Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И јас идам на сонце (мразам зима и снег) ама после вторник идам оти сум многу негативна сега- чадам од нервоза, како експресен лонец вријам и мислам дека ќе експлодирам . Абе цела Македонија ја исплатија само Прилеп нема пари уште (породилно чекам) а баш планирав да се расположам малку викндов.Сите планови ми се срушија . Ни ми се јаде ни ми се пие, барем ке ослабам некое кило на нервозава .
Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета.
Женски, само да ве поздравам, јас учам, немам време за ништо. Мајка ми го одучува Ј да не цица навечер. Синоќа цела ноќ помина без цицање, пиеше сокче три пати, викаше, се дереше за цицка по 20 мин, ама издржав да не му дадам да цица.
И јас сум тука,ама не пијам кафенце. .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокче
Зашто бе вака ми дава линк,а до вчера ми се стаавше сликата,знаете?
Си открив друг начин на ставање на слики, .Стариот веќе не ми штимаше
Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на слики . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат. Од сабајле, 5 пати ставав кафе а кафето нигде го нема и на крај се откажав и ја избришав пораката, нема викам сега ни кафе ни бутур
Povelete koj e za kafence.Jas malku uzivam , ima izmesano sto e den ,a sto nok,taka da preku den si uzivam a navecer maka macime.Pozdrav do site i ubav den.
Мммм фала Маки јас си го пијам кафенцето додека спие со тато....уф те жалам фаза е се надевам ќе помине само научете ја принзезата кога се спие а кога се игра
ЈАс порано ставав слики со десен клик виу имиџ,па ја потопував сликата, копи, и тука паст ама од денес не ми успева така.Па сега ја ставам како Фели над мене шо објаснила .Ете големата мистерија е откиена
И јас прочитав нешто, некои поделени мислења дека била штетна, ама веќе ми беше купена така да ја зготвив, белки од еднаш нема да се отруеме Бај д веј, ја правев во релна си најдов рецепт и многу вкусна испадна, можам да го пишам во рецепти ако сакате, ако не ви е страв да готвите таква риба
Не е наша, ја позајмуваме (без прашање ) од внуците од девер ми, посекако така му стои во двор не одат никаде Ама јас тука имам видено во продавници каде што продаваат се и сешто, нешто како кинески, е сега за квалитет не знам, не гарантирам
Добро утро, убаво за спиење , Јас дежурам од 5 саат, Мартин имаше температура, си се разбуди и си седеше буден си кажуаваше нешто кога го чепкам гори, 38 со 2 , многу се исплашив наеднаш од ништо крена, немав сируп( пред 2 дена го фрлив) и му ставив чепче, сега спие и не е топол многу , се надевам нема пак да крене, уф ама ја мразам оваа температура, а и незнам од каде ни кашла ни носе ништо
Ние си преседовме дома цел викенд, мм работеше на куќата и многу се радувам кога гледам дека заличува на нешто и дека има напредок. Едвај чекам да биде готово и има да ве викнам на една дружба кај мене дома, да прославиме!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.