|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
5.2.2012 19:27:25   
AneLav RR
А, бе луѓе никого нема изгледа за викендиве или пак јас не знам каде си правите муабети. Дај малку вклучетене и нас поновите членови, никогаш не можам да видам кои се најновите и активни теми. Можеби треба повеќе да го расчепкам сајтов. Поздрав до сите!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1851
5.2.2012 19:47:24   
AnnaMolly RR
ane, eve sum i jas od preeska samicka tuka. na ovaa tema si pravime muabet site, i stari i novi clenovi site sme si ednakvi. od desno na stranata imas aktivni debati, tamu se poslednite temi za koisto se razgovara. nego dajte nesto za jadenje, slabo denes. jas ne mozam, od mobilen sum.

Live and let live

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1852
5.2.2012 19:53:57   
AneLav RR
Здраво АнаМоли, јас да ти кажам право ги гледам активниве дебати ама никако да ги начекам да се прават муабети во моментот, а и ако ми текне да ставам некоја тема веќе ја имало и муабетите се од одамна. Инаку за јадење да ти кажам право откако сум дојдена во Скопје кај моиве се некако го мислам тоа гирото од Гирад... одамна немам јадено. Еве ти идеја ако сакаш нешто покалорично. А јас деновиве дефинитивно ќе поминам да си купам. (прасе или трудно пиле како сакате наречете ме)user posted image

Непосредна врска до пораките: 1853
5.2.2012 20:17:03   
Ikana
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1854
5.2.2012 20:19:22   
Ikana
Nesto "lesno"user posted image
Lele lugje kako ubavo mi pocna denov, taman se opustiv i snema struja, defekt na cela ulica od transformatorot, samo edna faza rabotese. Ceeel den vo spalna, srekja bebevo spiese 5 saati pa taman dodeka da se razbudi go saniraa defektot i dojde struja. UUUffff!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1855
5.2.2012 20:28:09   
AneLav RR
Не знам за каде праиш муабет, кај снемало струја? Иначе со јадењава арно ни текнуваат у осум саат навечер супер. Ќе се угојам јас овде кај моиве, само јадам нешто, ама се заглавив со снегоиве сега не ме пуштаат да се вратам дома, а и онака пак за две недели треба на 4Д да одам.

Непосредна врска до пораките: 1856
5.2.2012 20:45:04   
Ikana
Taftalidze kaj mene....vtor pat zimava pagja transformatorot, izgleda preoptereten e... i na kraj od sto se javuvale lugje od EVN stavile voicemail deka znaat za nasiot defektuser posted image PA za 250 evra smetka i bolje! Bas me interesira dali ova ke go presmetaat na kraj vo fakturatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1857
6.2.2012 8:42:49   
AnnaMolly RR
Ане, ако си кај твоите до недела, дојди на собирот да се видиме!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1858
6.2.2012 8:47:59   
Luci
Женски добро утро, имајте убава недела. Јас едвај дојдов до работа сабајле, лазев со колата. Вчера еден сељак ми се испречи на пат, врска неам од кај се појави и се лупнав малце во бандера, го искршив браникот user posted image и главата ја удрив малцеuser posted image Ајде, секое лошо за две добра викаат, бујрум кафе или чајче user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1859
6.2.2012 8:52:21   
Tanjat7880
user posted image
Eve,ponedelnicki utrinski kafence,bash mi trgna ponedelnikov,povtorno se uspav za "vo shkolo"a bash mrazam kasnenje i brzanje i....user posted image user posted image  vie dobricki?

