Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И работава крајот го краси делото... јас иако имав трауматичен период по пораѓајот, бев мноооогу позитивна последниот месец од бременоста, кога ми се искомплицираа работите, дури со смеење лежев три пати на клиника, сите добро знаете, пошто ја читавте темата и се бодревме заедно...така да насмевка на лице, ама арсенал во рака....
Моето беше настинато после нова год. кога се вративме од Прилеп ја донесовме настината. И само што ја прегледа докторката рече: само топла бања два пати на ден и никако антибиотици. Ама немаше температура само грчеше цела од шлајм и затнато носе.
libra.n a kako gi iskara slajmovite sama ne znae za da duvne ili kako minuvaat denovite sami si se povlecat sinoke i staviv kromid kako sto kaza kikicka iseckan i stvarno pomogna ama preku den i e zatnato
Само од себе си помина, шлајмот си го истера со кашлање сигурно, а од носето и течеа мрсулчиња, и ги забришував само да не и слезат до уста , и капки за нос и ставав Насогал мислам дека се викаа (ама тоа кога и беше затнато носето). Сето треше 4-5 дена и толку.
Добро утро Ајде спанковци станувајте и ставајте по едно капучино за мене и кафе кој сака. Јас денес дежурна на работа, за кого дежурам на студот друго прашање е ама ајде да не се лигушам
аааајјј сонце мое најубаво ќе го изедам во недела Инаку на госпожата Април од студот и замрзнуваат ноџињата и почнува да куца, па сега ќе барам чаре дали ќе и шијам некои кондури или ќе позајмам имам една ненормална другарка со куче, она има купечки кондури за тоа џукацот п.с ти благодарам за капучиното, и си мислам како не бевме поблиски со работата што убаво сега ќе се напиевме вистинско кафе заедно
Леле сирота Април! Гревче. Па облечи и топлинчиња. Си ја замислувам како си шетка со топлинки
Ти се врати ли на работа? Толку од одморот, а? И јас од 15 пак сум две недели на принуден, аман веќе. Додека стигне целата програма (до април), уште двапати ќе земам само по пола плата. Ама добрата страна е што ќе си поминам повеќе време со Филип, не го носам во градинка додека сум дома.
хаххаха и јас денес ја замислив со калчунки на нозете и се згазив од смеење Инаку јас од среда почнувам со работа ама денес дежурна сум па морав да си го напуштам топлото ми дувло А ти срц уживај од 15-ти повторно невреме најавуваат таман ќе се гушкаш со Филипче
Луѓе, да не знае некој што се случува со парново у Аеродром денес некако свежо е од сабајле, а и не е многу јако да не имало некој дефект? Поздрав од мене и на здравје кафе на сите!!
Ане, и тука во Кисела Вода најавија исклучување на парното од 12:30 до 14 часот некаде. Најверојатно има некој дефект или којзнае што.
Хелоу женски, да дефект имало јас слушав на вести, од топлификација замолуваа да се стрпеле граѓаните кои биле многу револтирани а кој не би бил. Уф , денес сум психички поодморена по една недела стрес, знаете да не повторувам, син ми со забите , вчера вечерта кога почна да плаче како никогаш досега , од плачење почна да повраќа, катастрофа жива.А заби нигде. Одвај ѕиркаат три запчиња , не ме остава да го видам ни допрам, писка. Една недела немам спиено вчера бапнав еден диазаепам, згора на се мм до 6 попладне не беше дома, и поспав некој саат.А настинкава капак на се , ама ајде ќе биде доброо.Снегоов некако како досаден да стана?
Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
Daaaa,sega gree parnoto a sabajle bash beshe zagrizuvacki ovde vo Aerodromov! Inace mojata nastinka se pretvori vo bolest i eve pak sum si na Amoksiklavce zaradi grloto crveno i nekoj sprej za vo oteceniot nos i taka,KATASTROFAAAA
Да супер си е сега! Зошто пиете толку јаки антибиотици? Ако ти е од вирус антибиотици се пијат да се спречи евентуална бактериска инфекција која може да се накалеми заради ослабениот имунитет инаку организмот сам си се бори со вирусот ние ништо не можеме освен да ги ублажиме симптомите со витамини ,чаеви и оние лекови за температура. Инче си можела Цефалексин, Ампицилин и сл... нешто послабо.
Of AneLav zoshto,zatoa shto mi bilo silno vospaleno grloto i imalo slevanje od nosot neshto sivo shto ukazuvalo na bakterija taka da,da se molime ovoj antibiotik da sredi rabota,da ja ubie bakterijata,5-6majki od odelenieto kaj sin mi so ovie simptomi,ucitelkata e na bolovanje istite simptomi a decata pominaa ripni skokni i se vo shkolo so zamena ucitelka:)
LELE JA OTKRIV AMERIKA! Mu pustiv na bebeto Baby TV, i ja staviv vo relaksator na lezaj do mene, kako zaspa za 5 sekundi juhuuuu I mene ke me uspijat crtanive hahahah
Јас го пијам веќе второто кафе сабајлево, крш сум, ненаспана, башка сабајлво мм ми го крена притисокот...баша ПМС, абе да си пукнам!!
Мацо, ставај слика од роденденот, не стигнав вчера да ја видам и да ја пробам тортата Како си поминавте до крај?
немам слики уште, денес после 3 треба да ги земам, али тепко дека ќе стигнам денес тортатат беше преубава, децата не сакаа да им ја земат и да ја сечат, сите беа тажни кога ја исекоа ( мислеа дека е играчка)
Да јас сум од Скопје, а маж ми е од Струга. Во Скопје ќе се пораѓам, сепак близнаци носам. Не ви ветувам за во недела,ама ако можам ќе дојдам. Имам уште некои обврски да завршам додека сум овде. Во среда одам на уште едно 4Д и си одам за Струга. Ме затрупа времево, поарно што сум сега овде, мм вика дека таму е мразарник.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.