|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
3.2.2012 16:00:54   
libra.n
И јас идам на сонце (мразам зима и снег) ама после вторник идам оти сум многу негативна сега- чадам од нервоза, како експресен лонец вријам и мислам дека ќе експлодирамuser posted image . Абе цела Македонија ја исплатија само Прилеп нема пари уште (породилно чекам) а баш планирав да се расположам малку викндов.Сите планови ми се срушијаuser posted image . Ни ми се јаде ни ми се пие, барем ке ослабам некое кило на нервозаваuser posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1826
3.2.2012 16:54:10   
Hunny
Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета. 

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1827
3.2.2012 19:41:18   
kikicka
Уххх сега дури гледам веке не јадам ПАНГААААААААААААААА!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1828
4.2.2012 9:22:08   
Pepelaska *
Добро утро женски како сте

user posted image
кој е за кафенце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1829
4.2.2012 10:52:55   
AneLav RR
Здраво женски добро утро и од мене, ако има некој!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1830
4.2.2012 11:24:40   
Natuska85
И јас сум тука,ама не пијам кафенце.user posted image .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокчеuser posted image

http://images.idividi.com.mk/images/orange-juice.JPG

Зашто бе вака ми дава линк,а до вчера ми се стаавше сликата,знаете?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1831
4.2.2012 11:26:15   
Annet
Добро утро и од мене,ја си завршив со кафе со појадок сега одам малку да шетам.Поздрав за сите и имајте убав денuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1832
4.2.2012 12:01:20   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Добро утро и од мене,ја си завршив со кафе со појадок сега одам малку да шетам.Поздрав за сите и имајте убав денuser posted image

Добро утро и од нас ние рано станавме накај 11user posted image ама синока во 00 си легнавме ,исто и јас како анет се завршено од сабајле и одам на шетки(до кај мајка)user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1833
4.2.2012 12:04:37   
blond
Женски, само да ве поздравам, јас учам, немам време за ништо. Мајка ми го одучува Ј да не цица навечер. Синоќа цела ноќ помина без цицање, пиеше сокче три пати, викаше, се дереше за цицка по 20 мин, ама издржав да не му дадам да цица.

Останете со здравје сите.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1834
4.2.2012 12:35:31   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

И јас сум тука,ама не пијам кафенце.user posted image .Ај кој ќе ми прави друштво мене ќе исцедам по едено сокчеuser posted image

user posted image

Си открив друг начин на ставање на слики,user posted image .Стариот веќе не ми штимашеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1835
4.2.2012 12:40:55   
Luci

user posted image

Си открив друг начин на ставање на слики,user posted image .Стариот веќе не ми штимашеuser posted image

Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на сликиuser posted image . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат. Од сабајле, 5 пати ставав кафе а кафето нигде го нема и на крај се откажав и ја избришав пораката, нема викам сега ни кафе ни бутурuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1836
4.2.2012 12:44:19   
penelopa
Хахаха Луци ме изнасме ајде Натушке кажи ја тајнатаuser posted image  за прикачување слики. Кај нас конечно снег ама ептен малку колку да е без ичuser posted image  

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1837
4.2.2012 12:53:36   
maki1
Povelete koj e za kafence.Jas malku uzivam ,user posted image ima izmesano sto e den ,a sto nok,taka da preku den si uzivam a navecer maka macime.Pozdrav do site i ubav den.

user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1838
4.2.2012 13:01:03   
penelopa
Мммм фала Маки јас си го пијам кафенцето додека user posted image  спие со тато....уф те жалам фаза е се надевам ќе помине само научете ја принзезата кога се спие а кога се играuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1839
4.2.2012 15:28:29   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Ајде сега на сите да ни кажеш кој ти е новиот начин за ставање на сликиuser posted image . И мене почна да ме зеза нешто и линкови да се појавуваат.

Луци ти ја средив сликата од крштевката, пред линкот [img] а после линкот [/img]

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1840
4.2.2012 15:56:04   
Natuska85
ЈАс порано ставав слики со десен клик виу имиџ,па ја потопував сликата, копи, и тука паст ама од денес не ми успева така.Па сега ја ставам како Фели над мене шо објаснила user posted image .Ете големата мистерија е откиенаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1841
4.2.2012 16:03:53   
Felly RR
Морав Натушке да објаснам , инаку ќе останиме овде без кафеuser posted image user posted image user posted image
Инаку Луци многу сте убави на крштевката.user posted image Ги гледав и сликите на ФБ

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1842
4.2.2012 17:50:18   
Tanjat7880
user posted image
Devojki,eve cestenje po povod mojot nov lezaj,ramka de za lezaj,kako i da e super mi izgleda za cena od 4.990denari,ushte dushekot da i go najdam i ke bide komplet!!!

Непосредна врска до пораките: 1843
4.2.2012 18:02:35   
Maca25
Честито Тања...убаво да си спиете и слатко да си сонувате на него!!! user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1844
4.2.2012 18:14:03   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Луѓе распрашајте се убаво во врска со пангата. Имам слушнато дека била штетна и за возрасни, а не па за деца. Мислам беше поврзано со начинот на кој била хранета. 

И јас прочитав нешто, некои поделени мислења дека била штетна, ама веќе ми беше купена така да ја зготвив, белки од еднаш нема да се отруемеuser posted image
Бај д веј, ја правев во релна си најдов рецепт и многу вкусна испадна, можам да го пишам во рецепти ако сакате, ако не ви е страв да готвите таква рибаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1845
4.2.2012 18:24:27   
Maca25
Снаоувајт од каде ви е санката? Сакавме да и купиме на Н. ама не сме нашле некоја убава уште.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1846
4.2.2012 19:21:41   
Snowhite RR
Не е наша, ја позајмуваме (без прашањеuser posted image ) од внуците од девер ми, посекако така му стои во двор не одат никадеuser posted image
Ама јас тука имам видено во продавници каде што продаваат се и сешто, нешто како кинески, е сега за квалитет не знам, не гарантирам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1847
5.2.2012 8:58:58   
Pepelaska *
Добро утро, убаво за спиење ,
Јас дежурам од 5 саат, Мартин имаше температура, си се разбуди и си седеше буден си кажуаваше нешто кога го чепкам гори, 38 со 2 , многу се исплашив наеднаш од ништо крена, немав сируп( пред 2 дена го фрлив) и му ставив чепче, сега спие и не е топол многу , се надевам нема пак да крене, уф ама ја мразам оваа температура, а и незнам од каде ни кашла ни носе ништо

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1848
5.2.2012 13:51:17   
Felly RR
Pepelaska, не е многу висока Т, не се секирај, ајде ќе му помине. Како е сега?

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1849
5.2.2012 18:06:56   
AnnaMolly RR
Девојки, како сте ми? Мене дома ми цркна мониторот и не ве дружев викендов.
Пепелашка, како е Мартин? Помина ли температурата?

Ние си преседовме дома цел викенд, мм работеше на куќата и многу се радувам кога гледам дека заличува на нешто и дека има напредок. Едвај чекам да биде готово и има да ве викнам на една дружба кај мене дома, да прославиме!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.