|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
9.2.2012 17:29:06   
Ikana
И работава крајот го краси делото... јас иако имав трауматичен период по пораѓајот, бев мноооогу позитивна последниот месец од бременоста, кога ми се искомплицираа работите, дури со смеење лежев три пати на клиника, сите добро знаете, пошто ја читавте темата и се бодревме заедно...така да насмевка на лице, ама арсенал во рака....user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1976
9.2.2012 23:20:47   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Моето беше настинато после нова год. кога се вративме од Прилеп ја донесовме настината. И само што ја прегледа докторката рече: само топла бања два пати на ден и никако антибиотици. Ама немаше температура само грчеше цела од шлајм и затнато носе.

libra.n a kako gi iskara slajmovite sama ne znae za da duvne ili kako minuvaat denovite sami si se povlecat sinoke i staviv kromid kako sto kaza kikicka iseckan i stvarno pomogna ama preku den i e zatnato

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1977
10.2.2012 0:44:20   
libra.n
Само од себе си помина, шлајмот си го истера со кашлање сигурно, а од носето и течеа мрсулчиња, и ги забришував само да не и слезат до устаuser posted image , и капки за нос и ставав Насогал мислам дека се викаа (ама тоа кога и беше затнато носето). Сето треше 4-5 дена и толку.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1978
10.2.2012 8:30:52   
temjana
Добро утро user posted image Ајде спанковци станувајте и ставајте по едно капучино за мене и кафе кој сака. Јас денес дежурна на работа, за кого дежурам на студот друго прашање е ама ајде да не се лигушамuser posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1979
10.2.2012 8:36:38   
AnnaMolly RR
Добро утро, темјана!
Еве едно топло капучино од мене.
user posted image

Јас јадам цитрон, после ќе ти се придружам со кафето.

Како е Април? Пред некој ден одевме кај тетка ми, и таа во зграда живее. Филип кога почна да вика „Одиме Тонија“ се утепав од смеење кај запамтил.

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1980
10.2.2012 9:58:22   
temjana
аааајјј сонце мое најубаво ќе го изедам во неделаuser posted image user posted image Инаку на госпожата Април од студот и замрзнуваат ноџињата и почнува да куца, па сега ќе барам чаре дали ќе и шијам некои кондури или ќе позајмам имам една ненормална другарка со куче, она има купечки кондури за тоа џукацотuser posted image user posted image
п.с ти благодарам за капучиното, и си мислам како не бевме поблиски со работата што убаво сега ќе се напиевме вистинско кафе заедноuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1981
10.2.2012 10:29:48   
AnnaMolly RR
Леле сирота Април! Гревче. Па облечи и топлинчиња. Си ја замислувам како си шетка со топлинки user posted image user posted image user posted image

Ти се врати ли на работа? Толку од одморот, а?
И јас од 15 пак сум две недели на принуден, аман веќе. Додека стигне целата програма (до април), уште двапати ќе земам само по пола плата.
Ама добрата страна е што ќе си поминам повеќе време со Филип, не го носам во градинка додека сум дома.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1982
10.2.2012 10:41:31   
temjana
хаххаха и јас денес ја замислив со калчунки на нозете и се згазив од смеењеuser posted image Инаку јас од среда почнувам со работа ама денес дежурна сум па морав да си го напуштам топлото ми дувлоuser posted image А ти срц уживај од 15-ти повторно невреме најавуваат таман ќе се гушкаш со Филипчеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1983
10.2.2012 10:44:07   
Maca25
Јас го пијам веќе второто кафе сабајлево, крш сум, ненаспана, башка сабајлво мм ми го крена притисокот...баша ПМС, абе да си пукнам!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1984
10.2.2012 11:03:50   
AneLav RR
Луѓе, да не знае некој што се случува со парново у Аеродром денес некако свежо е од сабајле, а и не е многу јако да не имало некој дефект? Поздрав од мене и на здравје кафе на сите!!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1985
10.2.2012 12:19:40   
Ikana
Eve ti backa edna :************ da te raspolozam.....

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас го пијам веќе второто кафе сабајлево, крш сум, ненаспана, башка сабајлво мм ми го крена притисокот...баша ПМС, абе да си пукнам!!

Непосредна врска до пораките: 1986
10.2.2012 13:36:41   
AnnaMolly RR

Мацо, ставај слика од роденденот, не стигнав вчера да ја видам и да ја пробам тортата user posted image
Како си поминавте до крај?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1987
10.2.2012 13:38:36   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Луѓе, да не знае некој што се случува со парново у Аеродром денес некако свежо е од сабајле, а и не е многу јако да не имало некој дефект? Поздрав од мене и на здравје кафе на сите!!

Ане, и тука во Кисела Вода  најавија исклучување на парното од 12:30 до 14 часот некаде. Најверојатно има некој дефект или којзнае што.

