Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
blaze vi na vas sto ste poveketo vo sk ke si se druzote so vasite angelcinja i jas bi sakala mnogu da sum tamu i da mozam da dojdam ama tesko
А ти да дојдеш јас и ти овде да се дружиме ? Далеку ни е нам Ск. Ајде на лето, таман поголеми ќе се , транспортерите во кола и бррррррррррм на дружба со РР
blaze vi na vas sto ste poveketo vo sk ke si se druzote so vasite angelcinja i jas bi sakala mnogu da sum tamu i da mozam da dojdam ama tesko
А ти да дојдеш јас и ти овде да се дружиме ? Далеку ни е нам Ск. Ајде на лето, таман поголеми ќе се , транспортерите во кола и бррррррррррм на дружба со РР
Е, и мене ми е криво, ама ајде ко што вика Блонд. На лето ќе правиме друга дружба, да можеме и ние од другите градови да дојдиме.
Дечки еве ме и мене, бркам интервјуа за работа, праќам CV-а кај што ќе стигнам, денес бев на едно интервју и искрено се надевам, мора од некаде да се почне. Ми е жал за Срна што ќе ја оставам по 7 часа без мене ама се тешам со повеќето од вас. Му викам на мм. Јас барам работа да не најдам
Дечки еве ме и мене, бркам интервјуа за работа, праќам CV-а кај што ќе стигнам, денес бев на едно интервју и искрено се надевам, мора од некаде да се почне. Ми е жал за Срна што ќе ја оставам по 7 часа без мене ама се тешам со повеќето од вас. Му викам на мм. Јас барам работа да не најдам
Либра, полесно ќе се навикне Срна отколку ти. Верувај дека е така. Ти најди си работа и уживај. Ем повеќе парички во домашниот буџет Се надевам брзо ќе си најдеш работа што ја сакаш. А каква работа бараш?
Мразам зима, мразам снегови! Ги испокршив колите од овој снег! Ајде сонце нека огрее веќе. Повеќе сум во минус што одам на работа Поефтина варијанта ќе ми беше да си останев дома месецов, повеќе пари ќе имав. Тања7880 супер ќе биде ако има затоплување од следната недела, ама јас слушнав дека цел февруар ќе бил ваков никаков
И јас сакам кафе! Пиев сабајле едно, ми излезе низ нос натаму наваму со Филип. Мултитаскинг сум усовршила до бесвест Пиење кафе, пресоблекување дете, правење појадок и цигарче на екс во кујна
Ајде некој во близина што е да ми дојде на кафе очи во очи! Во Лисиче сум кај моите, па сериозно ако има некој повелете. Везилка ја чекам од прееска да стане, ама изгледа се успале со Никола
Добро утро на сите ! И јас маввнав едно нес 2 во 1 оти турско не можам да пијам ама џабе како шашардисана сум, притисоков сигурно ми е на минимум. А се изнапив и вода и се. Да излезам ако не малку да прошетам како пијана сум.
Еве тргам !!!Некако не ми се седи по дома ми се шета, сега ја чекам мајка ми и ќе излеземе малку, главава ми е ко тапан, катастрофи. Од секогаш сум имала низок притисок ама ова не се трпи. Фала на поканата
Еве се дочепав и јас, синоќа пукнав, цела ноќ ми плачеше детево, за неинформираните, се повреди Борјан во четвртокот и во градска на рентген, па му ставија лонгета и вчера на контрола ни рекоа дека до четврток ќе ја носи сигурно... едвај некако се труди да ја игнорира, се мачи, маче мало, го жуља на палецот тоа завојот, само квичи дека го боли, па по цел ден ми е во скут да му го масирам прстето... среќа што не му е скршено или пукнато рачето, т.е лактот
Леле душчка мала, ајде со помин нека е, Џесика. Тања, да не биде за џабе нескафето, сега ќе си земам. Сношти нешто ми падна интернетот и затоа се исклучив. А и Матеа ноќта три пати се разбудуваше и не сакаше да спие, па гледавме Тв, правевме чај, и така цела ноќ.
Уф и ние имавме прилично немирно сабајле син ми се развуди околу 04 со вриштење никако не можеше да се смири па сменивме пелена испи 150 мл млеко и заспа после еден саат пак се разбуди со вриштење па уште малку млекце па заспа ... потоа пак се разбуди плачеше му дадов малку сок со вода и спиеше до 07.30 не ми е јасно зошто вриштете
Ајде белки ке се стави постот се кога пишам ми паѓа нетот .Оливијааа ептен ми е мило за тебе синоќа му се израдував на статусот на фб твој нека ти е со убаво се за џабе не викаат после дожд сонце огрева .Ние сме супер нема кој снег да исчисти па чистев додека да стане Л.Шетаме по снегот па дома на учење и такааа едвај чекам да заврши месецот да си одиме во Хр веќе 3 месеци ми се фати во Мк.Мажле беше овде викендов ме освежи и си замина доста е. и тааккаааа ајде пишете каде да пратиме пакет за самохрана мајка никој не кажува на темата пишував ама нема одговор!
Оливиа, уживај, заслужуваш среќа повеќе од било кој , не те знам ама од постовите си ми некако слична како мене и мене ми е многу мило. Инаку ние сме завеани дома ни пред куќа не се излага од снег има скоро едно метро.
Уф и ние имавме прилично немирно сабајле син ми се развуди околу 04 со вриштење никако не можеше да се смири па сменивме пелена испи 150 мл млеко и заспа после еден саат пак се разбуди со вриштење па уште малку млекце па заспа ... потоа пак се разбуди плачеше му дадов малку сок со вода и спиеше до 07.30 не ми е јасно зошто вриштете
Пенелопа, види да не му излагаат запчиња.И ние во последно време вриштиме во сон, многу ми е тешко така кога прави незнам што му, јас мислам дека од забите ама кој знае? Ќе плаче и ќе се изврти ќе дојде кај мене на перница и ќе се потсмири малку. Може и од многу што се замара дење зборува знае се а богами и сте ептен го гњават. Кој знае што е?!
Facebook-ot moj vcera zbuni mnogu luge , ama jas sum ziv dokaz deka posle dozdot sonce ogreva, iako vrne sneg mene sonce od site strani me gree, konecno se smeam,vesela sum i srekna,nitu pak mislam na se sto ostaviv nanaza, e sega nov zivot nova misija Pepelaska se nadevam sledniot pat koga ke doagas vo Sk ke se vidime, ako ne jas doagam sigurno vo tvojot kraj namalku 3-4 vo godinata, po tatko sum od tamu po poteklo
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.