|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
16.2.2012 19:42:33   
kikicka
Како е бе жени! Се повлековте во дувлата а ! Јас сум цел ден во дувлето ,шетнав саат време и дома на нанање на Л.ептен и се угоди спавањеод 14:30 до 17;30 ја будев ,вечерва ке чекаме 00:00 да не најде за сон!

< Поракaта ја уредил kikicka -- 16.2.2012 19:44:29 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2226
16.2.2012 20:40:27   
Viktori
Леле значи навечер како заладува, да не ти се искача некаде!
Ќе се стоплам, ќе си се завиткам со ќебе, после ни за мочкање не ми се станува user posted image

Не знам дали да јадам јајце за вечера или туна... Изгледа касно ми е за туната па ќе си сварам јајце со сирење. Немам никаков избор за јадење, а такви пилешки телешки меса не ми се јадат.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2227
16.2.2012 22:20:24   
Tanjat7880
user posted image user posted image user posted image Fala vi devojki na cestitkite,ve sakam mnogu!!!

Непосредна врска до пораките: 2228
17.2.2012 8:50:41   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

E pa aj dobar den i od mene. Nie utrovo rano se pribravme doma, bevme kaj brat mi na spienje da ne mi izmrzne detevo, oti struja nemavme vcera skoro cel den, duri nokjeska doslo. Demek se greeme so parno na drva i struja, ama parnoto na drva ne raboti bez struja - pumpata ne vrti i vodata se pregreva... aj bitno pomina.

Калипсо ,и ние имаме парно на дрва, треба да си ставите агрегатор за во случај кога ќе нема струја , ние ставивме такво и кога ни снема еднаш скоро 4 саати немаше немаше гајле парното, се купува околу 100 евра го плативме, упс апарат или така нешто , а може и сам да направиш, распрашајте се кај мајсторите што местат парно или кај електричари.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2229
17.2.2012 9:56:29   
arh_diz
Denes nikoj ne pocatsil kafe , site Ringerajki mrzliviuser posted image
Kaj nas vee sneg , M saka nadvor mene nekako me mrzi user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2230
17.2.2012 10:04:56   
AnnaMolly RR
Јас немам денес време ни кафе да се напијам. Последен ден на работа, од понеделник сме 2 недели на одмор и денес треба се да довршиме, а една колешка не дојде на работа и нејзиниот дел нам ни останува плус за работење. Со другата колешка сме турбо денес, мислам дека ќе имам време само за да дишам user posted image

Инаку, само што ми пиша порака самохрана.мајка. Сите ве поздравува и рече дека наскоро ќе не дружи повеќе на форумот, синчето и фатило гнојна ангина и домче си се лечат. Многу се заблагодарува на прекрасните работи што ги доби и следниот пат кога ќе доаѓа во Скопје ќе си организираме една кафе-муабет дружба, по на раат да си се видиме.

Од мене поздрав сега за сега и се читаме!

Live and let live

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2231
17.2.2012 10:16:49   
temjana
добро утро убавициuser posted image Мене од сабајле нешто на карање ме удрило, а баш си се фалев дека сум супер трпелива и златна трудницаuser posted image ама изгледа ми угодуваат многу па не сум имала замерки до сегаuser posted image Денес кафето не ми го направија како што треба а напоменав какво го сакам и ме изнервираа, не за друго ми го наплакаат како во кафич во центар да го пијам а никакво го прават уууффффuser posted image Ајде частете ме некое убаво капучино на пример со повеќе млеко

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2232
17.2.2012 10:26:56   
Calypso
Dobar den od mene, aj jas denes kafe ke pravam, poveli temjanauser posted image

