|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
14.2.2012 11:34:30   
libra.n
Јас денес ќе го изненадам мм. со омилената негова пита, лесна е многу (во готови кори се става месо мелено и кромид-пржено сето и се печи), со винце ќе си наздравиме а тој ноќеска ме изненади- на пeрница ми ја ставил "Мажи, пари и чоколада" си ја бендисав пред некое време во Матицаuser posted image и му реков ако сакаш некогаш да ми подариш нешто купи ми ја книгаваuser posted image . Слична е на "Купохоличарката и бебето"

< Поракaта ја уредил libra.n -- 14.2.2012 11:36:24 >

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2126
14.2.2012 14:19:45   
kikicka
user posted image user posted image Добар ти е мажлелибра па и измислил каде да а стави user posted image ,мене купохоличарка семажи ми ја дадоа пред да се оможам и до пола стое недочитана ке ја дочитам некогашuser posted image , Мене мажле т.е никогаш не си честитавме валентин незнам зошто ама денес ми прати порака демек среќен валентин да не речиш дека не ти честитам романтика шта да типричам го уби моменатот хахахха затоа вечер ке си одам со пријателки млади мајки на вино и чоколадо и ке уживам!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2127
14.2.2012 14:51:10   
tinush
Ајде сите кај мене на именден user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Па што ако е католички.Сега беа моите и татко ми вика незнаев дека си се викала Трипуницаuser posted image user posted image

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2128
14.2.2012 17:18:31   
AneLav RR
Женски ај честит нека ни е на сите Св. Трифун, а ова Св. Валентин е како клише веќе,а и не е наш празник. Дај да си го испоштуваме винцето и да си цугнеме по една голтка. Па добро после винце не е забранета и романтична вечера со сопрузите и с.........user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 2129
14.2.2012 17:40:25   
blond
Ај нека е среќен празникот, кој што си празнува нека си празнува! Јас празнувам сосем трет празник (бидејќи добив вчера, не можам ниеден да прославам како што треба user posted image ), празнувам тоа што уште една оцена си земав денес.
И по две недели, денес се гледаме со маже.Ова е најдолгото време што сме биле разделени, па и последен нека е.

Останете со здравје, вечер сите со добро вино и мнооооооогу секс!!!!

Непосредна врска до пораките: 2130
14.2.2012 17:49:12   
Snowhite RR
Јас славам св.Трифун, додека се опијам, а после св. Валентин, тогаш сите ќе ги сакамuser posted image user posted image user posted image
Инаку на мм му предложив вечер да вариме вино, одамна се кандисуваме, не сме пиеле варено вино ехее од пред да се земиме и таман некни купивме каранфилчина од Тинекс кога пазаревме, па сега уште цимет и вино да купи тој, додуша не ми одговори ништо за предлогов дали кандисува, сега уште не е вратен од работа заминаа во посета кај колешката која се породи пред некој ден, а после ќе оделе некаде со колегите да се почестат зашто плата зеле, па ќе видиме како ќе ми се оствари планот за вечер.
Како и да е, среќен празник, кој и да го славите, 2 во 1 на крај краеваuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2131
14.2.2012 18:12:52   
Maca25
леле колку убаво ми изгледа денешниов рецепт на РР. преубава е пицата. Јас сум мртва гладна, ручекот уште не е готов, мм и н. си играат, ама ништо не помагаат, јас се раскостив више.А и денес нешто не ми е денот...осеќам дека вечер ќе славам - во 9 во кревет!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2132
14.2.2012 18:21:48   
Snowhite RR
И мене добро ми изгледа рецептот, ама има вакво лиснато што може да се сучи? (не ми се смејте на прашањево)

П.С. Маца ги гледав сликите од роденденка, многу е убава, а и многу пораснала машалаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2133
14.2.2012 18:29:48   
Maca25
Фала! Срцка мила моја, не можеше да престане да си ги гледа сликите! user posted image Цело време бара да ги гледаме user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2134
14.2.2012 19:49:03   
mama26
Srekni Praznici NA SITE.user posted image koj pie a koj poklonuva denes..jas nit piev niti pa poklon dobiv hahahaha

ve sakam site pozdravvv

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2135
14.2.2012 20:55:40   
kikicka
Т`га за југ мхмхмхм си истерав празникот јас наш и така сега домааа !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2136
15.2.2012 8:09:46   
libra.n
Дечки, добро утроuser posted image Вчера вечерта ми се јавија да почнам на обука во едно фото студио тука во близина кај мене. Морам да почнам, ако не е на струка, морам да почнам од некадеuser posted image Е сега официјално и јас ќе бидам со свекрва домаuser posted image Ќе се видиме може и на друга теме после некое времеuser posted image Денес максимално ќе го искористам денов да се изнаиграм со Срна, од утре ќе ја гледам помалку. Ајде едно кафенце сега да се освежимеuser posted image Пак не знам кафе да послужам

