sme te odbile bahahahuser posted image
Zelba dobro utro kako si denes?
Sramota ke bide ako ja viknam majka mi da go cuva bebeto a jas da se pustam ednas po pateka so kesa crna?!?!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1812
3.2.2012 13:43:50   
Maca25
Икана срцка како срамота!! Зимај ќеса и пуштај се...само внимателно!!!
Јас еве на работа, пијам кафе, правам фактури и мислам како побргу да си отидам домче!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1813
3.2.2012 13:46:10   
Ikana
user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1814
3.2.2012 13:56:09   
kikicka
user posted image Добар ден јас сум под анестезија уште денес пак два заба од кој што еден веке не е во мојата устаuser posted image ,сега ке пијам кафенце Л.да нана ако сака,денес ручек од свеки ме мрзи да правам,инаку пангата јас ја правам во брашно,црвен пипер и вагета а пред тоа во јајце и така мекичка иде дали со помфрит или зеленчук убава е. И л.ја јади убава и иде прженка .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1815
3.2.2012 14:03:17   
Maca25
сакам детето да си го однесам надвор малце, да се порадува на снегот....ама јас додека стигнам дома ќе се стемни. Ќе ја однесам викендов кај моите во Козле да направиме некој снешко...ако не се стопи снегот до тогаш user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1816
3.2.2012 14:06:25   
Ikana
Utre denot ke si go fatite Maca, i plus vo Kozle, kade sto ima pomalku guzvi i vozduhot e pocist! Utre vikaat t.e. nokjva pak ke pagja sneg! Backi za tebe i Nina!

Непосредна врска до пораките: 1817
3.2.2012 14:12:33   
mamicki
Ako saka do pokriv neka ima sneg, samo da se vrati mm od rabota mu go ostavam bepko i odam vo soping user posted image Konecno, po pauza od dva meseca vidov pari od porodilno i ima da cestam dusa so kozmetika, pa ako saka nadvor i pingvini vo nesvest da pagjaat od stud!

Непосредна врска до пораките: 1818
3.2.2012 14:13:07   
Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

user posted image Добар ден јас сум под анестезија уште денес пак два заба од кој што еден веке не е во мојата устаuser posted image ,сега ке пијам кафенце Л.да нана ако сака,денес ручек од свеки ме мрзи да правам,инаку пангата јас ја правам во брашно,црвен пипер и вагета а пред тоа во јајце и така мекичка иде дали со помфрит или зеленчук убава е. И л.ја јади убава и иде прженка .

Pangata e slicna so oslikjot taka? Se mislev za maliov da zemam, vekje jade riba, ama ne znam dali ima koski ili nema.
Inaku, zenski, gledam site ve fatila snezna euforija... jas pak ic ne go sakam snegov, ne mi pravi merak... odvaj cekam leto da dojde, e togas sum vo element. Od mene denes samo ovosna salata...
user posted image

sakala nejkela mora da se stavam na dieta malku... ne za drugo, zeludnikot me ubiva, ne mozam ni deteto da si go krenamuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1819
3.2.2012 14:27:34   
AnnaMolly RR
Калипсо, јас и ти да си се фатиме под рака и да си го чекаме летото. Мразам снегови, дождови и зимно, студено време.
Едвај чекам да дојде лето да се печам на сонце како змија user posted image

Еве јас честам еден убав, сончев ден user posted image user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1820
3.2.2012 14:47:52   
Maca25
Уф Ана Моли ако одиш натака земи ме со тебе!! И јас сакам да се печам на сонце!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1821
3.2.2012 14:50:21   
AnnaMolly RR
Јас веќе сум таму! Ве чекам, има место за сите. Само нека донесе некој коктелчиња по пат user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1822
3.2.2012 15:09:06   
Maca25
Еве доаѓам!!!!

user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1823
3.2.2012 15:09:23   
kikicka
Да калипсо и јапрво ослиќ и давав после нешто немаше па земав панга и тоа е бела риба иста е како ослиќот без коски замрзната .

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Pangata e slicna so oslikjot taka? Se mislev za maliov da zemam, vekje jade riba, ama ne znam dali ima koski ili nema.
Inaku, zenski, gledam site ve fatila snezna euforija... jas pak ic ne go sakam snegov, ne mi pravi merak... odvaj cekam leto da dojde, e togas sum vo element. Od mene denes samo ovosna salata...
user posted image

sakala nejkela mora da se stavam na dieta malku... ne za drugo, zeludnikot me ubiva, ne mozam ni deteto da si go krenamuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1824
3.2.2012 15:39:46   
Ikana
I da ne me sakate jas ke dojdam na plazata, ako treba na kamce ke si sedam sama, samo soncence da me zgreeuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.