Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
А, кога ќе се качи маж ми од ординација цел ден на нозе само за кујна средување ќе му текне. Знаеш какви се немој ти да се мачиш, а јас ќе ти помогнам кога ќе се удоброволам.
Ај здраво и од мене... денес денот некако напето ми почна, све нешто ми смета, почнав пак да слабеам со живците... или сум пред добивање или свеки стварно ми дише у врат... ај дајте ми дијазепам, немам
Срц, најдобар лек против свеки е игнор, од едно да ти влезе од друго да ти излезе, иначе ќе станеш таблетоман уште на млади години. И уште нешто само климање со глава, аха, аха... и пак терај си по твое. Така ем нема да се замериш ем ќе си мисли дека ја слушаш. Поздрав!
Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
Џес, не помага игнор, премногу се присутни и премногу се мешаат, те сфаќам. Не се мамини синови, туку мајкиве со балкански менталитет тешко им е од скут да ги станат и да ги дадат на друга жена што никогаш не е доволно добра како нив. Бла бла бла... Ај, баталете нервозите, види што убави кафиња и доручеци тука, надвор пукнало сонце, се мислам кај да шетнам со син ми, макар на пола саат.
У право си и јас така мислам тоа е проблемот никој не може синчињата да им ги чува подобро од самите тие. Ама ај кој ги врти. Стварно е убаво сонцево јас сум уште во Скоје кај моиве и мене ми се шета, трудно пиле само ме тинтраат ќе ме напраат 200 кг. А маж ми ми рече да не шетам многу зошто ако се разболам нема да ме прими дома.
Ајде добар ви ден и од мене Их, кој си има мака со „свекобол“ му нема спас, таков лек уште никој не измислил..хе,хе, тешко нас .Јас од сабајле душа немам, како влегов во канцеларија, мислам дека ме нападнаа со хартии, разно разни проблеми и барања..дури сега здивнувам.
Дечки многу ни е јак муабетов од сабајле, на свеки уште им горат Ај кажете кај има попуст за трудници и бебиња да се пуштам малку у шопинг оти понатаму со поголем стомак ич нема да можам да шетам.
Dobro utro i od mene! Konecno malku sonce izleze, so zabi ama pak e sonce!!! Vcera izlegov do grad imav nesto rabota i trebase na pat da odam ama nema sansi im kazav... Bsk kaj po snegov nekoe Jeti da mi izleze
Dobar den i od mene, se nadevam naskoro ke vi pominat nervozite na site... znam kako vi e, dodusa jas nemam nekoi klasicni problemi so sveki, ama gi ima... bez glavobolie od sveki ne biva Sega odam da svaram kafe, treto deneska, prvite dve ne bile za mene - prvoto mi pretece vtoroto I. mi go isturi aj belki tretoto ke se pogodi
mamicki eve me mene mila samo sto ja izbanjav i zaspa grlceto i e malku crvenko no pocetna faza e i ni dadoa sirupce cefaleksin i kapki za noseto nozegal ke go pieme sirupceto do nedela pa vo ponedelnik na kon trola od sabajle ne e kacila temperatura dobra e srce na mama ama celoto krci od noseto ne moze da spie eve ja samo mrda i se vrti aj odam i jas da otspijam malku
Dobro utro i od mene! Konecno malku sonce izleze, so zabi ama pak e sonce!!! Vcera izlegov do grad imav nesto rabota i trebase na pat da odam ama nema sansi im kazav... Bsk kaj po snegov nekoe Jeti da mi izleze
нема јети бе срцка!! јас нон стоп шетам
мене денов денес ми е ептен тапа, ај што нема работа нешто, застој на камиони низ балканов, него слаб ми е и интернетот ( или нешто до компјутерот ми е).
mamicki eve me mene mila samo sto ja izbanjav i zaspa grlceto i e malku crvenko no pocetna faza e i ni dadoa sirupce cefaleksin i kapki za noseto nozegal ke go pieme sirupceto do nedela pa vo ponedelnik na kon trola od sabajle ne e kacila temperatura dobra e srce na mama ama celoto krci od noseto ne moze da spie eve ja samo mrda i se vrti aj odam i jas da otspijam malku
Mamicka77 netreba da ja banjas ako e nastinata, mozes samo uste poveke da ja vlosis sostojbata.I vednas antibiotik vi dale,malku sto e crveno grloto ne e strasno davaj i pocesto toplo cajce kamilica
и јас мислам како арх_диз. не ја туширај, ако е настината...ако качи темп. давај и Ефралган или далерон. А за малку црвено грло одма антибиотик - НЕ, јас не и би дала! топли чајчиња, супичка топла, пропол бејби може да и шприцнеш..ама не знам колкаво ти е детето, прашај во аптека.
< Поракaта ја уредил Maca RR -- 8.2.2012 15:01:27 >
Еј заборавив да ве поздравам од амелбебе! Сабајле се видовме, одевме заедно накај работа. Синот и снаата со внучето и биле на гости шест месеци, презафатена е со работата и рече многу да ве поздравам!
и јас мислам како арх_диз. не ја туширај, ако е настината...ако качи темп. давај и Ефралган или далерон. А за малку црвено грло одма антибиотик - НЕ, јас не и би дала! топли чајчиња, супичка топла, пропол бејби може да и шприцнеш..ама не знам колкаво ти е детето, прашај во аптека.
5 polni meseci a za banjanje taka mi rece pedijatarot i po nekoja logika sto i jas koga sum bolna koga se izabnjam mi olesne malku i zatoa go poslusav
Моето беше настинато после нова год. кога се вративме од Прилеп ја донесовме настината. И само што ја прегледа докторката рече: само топла бања два пати на ден и никако антибиотици. Ама немаше температура само грчеше цела од шлајм и затнато носе.
Добро утро женски ,не ми се верува 4 дена не сум мрдната од дома и се изнастинав, цела ноќ не сум спиена, носот ми тече , грло ме боли , не можам веќе, син ми со недели еве го ноќе плаче дење не спие и се нешто не му чини нервозен е од пусти заби, мм наместо поарна работа да иде дома во 15, си иде во 18 бетер , значи незнам веќе кај ми е крајот, нема кај да одам сама по студов. ИЗвинете вака од сабајле на жалење ама немам кому дас се пожалам
Pepelaska doagaj kaj mene ke setame zaedno.A i M ke si ima drustvo Koga se vrakame od setanje M stom ke vleze vo zgrada pocnuva da place nesaka doma. Sto se odnesuva do banjanje na bolno dete negledam navistina nikakva logika na olesnuvanje , mojot pedijatar ne dozvoluva ni gazeto da mu go mijam
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.