user posted image

Inaku kaj nas e patesestvija so strujava, aman vekje... nisto da ne mozes da napravis.
Pepelaska, vcera mm kupi takov aparat, so akumulator e neli, ama pa struja nemase poveke od 8 saati, na kraj moravme skumulatorot od kombeto na svekor mi da go stavime za da prodolzi da raboti pumpata. Stom dojde struja, jas odma i bojler i masini ukluciv, bar denes ako nema pak struja da ne gi mislam alistata, kup mi bea sobrani od dva dena po 10 saati sto nemavme struja. Jaka im dusa na nasite babi i dedovci, kako izdrzuvale. Ama si velam, koga ne znaes za nesto, ne ti faliuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2233
17.2.2012 11:02:48   
Annet
nokeska si spievme so I samicki,se sirevme , spiese,neznam dali e do toa sto nanase so mene ili od sega veke ke spie noke?? se nadevam deka ke spie da se naspijam;-)))
i tuka e mn ladno,nie so kamin se greeme,ama nekako ladno e.....neznamkaj da go postavam prasanjevo aj tuka ako treba posle ke brisam,kazetet mi tie sto spiete na toplo osven so vreka za spienje,gi pokrivate li so dr,ovaa mojava nesaka vo vreka da spie sama taka kako nas pokriena................gi ostavate bez vreka,na toplo???? mnogu se poti ziva voda e ,kako banjata.........

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2234
17.2.2012 11:06:50   
arh_diz
Annet ako se poti ne ja stavaj vo vreka,pokrij ja samo.M ne trpi ni pokrien toplo mu e sam se otkriva .
Ne ja naviknuaj na mnogu toplo

Биди тоа што си

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2235
17.2.2012 11:14:00   
AnnaMolly RR
Анет, јас забележав дека кога спие до нас Филип многу помирно и подолго спие. Јас од летоска почнав да си го земам меѓу нас на спална да спие и раат сум. Ем се гушкаме цела ноќ, ем не станувам од кревет, ем сум сигурна дека е доволно покриен и дека не му студи. Инаку ние дома навечер грееме минимално, ептен да не биде мраз. А се покриваме со ќебе и јорган. Филип го облекувам само во боди на прерамки и пижами, а нозете обавезно боси додека спие и лето и зимо.
Мислам дека не е убаво во многу топло да се навикнуваат децата.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2236
17.2.2012 11:24:20   
Annet
Annet ako se poti ne ja stavaj vo vreka,pokrij ja samo.M ne trpi ni pokrien toplo mu e sam se otkriva .

Анет, јас забележав дека кога спие до нас Филип многу помирно и подолго спие. Јас од летоска почнав да си го земам меѓу нас на спална да спие и раат сум. Ем се гушкаме цела ноќ, ем не станувам од кревет, ем сум сигурна дека е доволно покриен и дека не му студи. Инаку ние дома навечер грееме минимално, ептен да не биде мраз. А се покриваме со ќебе и јорган. Филип го облекувам само во боди на прерамки и пижами, а нозете обавезно боси додека спие и лето и зимо.

spievme na epten mraz ama koga se razbole se premestivme na toplo,ama mnogu se poti,ok fala mnogu ,ke probam da spie samo pokrienka ;-)))))izvinete sto sum nadvor od temava;-))

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2237
17.2.2012 13:42:41   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Lelellelelelel aleluja mamicka77....so tetra peleni 5 meseci..kej si puknev jas user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za Mila i sega uste povekje uzivajte

traj andrijance mene mi bese maka ne pa nejze ali ovoj posledniot mesec i gi trgav cat pat veke ne mozev da ja gledam taka ni moze nozinja da si mrdka ubavo ni nisto otkako i gi trgnav od vcera radosna so nozinja preta da vide i toa sloboda interesno i e si gi fate so racinjata i si gi diga zlato na mama samo taa si znae kako i e bilo

Непосредна врска до пораките: 2238
17.2.2012 13:48:22   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

spievme na epten mraz ama koga se razbole se premestivme na toplo,ama mnogu se poti,ok fala mnogu ,ke probam da spie samo pokrienka ;-)))))izvinete sto sum nadvor od temava;-))

anet i nie spieme na toplo 23 24stepeni mila spie samo so kebence i jorgance a e odlecena vo bodi na dolgi zivricki i pidzami i nekogas kapa i stavam i se poti pak nema nok da en ja presoblecam ako ja pokrijam samo so kebe i e ledno ne saka da zaspie kako mene e da i tezi vrz nea sakajas sum taka ako ne sum so nesto tesko pokriena nema sansi da spijam inaku za spanjeto i mila spie ubavo do mene koga ja stavam nekogas nasabajle ali poveke gledam da ne ja stavam za da ne se navikne