< Поракaта ја уредил libra.n -- 15.2.2012 8:12:03 >

Непосредна врска до пораките: 2137
15.2.2012 8:23:41   
Felly RR
Aјде со среќа либра, еве јас ќе почестам едно кафе за тебе. Барем ти е близу, па нема да губиш време во патување наваму - натаму. А тоа дека не е на струка, па ќе си најдеш и таква работа, ова за привремено.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2138
15.2.2012 8:30:13   
Luci
Добро утро и од мене, јас сега стигнав на работа и нормално прво да видам што има ново на РР па после ќе се фатам за работа...ако уопште и се фатам денесuser posted image Јас пијам сок од портокал па повелете и за вас user posted image
____________________________________________________________________________________________________________________________
Либра нека ти е со среќа тргнувањето на работа, за почеток супер, башка блиску од дома, па понатаму здравје, може и уште поубава работа ќе си најдешuser posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 15.2.2012 8:33:28 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2139
15.2.2012 8:51:52   
libra.n
Фала ви дечки за поддршката, си земам јас кафе и од тие бонжитцата на Фели (демек на диета сум) ама и а ако почести некој мрсничко, пак ќе си земамuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2140
15.2.2012 8:52:20   
AnnaMolly RR
Честитки за работата Либра! Од некаде мора да се почне, ќе си најдеш и по струка.

Ние вчера не славевме ништо, мм од 7 до 21 часот работеше, се истушира, јадеше и право во кревет. Јас добив, ме болеше стомакот, ми се повраќаше... И си славевме во сон user posted image user posted image user posted image

И вчера холтер ми ставија, па цела ноќ се превртував ми беше страв да не го измрдам. Еве го додека пишувам почна да мери user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2141
15.2.2012 9:21:44   
Maca25
Добро утро!!

Либра честито!!! Ти посакувам многу среќа и успех на новото работно место!!!user posted image user posted image user posted image Па ќе доаѓаме сите кај тебе на сликање!!user posted image

И ние ништо не славевме вчера, како што и пишав вчера, јас си славев во 9 во кревет, а мм работно пред компјутер!user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2142
15.2.2012 9:24:19   
arh_diz
Libra cestitki za rabotata, cekame prva plata da castisuser posted image
Nie nisto ne slavevme , si igravme so M i na spienje

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2143
15.2.2012 9:26:10   
Beatris
Честитки либра, ти посакувам само успеси! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2144
15.2.2012 9:29:04   
Felly RR
Jaс вчера си се напив една чаша вино со ручекот - колку да го обележам празникот. Мм не пие вино, па јас сама си славевuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2145
15.2.2012 10:05:53   
vezilka RR
Добро утро и од мене девојки! Честитки libra.n за работата и т посакувам успех..

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2146
15.2.2012 10:27:34   
kikicka
Добро утроо ајде либра честита работа и не и се замарај мнг на свеки ние сега станавме јас пак на забар одам и уште неколку имам и готово завршив ,паа некст вик испитиuser posted image . како ми ги ставија последна недела во месецов да неможам порано да си одам кај мажле ајде помина среќе месецов е краток без 1 или 2 дена исто се фаќа.наздравје кафе на сите јас не јадам а сепак сум уште со стомак и посебно пред да ми дојде како трудна сум ептен отекувам после тоа издишувам како гума user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2147
15.2.2012 10:29:35   
Snowhite RR
Честитки либра за работата, ако седиш дома сигурно нема да најдиш по струка работа, вака барем кога ќе излегуваш од дома, побрзо може ќе си најдеш работа каква што посакуваш

Ние сношти греено вино + буда бар имавме, одамна не сум се опуштила така, затемнета атмосфера, мирисот на цимет и каранфилчина, не мислев ама баш на ништо. Уште поубаво зашто овој пат за разлика од претходно кога сме правеле вакви работи, освен јас и мм, тука беше плус и нашето сонце Михаил.
И плус си направивме печени лепчина во релна и на крај сите тројца си легнавме и слатко си заспавмеuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2148
15.2.2012 10:35:14   
Annet
Либра ајде честито,уфф колку сакам да излезам од дома,бар и да одам на работа на неколку часа ,ама неможе,мала е И.Ајде Кикичке уште малку ќе издржиш,после мерачиња ќе си терашuser posted image ....
И се прашувам кога ќе помине овааа зима,аман веќе ми се вика..жими po доктори што се прошетавмеuser posted image .од дома немам излезено...
Туку ај да се напиеме едно хот чоклитuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2149
15.2.2012 10:37:50   
Snowhite RR
Инаку мене уште ме држи од сношти еуфоријата и уште си слушам буда бар и ми текна да ве прашам тие што сте од Скопје, дали New age се уште постои? Леле тоа ми беше омилено место во Скопје, немаше шанси да одам во Скопје а да не отидам таму. А сега одамна не сум била, баш ми фали

Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.