|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
11.2.2012 18:55:16   
Tanjat7880
Devojki,jas spakuvana,izbanjata,isfenirana,spremna za utreshnata druzba so vas KO DETE ZA NA DOKTORuser posted image e sega kako ke se donesam so site kesi ke vidime no kako i da e ke uspeeme.pozdrav i edvaj cekam da ve zapoznaam

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2026
11.2.2012 19:01:49   
Џесика
хаха, Тања, подобро да кажеш ко дедо за на доктор user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2027
11.2.2012 19:18:15   
Tanjat7880
Ne bre Djesika,arno si kazav,pa znaesh kako se sprema DETE za na doktor,izbanjato vo najnovo obleceno,isceshlano...neli?user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2028
11.2.2012 20:07:48   
Maca25
Кај сте жени?!?! има нешто ново? Јас вчера и денес кај моите бев, немавме струја цела улуца па моравме да се селиме.
Џес, како е Бобо?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2029
11.2.2012 20:16:58   
Џесика
ах, како е... сака да функционира исто, се нервира, сака да го вадиме гипсов, па го чука со прстињата... вчера бевме кај мајка ми на роденден па со внука ми цел ден не му обрна внимание на рачето, денес друг другар со малата дојдоа, и така полесно му поминува денот, а и нас... до четврток ќе бараме секој ден да ни доаѓаат гости на дружење user posted image а што ми е криво на најубавиот момент од роденденот на Нина он цвилеше ко маче во позадина, пукнав од мака!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2030
11.2.2012 20:23:46   
mama toci
Биотехнолог сум, ама сега за сега не барам по секоја цена да работам на струка, гледам нешто привремено- доходовно

Ауууу,ЛИБРА сега видов,па ние сме колешки-и јас сум биотехнолог но работам како хемиски инженер во металургијаuser posted image user posted image ,"слично,нели?"user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2031
11.2.2012 20:32:57   
libra.n
Да, сличноuser posted image , само јас сум иженер за преработка на анимални производи а ти сигурно хемиски инженер. Твоето звање опфаќа поголема област. Поздрав колешке user posted image утре се гледамеuser posted image јас сабајле ќе се средувам за средбата, вечерва ќе си одмарамuser posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 11.2.2012 20:33:40 >

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 2032
11.2.2012 20:35:27   
Ikana
Jas pak zakaciv virus...i toa istiot sto go imav...od maz mi!!! E ne mozam vise ova ne e normalno, da ti se pluknam vo operacija i namalen imunitet aman vise!!!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2033
11.2.2012 20:37:11   
Ikana
Jas ke i pratam direkt na devojkata, dobiv adresa itn...user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2034
11.2.2012 20:57:28   
kikicka
Пратив маилллллллл за да добијам и јас адресаа ама чекам уште одговор ........

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2035
11.2.2012 21:07:16   
libra.n
Кикичка, јас мислам дека судено ти било утре да дојдеш и да пиеме едно кафе рингерајскоuser posted image .

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2036
11.2.2012 21:24:04   
Ikana
Ti pisav vo PPuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2037
12.2.2012 0:13:18   
kikicka
Море да знаеш колку сакам да дојдам уффффф се надевам дека ке ме снајде и мене тоа добро некогаш ...убаво да си поминете девојки уствари секако дека ке поминете убаво со толку деца ! СЛикајте обавезноо немојтепак да заборавите

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Кикичка, јас мислам дека судено ти било утре да дојдеш и да пиеме едно кафе рингерајскоuser posted image .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2038
12.2.2012 0:17:22   
kikicka
Тенк ЈУУУ вери Мач Икана. лов ју кисс ју хаг ју хахахах ми тргна

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ti pisav vo PPuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Непосредна врска до пораките: 2039
12.2.2012 0:28:59   
lindicka
Денес дознав информации и се запрепастив трим ои колешки од факултет се развеле,се запрепастив затоа што сите беа во романтични врски, се сакаа до бесвест, барем додека беа дечковци и девојки, ми изгледаа дека се сакаат до бесвест. Сите имаат по едно или две деца. Исто, во периодов две мои колешки од работа се разведоа, а трета е бремена во трето дете се со цел да си го задржи бракот, што сигурно и е многу мачно, некој да задржиш да е до тебе само заради дете.  Па, се замислив, не знам што е потешко, или дали е подобро или помало зло да се биде во врска/брак без деца (ако биде биде, ако не здравје, така било судено, или да си самохран родител, и да останеш сама/сам цел живот (што не значи ако се разведеш дека ќе си сам, туку ете на некои им се случува дали заради дете, ова она), но го имаш најпрекрасното нешто-а тоа е дете,  а и самиот развод може да биде тежок, особено ако има деца двојката. Не сакам да ме разберете погрешно, и однапред се извинувам ако ненамерно сум навредила некого. Се запрепастив денес, ако пред 3=4 години сите се мажеа/женеа во мое опкружување, денес сите се разведуваат. Зборот ми беше, дека јас овие две години кукам за дете, по доктори и сл, тие се омажија, родија дете и се разведоа, на кого му е потешко или полесно?, така да речам, иако некои работи не се споредуваат, сепак..........

