|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
2.2.2012 0:43:25   
Olivia
Ej Nadica , tuka sum jas ve zirkam po malku, epten od arno od ubavo nemozam glava da krenamuser posted image ama i ti mi se gubis od vreme na vreme, ajde idete nakaj Sk da ja vidam princezata kolku porasnala!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1776
2.2.2012 1:23:28   
blond
Во Штип има бааѓи снег наврнато. Сеа не врне, ама затоа бело е се.
Утре завршувам обврските што ги имам и на лизгање во Суитлак со малиот. user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1777
2.2.2012 9:02:17   
AnnaMolly RR
Добро утро, женски!
Во Скопје снег до колена user posted image Леле колку врнееее! Сабајле викав такси 30 минути, нагоре накај Кале никој не сака да се качува! Збеснав! Среќа мм што му се јавија подоцна да оди на работа и не однесе до градинка.
Затоа не ја сакам населбата зимно време, отсечени сме од цивилизација ако немаш кола!

Еве си дојдов на работа и со колешката се грееме со топла инстант супа. Бујрум кој сака, има уште.

user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 2.2.2012 9:03:43 >

Live and let live

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1778
2.2.2012 9:17:25   
Tanjat7880
user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1779
2.2.2012 9:18:48   
Tanjat7880
A za onie ko mene shto za da se zgreat i rasonat im treba edno za merak tursko kafe,povelete:)

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1780
2.2.2012 9:59:00   
Maca25
Оооо што убаво кафе!!1 ОДам со кафево надвор на цигарче!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1781
2.2.2012 10:00:50   
Snowhite RR
Ај добро утро и од мене, јас денеска сама на работа, колешките ми се на советување за завршна сметка. Надвор какво е снежно бело, не е ич ладно, ама па под снегот е замрзнато и се лизга, инаку за шетање за мерак е. Јас од сабајле и чај и кафе си се напив, ама пошто Тања почестила кафе јас еве ќе ве  почестам по едно чајче, (уште сабајле сакав да почестам, ама директорот до сега ми седеше в канцеларија брр)
user posted image

Натушка честито прво забче, со лесно да ги вади и другите

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1782
2.2.2012 10:44:18   
AneLav RR
Добро утро и од мене! Јас пијам капучино! Супер е снегот надвор, јас се радувам како мало дете, ама како ќе се вратам во Струга, незнам, таму има наврнато пола метар сабајлево ми кажа сопругот.user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1783
2.2.2012 13:51:23   
SkCura77
Ајде едно поздравче и од мене, додека спие Диди user posted image
Ова со снегов надвор многу ми делува смирувачки на психата, зашто денеска од утрово нешто нервно се однесував. Не знам колку смееме да шетаме со бебиња на вакво време, одма би го извадила надвор во скафандер. Или да почекам да се потстопли?

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1784
2.2.2012 14:00:15   
Maca25
Надвор не дува ветар, а и не е многу ладно, па мислам дека можеш на кратко ако го изнесеш user posted image  .

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1785
2.2.2012 14:18:14   
Џесика
Излегувајте, надвор е прекрасно, воздухот за мерак, поглед идила, рај за душа, јас не сакам ич ладно, ама ова прија и тоа многу, цел саат бевме надвор, шетавме, го чистевме дворот (читај-јас метам, он ми растура user posted image ) ама градиве ми се наполнија со свежина...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1786
2.2.2012 14:41:57   
Ikana
Tanja za mene moze tursko! Bas vo momentov si pijamuser posted image I kako me tera na cigara ama ne se davam, vetiv deka ke prestanam zasekogas da pusam!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

A za onie ko mene shto za da se zgreat i rasonat im treba edno za merak tursko kafe,povelete:)

Непосредна врска до пораките: 1787
2.2.2012 14:44:01   
zelba
jas kako padobranec na temava
ama kafe mi se piese i laf muabet
me primate li user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1788
2.2.2012 14:46:50   
Ikana
I jas sum padobrance!!! user posted image user posted image
Ama za kafe prva sum hahahah
Welcome, welcome!

