|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
18.2.2012 16:27:23   
Ikana
kako be da gi umorime pa da zaspijat malce ima li nekoj nacin?!?! Jas oditov na zabar pak, remont pravam na site zabi, plombi itn....Tesko mene!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2276
18.2.2012 16:44:06   
Felly RR
Pepelaska, честитки за наградата - за пораката за Валентин ли?
Женски, еве за вас по едно чајче за сирување.
user posted image
И Матеа збеснуваше, ама ја заспав, сега се надевам кога ќе стане ќе биде наспана и помирна.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2277
18.2.2012 19:48:34   
kikicka
Здраво женски јас таман ја пофалив Л дека е супер демек пу пу да не а подречам АМА.....температурата манифестира со вироза некоја си која нема др.симптоми освен тем и воспалено грло.Ете такаа

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2278
18.2.2012 22:41:25   
Natuska85
Големи гушки за Леона,што побрзо да оздравите.

Јас инаку се решив конечно да почна да го спремам правосудниот,книгите се спремни на маса ме чекаат,само кој да ги отвориuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2279
18.2.2012 22:51:14   
nadica
поз за Л се надевам дека брзо ќе помине user posted image user posted image user posted image  
а натушке ако ја најдеш тајната за отварање на книги те молам кажи ми ја ми треба ИТНО user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2280
18.2.2012 23:04:35   
Џесика
Ај женчиња добравечер user posted image ја онде ја фалам свекрва ми у другата тема, додека она са стране ми го цвикнува нервот со мешање во воспитен процес на син ми... чурам и се тресам моментално, а од што??? па нормално од преќутувањеuser posted image дајте сеа една вотка да џапнам, да не барам јадење оти на нервна база гуде се напраив user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2281
18.2.2012 23:20:32   
nadica
user posted image

повели мила и јас т иправам друштво

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2282
18.2.2012 23:26:36   
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Јас инаку се решив конечно да почна да го спремам правосудниот,книгите се спремни на маса ме чекаат,само кој да ги отвориuser posted image .

Eh Natushke..jas eve cela nedela se tokmam da pocnam so magisterskata....epten ja zavlekov..ama epten...ako ne ja sredam do juni..posle mislam deka ic nema da sredam..ajde zaedno moze kje ni trgne a???

< Поракaта ја уредил Andriance -- 18.2.2012 23:27:15 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 2283
19.2.2012 8:45:59   
Snowhite RR
Good morning bitches!user posted image
Ајде која ќе почести кафе или чај шо да е

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2284
19.2.2012 8:53:33   
Viktori
Јас сум тука, бич! Еве од мене комплет user posted image

user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2285
19.2.2012 8:55:22   
Палешка РР
user posted image user posted image user posted image

И оваа бич ќе земе кафе user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2286
19.2.2012 9:01:35   
Snowhite RR
Јас пиев кафе, сега ќе си земам чај

Инаку фразава ја превзедов од Петар (Петар за појадок и пауза). Го слушам секое сабајле на Метрополис
П.С. Јас па си реков да не се навредите, па да појаснамuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2287
19.2.2012 9:02:31   
Viktori
user posted image user posted image user posted image
каква навреда бре user posted image , можеш и во мидл нејм да ни го ставиш ако сакаш user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2288
19.2.2012 9:12:43   
Snowhite RR
user posted image user posted image
Јас кога ќе ми рече некој лоша си, му велам фала за комплиментотuser posted image user posted image

Инаку во недела слушам Соул рели на антенна5, ако не сте ја слушале емисијава пуштете, ептен е јака, водител е Раде Врчакоски (татко му на Врчак) и ептен е забеган човекот. Секоја недела од 9-10 наутро

П.С. Како ги испофалив радијава од посабајлеuser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2289
19.2.2012 9:26:21   
kikicka
user posted image user posted image Добро утро бичис и од мене. Јас се наспав ,подобро и е на Л. од сирупот и фала богу се наспавме колку толку. Ај наздравје кафето моево е при крај. Недела убаво времето надвор сонце уште од 8 саат има.
Кога сме кај радијата на антена посебно од 14 часот ми е најубаво неделно возење со антенна мислам дека се викаше ептен ми чил .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2290
19.2.2012 9:30:48   
Snowhite RR
Да, да кикичка и јас порано стално во сабота и недела слушав тоа време антена имаше чил аут музиче, ептен релаксирачко. Сега некако тоа време немам баш пристап до радио или сум зафатена со други активности

Непосредна врска до пораките: 2291
19.2.2012 9:34:46   
kikicka
EEEEEEE тоа е сноувајт нема време богами!

Непосредна врска до пораките: 2292
19.2.2012 9:35:57   
Natuska85
Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знамuser posted image . Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учењеuser posted image . Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече моuser posted image . Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?user posted image

Убаво времето денес,ќе шетате негде?

Непосредна врска до пораките: 2293
19.2.2012 9:57:27   
Felly RR
Вака од дома стварно изгледа убаво времево, само да стане мм (беше трета смена) и може некаде да шетниме, веќе ни се здосади на сите само дома.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2294
19.2.2012 10:08:04   
kikicka

Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знамuser posted image . Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учењеuser posted image . Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече моuser posted image . Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?user posted image

user posted image Епа значи се изнасмеав од сабајле ако вчера плачев денес ке се смеам user posted image Леле сноувајт ти тргна денов со врчак и татко му : Натушка не да ми требаа леле готово дојде време за полагање.

Непосредна врска до пораките: 2295
19.2.2012 10:09:46   
Snowhite RR

Леле Раде сум пишала, Миле Врчакоски, не знам дали е доктор ама тој ја води емисијава и закон е

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Вака од дома стварно изгледа убаво времево, само да стане мм (беше трета смена) и може некаде да шетниме, веќе ни се здосади на сите само дома.

Го видов Фели мт сабајле кога си идеше (јас па одев на работа, спиевме кај мајка ми сношти и затоа по иста улица се сретнавме) и се подзамислив никогаш во животот не сум работела трета смена, којзнае како е си реков, поубаво да не знам а?user posted image

Непосредна врска до пораките: 2296
19.2.2012 10:13:12   
Felly RR
Па и поубаво да не знаеш, сега спие и ми рече во 10:30 да го разбудам, да го искористел денов, а уствари ако го разбудам тогаш па нема да биде наспан. Вака ќе го оставам да спие, до кај 12, па после пола ден пак има.

Непосредна врска до пораките: 2297
19.2.2012 10:16:55   
temjana

охоохохох Натушке со среќа со правосудниот. Мм кога го спремаше година дена мислам дека не се видовме како што треба а кога ќе се видевме се каравме бидејќи беше нервозенuser posted image
Ајде добро утро убавици, што убаво сонце огреало надвор за мерак. Давајте по едно капучино со повеќе млеко и еве ви по една гушка од менеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2298
19.2.2012 10:21:22   
AnnaMolly RR
Еве од мене едно екстра млечно капучино! Јас си го поправив компјутерот и сега си имам интернеееееееееет!

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2299
19.2.2012 11:03:11   
Natuska85
Ана моли како сте се оправивте ли? Ај од утре натаму ве чекаме некој ден. Јас сега го успав user posted image , мм отиде да пазари па јас да зирнам што има и пак седнувам на книга додека стане user posted image ,а после одиме да го искористиме сонцето user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2300
Страница:   <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.