Непосредна врска до пораките: 2040
12.2.2012 0:36:40   
Viktori
Ахх Линдичка, тешка мисла имаш... Не мисли многу многу, сепак животот пред нас е, од каде знаеш што и како ќе биде утре или за година две, може и ти ќе си во некоја таква група.
Не ме сфаќај погрешно, не мисли туѓо гајле. На никого не му е лесно. Секој си има црвче што го јаде, ама на нас секогаш ни изгледа дека на другиот му е полесно, а на нас најтешко user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 2041
12.2.2012 0:49:37   
lindicka
Точно, министер за туѓо гајлеuser posted image , не велам не, може и мене да ме стрефне, се случува, дека оваа недела се влечам по гинеколози, и аман, ми се смачи од нив веќе, и кога пријателкава ми ги кажа ова, си помислив-на кого му е потешко?!!, дали јас би сакала да бидам повеќе во нивна кожа, поарно дете да имам, па мажи се наоѓааат, демек на нив им е полесно.......
Ама не може да се споредува баш, и во сабота навечер забегавuser posted image .
Навистина се извинувам ако вознемирив некој со мојот претходен пост.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2042
12.2.2012 0:58:23   
Ikana
Mene pa pred nekoe vreme mi lupnaa ( za mojot brak) deka bil instant brak i deka takvite retko traele dolgo?!?! I nisto se nasmeav, se napraviv ko da ne sum cula i si produziv daljeuser posted image
Kakov takov, moj brak si e moja rabotauser posted image
I jas slusam se i sesto, ama sekoj so svojata maka. Sekogas ima i podobro, a ima i poloso. Zatoa se vika zlatna sredina (ne mediokritet, tuku umerenost).

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 2043
12.2.2012 1:05:47   
SkCura77
Јас како што ја сфатив Линдичка муабетот е дека се изнаслушала за многу разводи во еден ден.
Мене ова ми се случи минатата недела, во рок од 3 дена слушнав за 9 пара што се развеле, луѓе што ги познавам добро и луѓе што ги познавам површно. Искрено, се замислив и јас зошто е тоа така, не која била причината, зашто причините секогаш се истите 5 од почетокот на светот, туку зошто зачестија разводите
како општествен феномен.

Непосредна врска до пораките: 2044
12.2.2012 1:08:34   
SkCura77
Ако веќе треба да се разведуваат луѓето, само нека биде повеќе по договор, помирно, побезболно за децата и подобро за двете страни. Разводот е личен неуспех, барем јас така мислам. 

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2045
12.2.2012 8:35:51   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

. Разводот е личен неуспех, барем јас така мислам. 

Со ова ич не се согласувам, што ако го поминеш животот со личност која нема чувства, која не знае да сака и да живее ,треба ли секогаш да се биде жртва? Ќе пишам во друга тема за ова

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2046
12.2.2012 8:57:57   
libra.n
Еј луѓе и јас исто се изнаслушав на темава за разводи. Некни беа едни пријатели дојдени од Прилеп, и ми кажаа за 5-6 парови што ги знам дека се развеле. И си викам што се случува веќе трпение немаме или љубав нема или што друго? Сето е на нервна база- викаше баба миuser posted image Ајде малку позитивна енергија, се радуваме сите за средбата денес па еве за оние што нема да присуствуваат, тука ќе почестиме едно кафенце
user posted image
Жени не можам кафе да почестам стариот начин не ми функционира, ајде еве едно обичноuser posted image па ќе ја провалиме финтата друг пат, сега да одам да се спремам.

< Поракaта ја уредил libra.n -- 12.2.2012 9:00:52 >

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2047
12.2.2012 9:08:15   
Pepelaska *
user posted image

Еве едно кафенце од мене, убав помин на средбата женски

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2048
12.2.2012 12:22:25   
penelopa
Туу никој не земал од кафенцето на Пепелашка еве јас, кај нас вее снег ех што е романтично а јас сум си се стуткала на креветов и си шмркам user posted image додека мажле и user posted image спијат а баш би шетала на вакво времеuser posted image . Инаку вчера направив некој спој на плочата за готвење се извадив од памет и така сега неколку дена додека не нарачаме нова немам на што да готвам- незнам дали да се радувам или да user posted image важно имам едно решо колку кафе да си сварам. Како и да е струја не е играчкаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2049
12.2.2012 12:23:29   
Snowhite RR
Пепелашка фала за кафето, јас и денеска на работа и од досада цело сабајле само јадам, само пикам нешто во уста и тоа имам изедено: смоки, јогурт, еден голем тост од дома што си го правев, малку чоколадо, стапчина некои благи (нови се или јас прв пат ги гледам во продавница сабајле па си зедов), едно нес кафе и еден чај сум испила, а доправа имам една банана и едно јаболко за јадење. Од работа одам кај мајка ми на ручек, а стомаков уште сега ми е полн..ццц, ај белки ќе се фати нешто за мене, сите се жалите за ослабување, а мене нека ми каже некој рецепт за поправање
А сега чекам импресии од дружбата и слики се разбира 

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.