Live and let live

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1988
10.2.2012 13:45:17   
Pepelaska *
Хелоу женски, да дефект имало јас слушав на вести, од топлификација замолуваа да се стрпеле граѓаните кои биле многу револтирани а кој не би бил.
Уф , денес сум психички поодморена по една недела стрес, знаете да не повторувам, син ми со забите , вчера вечерта кога почна да плаче како никогаш досега , од плачење почна да повраќа, катастрофа жива.А заби нигде. Одвај ѕиркаат три запчиња , не ме остава да го видам ни допрам, писка. Една недела немам спиено вчера бапнав еден диазаепам, згора на се мм до 6 попладне не беше дома, и поспав некој саат.А настинкава капак на се , ама ајде ќе биде доброо.Снегоов некако како досаден да стана?user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1989
10.2.2012 13:56:06   
AneLav RR
Дури сега почнаа појако да грејат, до сега свежо беше. Кој знае што се десило можда им испукале некои цевки од студов. Не е битно сега ни е топличко. Поздрав до сите!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1990
10.2.2012 14:01:38   
Tanjat7880
Daaaa,sega gree parnoto a sabajle bash beshe zagrizuvacki ovde vo Aerodromov!
Inace mojata nastinka se pretvori vo bolest i eve pak sum si na Amoksiklavce zaradi grloto crveno i nekoj sprej za vo oteceniot nos i taka,KATASTROFAAAA

Непосредна врска до пораките: 1991
10.2.2012 14:13:38   
AneLav RR
Да супер си е сега! Зошто пиете толку јаки антибиотици? Ако ти е од вирус  антибиотици се пијат да се спречи евентуална бактериска инфекција која може да се накалеми заради ослабениот имунитет инаку организмот сам си се бори со вирусот ние ништо не можеме освен да ги ублажиме симптомите со витамини ,чаеви и оние лекови за температура. Инче си можела Цефалексин, Ампицилин и сл... нешто послабо.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1992
10.2.2012 14:18:09   
Tanjat7880
Of AneLav zoshto,zatoa shto mi bilo silno vospaleno grloto i imalo slevanje od nosot neshto sivo shto ukazuvalo na bakterija taka da,da se molime ovoj antibiotik da sredi rabota,da ja ubie bakterijata,5-6majki od odelenieto kaj sin mi so ovie simptomi,ucitelkata e na bolovanje istite simptomi a decata pominaa ripni skokni i se vo shkolo so zamena ucitelka:)

Непосредна врска до пораките: 1993
10.2.2012 14:18:58   
Ikana
LELE JA OTKRIV AMERIKA!user posted image
Mu pustiv na bebeto Baby TV, i ja staviv vo relaksator na lezaj do mene, kako zaspa za 5 sekundi juhuuuuuser posted image I mene ke me uspijat crtanive hahahah

Непосредна врска до пораките: 1994
10.2.2012 14:26:19   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мацо, ставај слика од роденденот, не стигнав вчера да ја видам и да ја пробам тортата user posted image
Како си поминавте до крај?

немам слики уште, денес после 3 треба да ги земам, али тепко дека ќе стигнам денес user posted image тортатат беше преубава, децата не сакаа да им ја земат и да ја сечат, сите беа тажни кога ја исекоа ( мислеа дека е играчка)

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1995
10.2.2012 14:27:41   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Кај нас цела ноќ немаше ни парно ни струја. Сега имало парно, ама струја уште немало. Сега баш вртев кај моите да ја земат Нина и да ја однесат кај нив, мм нема како ни млеко да и згрее.

Непосредна врска до пораките: 1996
10.2.2012 15:03:40   
AneLav RR
Алал да ти е си и го фатила редот. user posted image А колку месеци има? Срцки бе и на нив не им е лесно кога зависат од нас.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1997
10.2.2012 15:07:45   
AnnaMolly RR
Нина на Маца вчера наполни три години и е едно од најубавите девојчиња што ги имам видено! Вчера па колку беше слатка со тоа киките!

Ане, а ти во Скопје ќе се пораѓаш, нели? Ти си од тука, а маж ти од Струга?

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 10.2.2012 15:08:01 >

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1998
10.2.2012 15:11:59   
AnnaMolly RR
Ајде ако си во Скопје во недела дојди на хуманитарната дружба во Дримленд во Соравија, 10:00 часот.
Тамам и ќе се запознаеме во живо!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1999
10.2.2012 15:20:57   
AneLav RR
Да јас сум од Скопје, а маж ми е од Струга. Во Скопје ќе се пораѓам, сепак близнаци носам. Не ви ветувам за во недела,ама ако можам ќе дојдам. Имам уште некои обврски да завршам додека сум овде. Во среда одам на уште едно 4Д и си одам за Струга. Ме затрупа времево, поарно што сум сега овде, мм вика дека таму е мразарник.

Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.