Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
А, бе луѓе никого нема изгледа за викендиве или пак јас не знам каде си правите муабети. Дај малку вклучетене и нас поновите членови, никогаш не можам да видам кои се најновите и активни теми. Можеби треба повеќе да го расчепкам сајтов. Поздрав до сите!
ane, eve sum i jas od preeska samicka tuka. na ovaa tema si pravime muabet site, i stari i novi clenovi site sme si ednakvi. od desno na stranata imas aktivni debati, tamu se poslednite temi za koisto se razgovara. nego dajte nesto za jadenje, slabo denes. jas ne mozam, od mobilen sum.
Здраво АнаМоли, јас да ти кажам право ги гледам активниве дебати ама никако да ги начекам да се прават муабети во моментот, а и ако ми текне да ставам некоја тема веќе ја имало и муабетите се од одамна. Инаку за јадење да ти кажам право откако сум дојдена во Скопје кај моиве се некако го мислам тоа гирото од Гирад... одамна немам јадено. Еве ти идеја ако сакаш нешто покалорично. А јас деновиве дефинитивно ќе поминам да си купам. (прасе или трудно пиле како сакате наречете ме)
Nesto "lesno" Lele lugje kako ubavo mi pocna denov, taman se opustiv i snema struja, defekt na cela ulica od transformatorot, samo edna faza rabotese. Ceeel den vo spalna, srekja bebevo spiese 5 saati pa taman dodeka da se razbudi go saniraa defektot i dojde struja. UUUffff!!!
Не знам за каде праиш муабет, кај снемало струја? Иначе со јадењава арно ни текнуваат у осум саат навечер супер. Ќе се угојам јас овде кај моиве, само јадам нешто, ама се заглавив со снегоиве сега не ме пуштаат да се вратам дома, а и онака пак за две недели треба на 4Д да одам.
Taftalidze kaj mene....vtor pat zimava pagja transformatorot, izgleda preoptereten e... i na kraj od sto se javuvale lugje od EVN stavile voicemail deka znaat za nasiot defekt PA za 250 evra smetka i bolje! Bas me interesira dali ova ke go presmetaat na kraj vo fakturata
Женски добро утро, имајте убава недела. Јас едвај дојдов до работа сабајле, лазев со колата. Вчера еден сељак ми се испречи на пат, врска неам од кај се појави и се лупнав малце во бандера, го искршив браникот и главата ја удрив малце Ајде, секое лошо за две добра викаат, бујрум кафе или чајче
E, Tања јас понеделнички, ама всушност понеделникот ми е слободен па имам продолжен викенд. Јас кафенце ќе си земам, многу не сум по чајот вака насабајле.
Добро утро женски , и јас сум за кафе, отепана сум , вчера цел ден под стрес со Мартин фала богу сега нема темп, му давав далерон , ама се изгледа од забите му е се чепка таму и плаче.Зар толку се тешки тројките? Денес мм отиде на ново работно место, со слободни викенди и нормално работно време ама многу помала плата, вчера кога му се јавија некако како да не му беше сеедно ,чудно дека ново место нови луѓе, плус треба да оди на старото да доработи и јас по цел ден сама дома со старците, аман веќе. Се надевам и нас сонце ќе не огрее уште еден месец и ќе се селиме.Овде снег има до половина не се излага надвор.Катастрофа.
Pepelashka,trojkite se najteshki i najbolni i dolgo im treba da probijat,mojata baba vikashe:Da znae majkata kolku mu e tehko na deteto koga vadi zapcinja,kosata ke si ja kube!No ke pomine,mackaj go so gelot i ke mu bide ok a za novoto vi rabotno mesto cestitam,i mojot M od pred 6meseci e na takvo rab.mesto,malku pomalku plata ali bitno e vikend doma,sekoj praznik doma i nema teren vo stranstvo i da ti kazam jas se prerodiv,pari nikogash dosta(barem kaj mene)no slobodno vreme da imash e od neprocenlivo znacenje.
Pepelaska i kaj nas izleguvaat trojkite M e postojano so raka vo usta , gledam ednata samo sto ne izlegla. Uste eden mesec izdrzi posle ke si bidete sami so mt i M
vezilka sreken rodenden i uste mnogu da si docekas...Inaku i jas cela nokj ne spiev M placese mnogu,i zemav so gelot da ja namackam sto da vidam gornite trojki se napravile babura,siroti decinja maka macat,duri ja mackav mi zaspa,ama pak klocase cela nokj,pa sega me boli glava ni kafe ne mi pomogna.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.