(Одговор на членот zelba)
Непосредна врска до пораките: 1789
2.2.2012 14:50:14   
zelba
togas ajde po edno
duri ne se oladilo user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил zelba -- 2.2.2012 14:51:02 >

Непосредна врска до пораките: 1790
2.2.2012 14:53:04   
Ikana
Uffff bravo!
Tuku vidi kafence so fintauser posted image
Zelba ti kako si? Trudnicka ili so bebencule?user posted image

Непосредна врска до пораките: 1791
2.2.2012 14:54:24   
zelba
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Uffff bravo!
Tuku vidi kafence so fintauser posted image
Zelba ti kako si? Trudnicka ili so bebencule?user posted image

koga se vcleniv bev trudnicka
sega vekje ne
inace imam 3 deca user posted image

a ti user posted image

< Поракaта ја уредил zelba -- 2.2.2012 14:55:45 >

Непосредна врска до пораките: 1792
2.2.2012 15:08:19   
Ikana
Alal ti vera!!!
I jas koga se zacleniv trudnicka bev, sega imam bebence od skoro 2 mesecauser posted image pu pu masalauser posted image
I mene mi e cel da imam tri deca, bidejki edinica sum i otsekogas sum sakala bratce ili sestrice, ama ete takva mi bila sudbina, pa zatoa sega sakam moeto bebencule da si ima i bratce i sestrice. Samo bremenosta mnogu me iscrpi i fizicki i psihicki pa nekako strav me fakjauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1793
2.2.2012 16:23:38   
Pepelaska *
Добар ден снежна Македонијо! Јас деновиве со сестра ми нагоре надолу тука се со зетоѕт, плус мм ми е дома и ми го окупира лаптопотuser posted image , прееска бевме со Мартин надвор на снегот се изнарадува ама за брзо му се вцрви носетоuser posted image .Натушке честито запчето на Кристијан

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1794
2.2.2012 18:01:35   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Ej Nadica , tuka sum jas ve zirkam po malku, epten od arno od ubavo nemozam glava da krenamuser posted image ama i ti mi se gubis od vreme na vreme, ajde idete nakaj Sk da ja vidam princezata kolku porasnala!

сакавме деновиве ама мн е ладно за неа бидејќи прво имам обврски а потоа може да се видиме на кафе ама незнам точно кој ден затоа ќе пишам кога ќе бидам сигурна
а Н со задоволство ќе ја носиме во зоо и ќе организираме дружба само да се затопли малку

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1795
3.2.2012 9:35:58   
mama toci
Добро утро,ај стајте по едно кафе или блашко несто да се расположам,ептен сум за никаде а и кај ми излезе овој текст пред очи уфффф...
"Еден млад брачен пар влегол во најдобрата продавница во градот.
Мажот и жената д...олго ги гледале шарените играчки наредени на полиците,и некои на подот.
Имало толку многу кукли кои се смеат и плачат ,електронски играчки,мини кујни и разни други.
Не можеле да се одлучат.
Им се приближила млада и отмена продавачка.
“Видете“,објаснувала жената,
“ние имаме мало девојче ,но и двајцата сме отсутни по цел ден,а често и навечер.“
“Се работи за девојче кое ретко се смее.“продолжил човекот.
“Би сакале да и купиме нешто што ќе ја усреќи,“повтори жената,
“И тогаш кога нас ќе не нема....Нешто што ќе ја развеселува кога ќе биде сама.“...
“Жал ми е,“се насмеа продавачката.
“Ние не продаваме родители!“

Затоа најдете време за вашите деца....
user posted image user posted image user posted image ,само да не ми наиде некој во канцеларија

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1796
3.2.2012 9:55:29   
libra.n
И јас за ова размислувам често, и кога ќе ми дојдат вакви мисли само си ја гушкам Срничка, и уживам во времето поминато со неа, знаејќи дека за кратко ќе ѕтреба да почнам да работам. На мм му викам: јас повеќе од неа ќе плачам кога ќе почнам да одам на работаuser posted image
Ајде сега едно кафенце и благичко за расположение . user posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 3.2.2012 9:57:41 >

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 1797
3.2.2012 10:53:38   
mama toci
Fala ti Libra,me napadnaa vakvi misli od sabajle user posted image ....Se preispituvam dali vredi seto ova zrtvuvanje....Aj da si probam od blagovo,da mi go krene raspolozenieto

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1798
3.2.2012 11:28:19   
Ikana
user posted image user posted image
za tebe mama toci!

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 1799
3.2.2012 11:48:13   
Andriance
Eve sum i jas da ve pozdravam...uste ne sum piela kafe..Andrej mi nana....pa kje go nosam da go bocnat za krvna slika...ajde castete kafeeeeeeeeeee

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.