Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Za mene vistinsko otkritie e sapunot od kozjo mleko. Imavme suva koza i lisai. Probavme se, megutoa ova se pokaza kako najefikasno. Kozickata sega e kako pamuk i sto e najvazno ne luti. Ne sodrzi hemikalii. Go kupiv vo Cosmo tineks vo Zebra, ima poveke vrsti so razni dodatoci , no nas ova so med najmnogu ni se pogodi.
e fala ti Smoki, taman vo sreda idam vo skopje pa ke si kupam obavezno
Gelot za tusiranje na EUCERIN so maslo e top...i na bebe mu odgovara..bas poslednite dva pati koga sme kaj majka mi ona od istoto mu stavila i na kosa..znachi mu kapnalo na ocickite..nikakov problem...ama nie za kosa koristime shamponce na chicco...a od eucerin gel za tushiranje so maslo...ponekogas znam da stavam i od losionot na eucerin za posle banjanje..ja sum epten zadovolna...baska go kupivme den posle nova godina..ne e ni do pola...od 400ml..a bebe go banjam ako ne sekoj den, sekoj vtor den,..540 denari e vo zegin
Zdravo na site mi treba eden sovet od poiskusnite mamicki ....imame 2 meseci i 10 dena .... se banjame so eucerin crvenata linija samponot doktorkata ni go preporaca za osetlivga koza imase infekcija uste od bolnica .....e sega sakam da mu smenam nekakva kupka bebeska da ne se plasam dali ke mu vleze vo ocinjata ...i najgolema dilema mi e za kremata na lice ...koristime bubshen ama nekako mrsna mi e pa neznam kakva da koristam ....imase mn golema infekcija na licenceto i stav mi e da ne mu se povrati povtorno ...... pls predlozi mi trebaat fala vi kissssss
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
зошто не истераш со таа колекција што ја кмористиш сега некаде до кај 6месеци чим имал инфекција и сега да му сменеш па ако ти се нафрли пак ,неможеш да бидеш сигурна,ние немавме инфекција али кога сакав да и сменам на 3 месеци кога беше од мерак што ми здосади само мустела ја заменив со нивеа бејби и се нафрла и пак се вратив на мустелата и до 15месеци ја користевме ,сега пак пред месец од мерак за друга ккупка и земав џонсон бејби и добра и беше али не е тоа тоа кожата како со мустелата што и беше и сега пак ќе се вратам на мустелата,да дотрошам ова со крастата од вирозата што ни го препишаа Ланола убава колекција е и тоа ама скапа како мустелата и еуцеринот .
ИЗВОРНА ПОРАКА: KRISTIJANA*
Zdravo na site mi treba eden sovet od poiskusnite mamicki ....imame 2 meseci i 10 dena .... se banjame so eucerin crvenata linija samponot doktorkata ni go preporaca za osetlivga koza imase infekcija uste od bolnica .....e sega sakam da mu smenam nekakva kupka bebeska da ne se plasam dali ke mu vleze vo ocinjata ...i najgolema dilema mi e za kremata na lice ...koristime bubshen ama nekako mrsna mi e pa neznam kakva da koristam ....imase mn golema infekcija na licenceto i stav mi e da ne mu se povrati povtorno ...... pls predlozi mi trebaat fala vi kissssss
ako vekje na kozickata mu odgovara EUCERINOT ja bi prodolzila so istata linija..jas go banjam so gelot za tushiranje so maslo..odlicen za zimski uslovi...u pprincip se shto e na baza na maslo e odlicno..ne ja obezmastuvaat bebeskata koza..a za lice ja posle se shto probav..teram so pavloviceva ( original) so AD kapki vo nea..ili pak od eucerin losionceto..
i LINOLATA e mnogu dobra..duri i poskapa od eucerin i mustela..ja imas samo vo aptekite na eurofarm
vo red e megjutoa Eucerinot neli ne e bebeska kozmetika i bas vcera koga go banjavme mu se pocrvene okceto pa se uplasivme da ne mu e od samponot ..... zaradi toa sakav da smenam so nekoja bebeshka linija ....a bubshenot mi e nekako mrsen i koga ke mu izleze nekoe crveno tockice vednas pomisluvam deka ke mu se vrati alergijata za nikade bese , i mislam deka se opsednuvam so licenceto ... sega mu e super pu pu pu masala
Kjerka mi ima mnogu osetliva i suva koza,pedijatarkata rece atopicna,sto e toa? Mustela mnogu ubavo i odgovarase ama ne i na lice pa koga ja potrosivme ja zemav Exoderma i super e ,ja banjam so hipp za kosa i telo ama so minimalna upotreba i sega na sekoi 3-4 dena po preporaka od pedijatar i kozata vekje ne i e taka suva kako koga ja banjav sekoj den ah da povremeno so afloderm koga kje se isfrli ja mackam na lice... Za sin mi koristev bubchen i penaten germanska i ne bea skapi i mu odgovaraa,a za kjerka mi moravme so ovie i super sto gi najdov..
