|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
13.2.2012 9:27:54   
blue_blue
ве поздравија градските власти кои пак снегот ги изненади user posted image  абе надвор со колава како со санка да бев само уште елени ми фалат.....ама ако не се нервирам...ми го објавија првиот напис во месечникот „Бизнис и економија“ и баш се радувам...луѓево што го прочитаа викаат бил фино и јасно напишан. Браво за мене user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2076
13.2.2012 9:30:36   
Maca25
Кај Нина пред градинка и пред песталоци има секој ден група на луѓе од Комунална Хигена и ги чистат тротоарот. Ама за споредните улички....тоа ти е посебна приказна. Е сега баш се симнав до доле на Партизанска и видов неколку камиони чистачи како ја чистат улицата.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2077
13.2.2012 9:33:15   
libra.n
user posted image user posted image user posted image Браво Блу блу, да ти се множат успешни написи, а за времево јас мислам дека крајно време е да се прогласи вондредна состојба. Па како бе ќе оди на училиште детенце -прваче? А и за возрасните, мм со автобус замина утово на раб. не му беше сигурно со кола, а и на Партизанска не се знае до кај е улицата- се е бело. Леле ако прогласат, ќе се гушкаме сите со мажињата дома (или ќе се караме, ако ни здосадат)user posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 13.2.2012 9:34:18 >

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 2078
13.2.2012 9:40:56   
vezilka RR
Честитки blue_blue..Епа ајде, статија по статија, труд по труд и и да биде д-р blue_blue user posted image user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2079
13.2.2012 9:52:27   
arh_diz
Cestitki blue_blue da ti se mnozat statiite
Na tv gledav deka vo Blegrad veke dve nedeli decata ne odat na uciliste piradi snegot

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2080
13.2.2012 10:55:52   
mama toci
Dobro utro i od mene,curam od nervoza user posted image user posted image ,pred 10 min stignav na rabotnoto mesto vo tetovsko,a trgnata sum vo 6.30,dajte nekoe cajce,premrznav.patot e haos ovde ima preku 1.5m sneg,ludnica e,5 pati zaglavivme,a firmava moja kao u nukleraka da rabotam,ako ne se dojde eden den na rabota "svetot ke propadne",ama sto da prais so rusi rabotam a oni vikaat kaj nas e ova najnormalno,a sto vi se patistata vakvi-toa e vas problem.user posted image user posted image .aj da srabotam nesto pa ke se pustam da kazam vpecatoci za sredbava

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2081
13.2.2012 11:14:43   
Annet
Добро утро од мене.Ги гледав сликите од дружбата,прекрасни сте ,дечињата се најпрекрасни.Алал да ви е за акцијата.Сега гледам дека останаале сеуште луѓе со сироки срциња,за некоија наредна акција се надевам ќе се придружиме и ние.user posted image .На самохрана мајка и пожелувам се најубаво,да нема веќе грижиuser posted image
Инаку тука во Велес има снег ама добро е,не е до толку хаотично,само едвај чекам да помине оваа зима ми се чини дека е еден век долгаuser posted image .Имајте си убав ен и почеток на новава недела

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 2082
13.2.2012 11:33:37   
mamapi
Леле Аннет едвај чекам да се стопли,да можам да го прошетам бебево,по цел ден сме дома!!!Каква монотонија и досада ме фака уффффффф катастрофа!!!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2083
13.2.2012 17:18:15   
Snowhite RR
Добар ден жени како сте?
Денеска вода, вода, да потониш, јас морав со такси да идам на работа и пак се изводенив во нозеве
Туку слушнавте за новиот закон?
Значи освен забрана за алкохол после 19 часот , сега и забрана за секс по 19 часот. Ете така да си знаете. Имено стручњаци дошле до заклучок дека не е доволно само да не се пие после 19, туку и сексот после 19 влијаел на луѓето на сабајле потешко да стануваат и да не се продуктивни, секаде во светот ова функционирало, туку ај да го најдам прилогот и ќе ви го постирам да прочитатеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mamapi)
Непосредна врска до пораките: 2084
13.2.2012 17:21:52   
Maca25
ај жити се најди го!! е уште ова го немав чуено!

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 13.2.2012 17:22:15 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2085
13.2.2012 17:28:08   
AneLav RR
Секс после 19 часот можеби не ги прави луѓето продуктивни , но репродуктивни ги прави сигурноuser posted image . Аман да ви кажам веќе од тие странски чланаци кои све глупости нема да се изначитам, немаат луѓево со што више да се замараат и да проучуваат па си наоѓаат по нешто... Па луѓе од таа нивна „непродуктивност“, пола и више од луѓево се продукт на тој секс после 19 часот. Па ако да донесеш здраво човечко суштество на овој свет е непродуктивно тогаш не знам што е? user posted image
Се изнасмеав........

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2086
13.2.2012 17:52:30   
Snowhite RR
Се забранува секс после 19 часот
08.02.2012 10:24
Пара вести
Се забранува секс после 19 часот

Пара вести дознаваат дека законот за забрана на продажбата на алкохол после 19 часот ќе биде проширен и на консумацијата на секс во истиот временски период, најави Министерството за внатрешни работи на Македонија. Од министерството велат дека ова е уште еден чекор кон ускладување со европските правила.