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 17.2.2012 13:50:17 >

Непосредна врска до пораките: 2239
17.2.2012 14:44:43   
Ikana
Lele prv pat sednuvam denes uste od sabajle M na saat me drzi opa cupa celo vreme, piperevka igram okolu bebevouser posted image
Da vi se pofalam, M gi nadrasna alistata, pa vcera bevme i kupivme novi, pogolemki ko za 6 meseci i godinka (trenercinja, dzempercinja, bodi, pizamki, maicki)! I najgolemata dilema denes mi e kako da isperam na raka dzemperce i maicka so aplikacijauser posted image . Tuku fala Bogu pukna sonce, ajde pobrzo da se istopi snegov i prolet da pukne da setame nadvor i da slabeemeuser posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2240
17.2.2012 15:16:58   
Maca25
Јас еве сега успевам да отворам РР...петочки со работа. Едвај го чекам утрешниот ден да се прошеткам малце.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2241
17.2.2012 15:29:28   
elenak
Па и ние да се пофалиме дека ги надраснавме веќе алиштата и ја пративме денес баба во Солун, едвај чекаме да видиме што ќе ни донесе послеuser posted image  

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2242
17.2.2012 15:31:59   
AneLav RR
Здраво дечкиuser posted image Како сте? Јас денес конечно завршив со сите испитувања вчера бев на скрининг во ГАК и фала му на Бога се е во ред. Конечно утре после три недели заминувам за Струга да си го видам и мм, кутриот збесна без мене. А колку само ми е пораснато мешето за три неделиuser posted image Изгледа сега се повеќе и повеќе дами расте.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2243
17.2.2012 15:36:55   
Ikana
Blaze si vi ako ste vo Gevgelija, Solun na pola saat vi euser posted image Moite bea pred dve nedeli i talentiranive zaglavija vo Ikea cel denuser posted image Ke idat pak narednava nedela pa zdravje ke donesat nestouser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Па и ние да се пофалиме дека ги надраснавме веќе алиштата и ја пративме денес баба во Солун, едвај чекаме да видиме што ќе ни донесе послеuser posted image  

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2244
17.2.2012 15:39:50   
Maca25
ане лав браво!!! user posted image ајде со лесно враќање дома кај мажето user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2245
17.2.2012 15:43:38   
AneLav RR
Од која продавница за бебиња купувате во Солун? Овде во Џамбо се е кинеско. Има убави работи ама кинезарија, а се договоривме со мм ништо кинеско да не купуваме за бебињата од почеток. Вчера бев во прв шопинг и се си купив од Бебето. Сестра ми ќе оди сега во недела за Солун, па пишете кои продавници се без кинеска роба. Поздрав!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2246
17.2.2012 15:56:09   
Mihaela 2010
Ns M posledniot pat iznakupuvav bluzicki od H&M, na LOGG i od Zara

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2247
17.2.2012 16:02:01   
Calypso
Bravo AneLav, ajde so lesno da si ja iznosis bremenosta i da ne se sekiras voopstouser posted image
Eh, i jas kako bi otisla do Solun malku da setnam, ama kaj so ovoj maliov, v kola ne go drzi mesto ako ne spie - a nema da spieuser posted image
Tuku Solun mi e najmala griza sega... mm dobi ponuda za rabota vo stranstvo, ama uste ne mu kazale sto i kako. Ako ja prifati ke odime site - ama dali da prifati ili ne... ja ceka konecnata ponuda, pa da vidime sto i kako. Nemu ne mu se odi, jas sum na dva uma - i citav denes za zivotot tamu... ne mi se sakauser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2248
17.2.2012 16:05:05   
elenak
Епа да ептен блиску ни еuser posted image А за продавници, прво влегувам во Sprider тука на влезот во Солун, па потоа во Космос (H&M,ZARA), имаат пристапни цени и убави моделчиња. А немам и ништо против Џамбо, ние искористивме максимум се што купивме од таму.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2249
17.2.2012 16:36:15   
AneLav RR
Вака на око изгледаат квалитетни работите овде во Џамбо ама кога ќе прочитам произведено во Кина, малку ми е шубе. Јас ни за мене не купувам кинески работи.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.