vo red e megjutoa Eucerinot neli ne e bebeska kozmetika
Nema vrska...za razlika pa od nivea bubshen hipp i slicno..eucerinot e medicinka kozmetika..spored mene site tie se mnogu ubavi megjutoa davaat osnovna nega...dodeka eucerin mustela i slicni na niv se nameneti za mnogu osetliva koza ( kakva shto e na bebinjata) zatoa ja smetam deka na bebinjata im treba posebna nega,pogotovo vo zima..koga malku kje podporasnat moze da se smeni..ili pak ako odgovara na koziceto i druga, super
Ние од првиот ден ја бањаме со шампонот на Чико, купивме и млеко ама не и ставам, за зима е најдобар старинскиот рецепт - ракија и свинска маст. Ем и е топличко на мешето ем кожата и е мека. А на лицето и ставам бекутан кремче по препорака од кожен лекар, сите брунчиња и црвенила исчезнуваат.
Ние од првиот ден ја бањаме со шампонот на Чико, купивме и млеко ама не и ставам, за зима е најдобар старинскиот рецепт - ракија и свинска маст. Ем и е топличко на мешето ем кожата и е мека. А на лицето и ставам бекутан кремче по препорака од кожен лекар, сите брунчиња и црвенила исчезнуваат.
kako toa rakija so svinska mast..? bas me zacudi
Во едно ѓезве ставам малку ракија и половина лажиче свинска маст и го загревам. После бањање ја мачкам Ј цела со тоа, освен главата се разбира. Ракијата стоплува а маста за кожата да и биде мека. Не знам дали е од тоа ама маки со стомачето немаме, за грчеви не знаеме да не се заречам. Ете така и мајка ми мене ме пораснала.
од свинската маст може да добие и температура пази свинската маст го загрева телото.
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Во едно ѓезве ставам малку ракија и половина лажиче свинска маст и го загревам. После бањање ја мачкам Ј цела со тоа, освен главата се разбира. Ракијата стоплува а маста за кожата да и биде мека. Не знам дали е од тоа ама маки со стомачето немаме, за грчеви не знаеме да не се заречам. Ете така и мајка ми мене ме пораснала.
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Zenski mi treba sovet za detsko samponce. Sin mi ima 21 mesec i ima mnooogu retka meka kosa. Nekolku pati e sisan no samo zaradi toa sto kosickata mu stanuva kako perduvce te mu se ostetuva A malo dete e , no so vrtnje na glavceto koga spie kosata mu stanuva kako pamuk i mu se ostetuva. Sme koristele Chicco,Bubchen , Hipp.Od Hippot bev najzadovolna megjutoa i od nego pocna taka da mu se pravi. Sega go mijam so Teo Bebe i ok e nezno i sve toa ama kosickata ne mu e mazna i ubava. Mi treba sovet sto da mu zemam . Poiskusnite mamicki od okolina mi vikaat Kosili ili Becutan eventualno , soprugot mi vika Johnson od kamilica (od prethodno rab iskustvo veli deka bil ubedlivo najprodavan). Kakvo e vaseto iskustvo so kakov sampon gi miete vasite decinja. Stvarno sum vo nedoumica ...
Моментално користиме Беколино и сум многу задоволна и ние имаме косичка мека како пердув . Ги имаме пробано сите ама овај и ХИП се најубави барем за нас
Немој Косили, во последно време слушам лоши коментари во врска со намалениот квалитет! Џонсонот треба да е добар, ние еднаш сме купиле супер беше косичката, у принцип се миеме со ХИПП 2во1, тој некако најдобар ми е.
Ама ако е за зајакнување на косичето, мислам дека Мустелата е најдобра (моја братучетка ја користеше од истата причина, ама пред 1 година), не ми текнува кој тип беше, ама можеш да прашаш во аптека. Е сеа што цените им се астрономски... не знам што да кажам