„Забраната на алкохол не е доволна, вечерниот секс исто така исцрпува, така што луѓето утредента тешко се будат и неволно одат на работа“, објаснуваат од министерството. „Во ЕУ оваа одредба донесе значаен пораст на ефикасноста и продуктивноста, така што, верувајте –оправдана е во целост.“

За спроведување на ваквата одредба ќе биде надлежна специјална полициска единица. Министерството за внатрешни работи за овие потреби купи 2000 џебни телескопи со помош на кои полицијата ќе надгледува што се случува во собите на граѓаните после 19 часот. Становите на кои се навлечени завеси и кои се осветлени со придушено светло ќе бидат сметани за посебно сомнителни, така што полицијата ќе има овластување да влезе и да провери што се случува во станот.

Со одредбата исто така се опфаќа и забраната за продажба на кондоми после 19 часот.

Висината на казните за непочитување на ова правило ќе се движи во зависност од тежината на прекшокот. Па така, орален секс после 19 часот ќе се казнува со 120 000 денари, пенетрацијата со 160 000 денари, а аналниот секс ќе ги чини прекршителите дури 240 000 денари.

Градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, изјави дека ова ќе помогне да се измени и имиџот на Скопје во светот кој, според коментарите на странските туристи, досега важел за град во кој за малку пари можеш да се напиеш и да боцнеш нешто во исто време.

Извор окно.мк

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2087
13.2.2012 17:54:46   
Snowhite RR
И уште за викенд ако важи законов дефинитивно ќе треба да му кажам бај бај на сексот, пошто мене секој викенд ми е работенuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2088
13.2.2012 17:57:14   
AneLav RR
Ова е зафрканција нели????????user posted image

Непосредна врска до пораките: 2089
13.2.2012 17:57:33   
Ikana
Hahahah..dzebni teleskopiuser posted image
Dobar vicuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2090
13.2.2012 22:14:46   
Tanjat7880
user posted image
Auuu shto muabet ste terale devojki,zabrani,kazni,roletni...i posle nego SHTAMA,aj da vidam dali ova malku ke ve razmrdauser posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2091
13.2.2012 22:22:48   
AneLav RR
Мене дефинитивно ме размрда (трудно пиле) што да правам. А пред малку си вечерав. Ај благичково за сабајле ќе си гоп оставам. Јак ни беше муабетот што да ти кажам. Се изнасмеав кога ја прочитав статијата.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2092
13.2.2012 22:36:53   
Ikana
Luge infarkt ke me strefi od castenjevo hahaha de pijacki de torti, de kafinja, srekja virtuelni sto se inaku do sega so vilushkari po snegov ke se dvizevme...a doma so podvizna lenta user posted image user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2093
13.2.2012 23:04:01   
nadica
леле колку лош ден user posted image user posted image user posted image
Н има болки на дундето додека мокри се јавив на лекар и рече утре првата урина да ја однесеме да се испита ам најверојатно е некоја бактерија цистид или нешто сличноuser posted image
сестра ми ми се јави да ми каже дека прокрварела, а е во почеток на бременост user posted image user posted image user posted image  па бевме на др и сега за сега е ок за понатаму ќе видиме, ама затоа денов е ...

по полноќ е св.Трифун па повелете на по една топла на ова ладно време иако нема да го славиме поради др причини кои ќе ви ги раскажам утре
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2094
14.2.2012 0:36:46   
SkCura77
Ајде честит Св.Трифун, денеска закроите некоја лоза за бериќет и напијте се црвено винце за здравје!
Додека да научам како се ставаат слики, нека стави некој во мое име чашки црвено вино! user posted image
Бидете ми многу поздравени

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2095
14.2.2012 0:38:18   
SkCura77
Надица, посакувам се да помине во најдобар ред, познавам повеќе трудници што на почекот на бременост искрвавија па сепак си ги доносиа децата до крај не се секирајте ајде нека биде за арно и за убаво

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2096
14.2.2012 8:21:35   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojki,denes e den za vino i ljubov pa bidete mi srekjni,ljubeni i zaljubeni!!!

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2097
14.2.2012 8:28:29   
Tanjat7880
user posted image
A za takvite ko mene shto si pijat antibiotik i nesmeat vino eve edno tursko,tukushto svareno da ne stopli na ova studot,Sk denes vo 7.00casot beshe -19 i jas proglasiv VONREDNA SOSTOJBA i ne go odnesov prvaceto vo shkolo.

Непосредна врска до пораките: 2098
14.2.2012 8:30:26   
AnnaMolly RR
Надица, и јас прокрвавев во 6-7 недела, ама ете се заврши во најдобар ред. Не се плаши пред време.
А обавезно чекаме да пишеш што и е на Надица!

Ние не славиме Св. Валентин, ќе прославиме Св. Трифун вечер со винце можеби user posted image
Еве со вас ќе си славам Св. Валентин и Трифун - две во едно - Заљубени пијаници ќе си бидеме денес user posted image

Ќе пивнам од сега од винцево на Тања, што убаво па си го сервирала. user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2099
14.2.2012 8:32:27   
AnnaMolly RR
Ау, кафево до тука ми замириса!
И јас прогласив вонредна состојба и не го носам Филип во градинка до 1 Март. Овие десетина дена го чуваа мајка ми и свекрва ми на смени, а јас од четврток сум на одмор 2 недели и дома ќе си седиме.

Тања, првачето следниот пат да го донесеш на дружба па и него да го видиме. Ако не те откачи пак user posted image

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.