Непосредна врска до пораките: 1860
6.2.2012 8:56:19   
arh_diz
Dobro utro , imajte ubava rabotna nedela
Nie vikendov se iznasetavm se stopli bese pod -20 user posted image .Tanja fala za kafenceto

Биди тоа што си

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1861
6.2.2012 8:57:09   
Felly RR
E, Tања јас понеделнички, ама всушност понеделникот ми е слободен па имам продолжен викенд.
Јас кафенце ќе си земам, многу не сум по чајот вака насабајле.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1862
6.2.2012 9:00:04   
Felly RR
Арх_Диз, се изнашетавме и ние, ама сега изгледа ќе си седиме пак по дома. Леле, до кога ќе држи ова ладново времеuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1863
6.2.2012 9:02:09   
Tanjat7880
Lele Luci,uslovite se teshki za vozenje vo ova vreme i moznosta za sudari e golema no ete pominalo so lesno da recam,ajde neka se "zbie na toa"

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1864
6.2.2012 9:05:16   
AnnaMolly RR
А јас сабајле како сум се опружила во градинка! Се качував по скали и се лизнав на плочките сосе Филип во раце. Воспитувачката се стрча накај нас да ми помогне да станам. Смешки живи!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1865
6.2.2012 9:07:51   
Pepelaska *
Добро утро женски , и јас сум за кафе, отепана сум , вчера цел ден под стрес со Мартин фала богу сега нема темп, му давав далерон , ама се изгледа од забите му е се чепка таму и плаче.Зар толку се тешки тројките?
Денес мм отиде на ново работно место, со слободни викенди и нормално работно време ама многу помала плата, вчера кога му се јавија некако како да не му беше сеедно ,чудно дека ново место нови луѓе, плус треба да оди на старото да доработи и јас по цел ден сама дома со старците, аман веќе. Се надевам и нас сонце ќе не огрее уште еден месец и ќе се селиме.Овде снег има до половина не се излага надвор.Катастрофа.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1866
6.2.2012 9:20:35   
Tanjat7880
Pepelashka,trojkite se najteshki i najbolni i dolgo im treba da probijat,mojata baba vikashe:Da znae majkata kolku mu e tehko na deteto koga vadi zapcinja,kosata ke si ja kube!No ke pomine,mackaj go so gelot i ke mu bide ok a za novoto vi rabotno mesto cestitam,i mojot M od pred 6meseci e na takvo rab.mesto,malku pomalku plata ali bitno e vikend doma,sekoj praznik doma i nema teren vo stranstvo i da ti kazam jas se prerodiv,pari nikogash dosta(barem kaj mene)no slobodno vreme da imash e od neprocenlivo znacenje.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1867
6.2.2012 9:35:41   
arh_diz
Pepelaska i kaj nas izleguvaat trojkite M e postojano so raka vo usta , gledam ednata samo sto ne izlegla.
Uste eden mesec izdrzi posle ke si bidete sami so mt i M

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1868
6.2.2012 10:10:00   
vezilka RR
Ајде добро утро и од мене. Еве почастете се торта, вчера ми беше роденден..их, дечки, пола живот ми помина!!!

user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1869
6.2.2012 10:15:13   
Џесика
Нека ти е среќен роденденот Везилка, до 100 да си дочекаш, здрава и секогаш весела и позитивна да си, како и до сегаuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1870
6.2.2012 10:18:38   
Mihaela 2010
vezilka sreken rodenden i uste mnogu da si docekas...Inaku i jas cela nokj ne spiev M placese mnogu,i zemav so gelot da ja namackam sto da vidam gornite trojki se napravile babura,siroti decinja maka macat,duri ja mackav mi zaspa,ama pak klocase cela nokj,pa sega me boli glava ni kafe ne mi pomogna.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1871
6.2.2012 10:19:33   
Felly RR
Среќен роденден, Везилка!user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1872
6.2.2012 10:19:43   
arh_diz
Sreken rodenden Vezilka , toa se najubavite godini.Uste imas do pola zivot

Биди тоа што си

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1873
6.2.2012 10:49:51   
AnnaMolly RR
Среќен роденден, Везилка! Ти посакувам здравје, љубов и среќа и една сестричка за Никола оваа година!

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1874
6.2.2012 10:53:48   
Luci
Среќен роденден и од мене Везилка, да си жива и здрава уште 100 години и да ти се исполнат исте желбиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.