|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
17.2.2012 16:57:33   
arh_diz
AneLav i na brendiranite proizvodi pisuva deka se proizvedeni vo Kina.Se sto e proizvedeno vo Kina neznaci deka e kancerogeno i nekvalitetno
Eve zemi primer od H&M vidi ke vidis deka pisuva deka e proizvedeno vo Kina

Биди тоа што си

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2251
17.2.2012 16:59:26   
blond
Браво Ане за бебушите!!! Ајде сега гитла дома кај маже user posted image

Мене ова ми е последен неработен викенд. Од понеделник се враќам на работа user posted image user posted image user posted image
Еве денес си ја спремав униформата. Си купив и нови кондури за работа. Само уште значката да најдам каде ми е user posted image
Леле ич не ми се оди, кажувајте причина да не одам, а да не е боледување user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2252
17.2.2012 17:04:18   
AneLav RR
Со здравје да си ги носиш кондурите, алал да ти е си се подновила. user posted image Јас мислам дека најубаво ќе ти биде на работа, не знам што работиш ама покрај домашните обврски ако имаш бебе работата како одмор ќе ти дојде, а и башка имаш изговор за дотерување, дома се запуштаме. Со среќа!!!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2253
17.2.2012 17:43:32   
blond
Aне, да знаеш што работам, не би го пишала тоа што го пиша user posted image
Плус секој ден ќе патувам по 150 км вкупно user posted image

Туку ај да ве почастам со едно чоколадо сите, крем блок, сама си го изедов цело user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 17.2.2012 17:53:36 >

Непосредна врска до пораките: 2254
17.2.2012 18:08:55   
AneLav RR
Леле ме настрви со чоколатцава и морам да си земам едно. А работа си е работа поубаво ќе ти биде отколку дома да седиш, а и ќе си имаш изговор за дотерување.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2255
17.2.2012 18:11:02   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: blond

Браво Ане за бебушите!!! Ајде сега гитла дома кај маже user posted image

Мене ова ми е последен неработен викенд. Од понеделник се враќам на работа user posted image user posted image user posted image
Еве денес си ја спремав униформата. Си купив и нови кондури за работа. Само уште значката да најдам каде ми е user posted image
Леле ич не ми се оди, кажувајте причина да не одам, а да не е боледување user posted image

Блонд, полицајка си?!?! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2256
17.2.2012 18:13:16   
AneLav RR
Не е битно што е, ама сигурно униформата со новите кондури супер ќе и стои!user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2257
17.2.2012 18:18:11   
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Не е битно што е, ама сигурно униформата со новите кондури супер ќе и стои!user posted image

Aj ke turam i slikicka od prviot raboten den hahahaha, da ve zaplasam malkucka user posted image user posted image

Арно му велам на мм, дај да правиме второ да си земам пак пред породилно user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 17.2.2012 18:19:59 >

Непосредна врска до пораките: 2258
17.2.2012 18:20:54   
AneLav RR
Ај важиuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 2259
17.2.2012 18:27:16   
Maca25
Блонд обавезно да ставиш слика!!! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2260
17.2.2012 18:30:55   
Ikana
Garant e granicna policijauser posted image stom treba da patuva!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2261
17.2.2012 18:35:59   
AneLav RR
Блонд дај реши ни ја дилемава и кажи ни дека работиш како стриптизерка у некоја од соседниве земји, па затоа имаш и униформа и нови штиклиuser posted image (ова е шала немој да ми се налутиш) А воедно ти давам и комплимент затоа што те замислувам како некоја згодна висока мамицаuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2262
17.2.2012 18:45:49   
Maca25
Жени мислам да почекаме со понеделник - блонд да ни стави слика!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 2263
17.2.2012 19:18:43   
kikicka
Тука некаде си близуу!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Garant e granicna policijauser posted image stom treba da patuva!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2264
17.2.2012 19:18:53   
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Блонд дај реши ни ја дилемава и кажи ни дека работиш како стриптизерка у некоја од соседниве земји, па затоа имаш и униформа и нови штиклиuser posted image (ова е шала немој да ми се налутиш) А воедно ти давам и комплимент затоа што те замислувам како некоја згодна висока мамицаuser posted image user posted image user posted image user posted image

хахахахахахахаха ми се чуди мм што се смеам како луда user posted image user posted image user posted image user posted image

Висока (ако може така да се нарече мојот раст) 160 ихааааааааааа user posted image user posted image

Ајде во понеделник навечер слика. Нели сликата вреди илјада зборови user posted image

П.С ќе ми ја позајмиш докторската уноформа и сите инструменти за некој од наредните настапи? user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 17.2.2012 19:19:41 >

Непосредна врска до пораките: 2265
17.2.2012 19:22:35   
blond
user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2266
17.2.2012 19:29:59   
Ikana
user posted image Lele ako kazes carina od kaj tebe proagjam granica blond!!!!!!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 2267
17.2.2012 20:45:18   
Maca25
Опасна е блонд!!! Ме изнасмеа!! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2268
17.2.2012 22:24:47   
kikicka
икана уште по опасна е !!! user posted image Ние сме цел ден со 38 и со сируп слабо спишта весела е ама така се нервирам за 4 дена полагам дојде време лелеееееееее како ке стигнам да доучам.Ми егајле ке си спремам ливчиња user posted image потсетници user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

user posted image Lele ako kazes carina od kaj tebe proagjam granica blond!!!!!!!!!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2269
17.2.2012 22:38:58   
blond
Aј уште една слика од мене т.е од ФБ
user posted image

Oвој како син ми user posted image

Го заспав него, па одам да го извлечам маже од кај неговите, цел ден си е таму.
А ист ваков беше Ј кога во Плејбој ја виде Сораја
user posted image
Ај нешто за добра ноќ. Ова е поздрав до Ане и нејзините две цуциња муциња
user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 17.2.2012 22:45:17 >

Непосредна врска до пораките: 2270
18.2.2012 11:52:31   
blond
Aј добар ден. Нешто ве нема од сабајле?user posted image

Ај да почастам јас кафе, немам време за доручек да направам. Повелелееее нес кафенце user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2271
18.2.2012 12:01:29   
mamicki
Lele, kako mi legna kafevo Blond user posted image Denes sum se uduftala do 11! MM go zel bebeto, go nahranil, go preslekol, meraci!

Непосредна врска до пораките: 2272
18.2.2012 12:22:06   
blond
Oпа, денес маживе решиле да не остават да поспиеме. И мојот сабајле го зема user posted image и се симнаа долу кај свекрвата, а јас поспав уште 40тина мин.
Потоа добив и кафенце од него user posted image
Да не е денес 8ми Март? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2273
18.2.2012 14:44:14   
Pepelaska *
Блазе си ви женски , се надевам и мм некогаш тоа ќе го направиuser posted image .Денес си ја зедов наградата од Дормео, коплет за капење, има сунѓерче, четкичка, луфа, камен за пета и едно незнам што е како чешле ама не е user posted image а башка и часовник со аларм ми испратиле што менува бои , ама како е спакувано алал да им е. Еев денес од мене ова имате за јадење
user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2274
18.2.2012 14:54:20   
Maca25
Дајте за мене нешто за смирување!!! Детево ме полуде веќе!! Ми иде главата да си ја треснам малце од ѕид!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2275
Страница:   <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.