|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
12.3.2012 14:14:30   
kikicka
тобакоо или некоја трафика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Каде можам да најдам ЦД „Храна и вино“, и ако знае некој колку емисии има на 1 ЦД.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 276
12.3.2012 15:52:02   
Yummy Mammy
Kade da najdam baletanki za fizicko, ama ubavo izraboteni i vo boja?

(Kupivme edni od Vero, 450 den bea, ama stvarno mnogu ubavi, debel cvrst materijal, postaveni, so vloska, ama nemase uste edni, ni trebaat dva para. Na pazar tie ama ic ne mi se svigaat, tenki, sintetika sto drzi ladno i poti. I tie na MatStar isto gi znam, ic ne se ubavi. Dajte drugi, pls)

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 277
15.3.2012 12:35:09   
natus

ИЗВОРНА ПОРАКА: natus

Kaj da najdam ogradici, ama ne od obicnite, tenki, tuku debeli i pointersni, materjalot da ne e onoj krut, tuku mekan i so ubavi nenapadni dezeni?
sum videla na sliki no ne i po prodavnicite, pa zatoa ve molam itno mi e, koj znae da mi pise user posted image user posted image

Nekoj?????? bilo koooj ve molam???

(Одговор на членот natus)
Непосредна врска до пораките: 278
16.3.2012 9:42:57   
mama toci
Devojki,kade da najdam dobra tasna ,crna klasika za na rabota,mi se smaci od ovie po 600-700 den,kineski mi se kinat za 2 meseci.prasav u Mona(6000-7000) mnogu skapi be?! Ajde ako kupila nekoja neka mi pomogne,ve molam,ne znam kaj da setam a i ogranicena sum so vreme,ne rabotam u Skopje....

Непосредна врска до пораките: 279
16.3.2012 9:47:56   
kikicka
Гледав такви ама во ХР...е сега ако можешнекакода си порачаш ке ти пуштам линк во пп да видеш....инаку види и во Бебе супер Маркет.

Kaj da najdam ogradici, ama ne od obicnite, tenki, tuku debeli i pointersni, materjalot da ne e onoj krut, tuku mekan i so ubavi nenapadni dezeni?
sum videla na sliki no ne i po prodavnicite, pa zatoa ve molam itno mi e, koj znae da mi pise user posted image user posted image

Nekoj?????? bilo koooj ve molam???

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 280
16.3.2012 9:51:52   
kikicka
ДУКИ ДАСО --Неготино
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci

Devojki,kade da najdam dobra tasna ,crna klasika za na rabota,mi se smaci od ovie po 600-700 den,kineski mi se kinat za 2 meseci.prasav u Mona(6000-7000) mnogu skapi be?! Ajde ako kupila nekoja neka mi pomogne,ve molam,ne znam kaj da setam a i ogranicena sum so vreme,ne rabotam u Skopje....

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 281
16.3.2012 9:55:59   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

ДУКИ ДАСО --Неготино

И мене ми треба таква ташна, ама во Скопје по можност некој да каже кај има...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 282
16.3.2012 10:12:03   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ДУКИ ДАСО --Неготино

DUCI DASO gi ima vo Biser,na prizemje ima prodavnica samo za tashi i novcanici i cenite se okolu 2.000denari a jas vo posledno vreme si kupuvam od TREANOVA PEAKOKS CALIOPE za 1000-1200 denari i bash se pokazaa dobri

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 283
16.3.2012 10:14:58   
Natuska85
Беатрис види на рекорд или во буњаковец во бегс манија,не сум била оддамна ама знам дека убави ташни имаа на времето.Мислам дека и на дуки дасо имаат.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 284
16.3.2012 10:16:39   
Beatris
Во бегс маниа ништо нема, барем во црна боја, или се нешто со нитни чуда, кичерај невиден. А јас сакам некоја покласична за на работа

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 285
16.3.2012 10:23:20   
kikicka
Мислев за во Магацинот а и во продавницата во Неготино се поефтини :))

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ДУКИ ДАСО --Неготино

DUCI DASO gi ima vo Biser,na prizemje ima prodavnica samo za tashi i novcanici i cenite se okolu 2.000denari a jas vo posledno vreme si kupuvam od TREANOVA PEAKOKS CALIOPE za 1000-1200 denari i bash se pokazaa dobri

Непосредна врска до пораките: 286
16.3.2012 10:27:53   
Maca25
Јас купувам ташни од едно долапче кај драгстор Бети. На истата улица е, поточно измеѓу ЕВН и драгстор Бети. Најскапата ташна ја имам купено 1500 денари и се покажа ептен квалитетна.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 287
16.3.2012 10:36:52   
topce
каде да најдам долга сукња за трудници ама со ластик како тој на панталоните што го ставаат, да не стега многу+широк да биде стомакот да се покрива. бојата не ми е битна ама големината да биде ХЛ или 46.
гледав во премама има само мини сукњи, баш и не сум за миниuser posted image , а гледав и во трговски долу во подрум продавницата за трудници што е и таму немаат долги сукњи. или постои и опција ако знаете каде да најдам таков широк ластик, да не биде сега женски пазар не можам таму да одам.
благодарам

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 288
16.3.2012 10:38:14   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас купувам ташни од едно долапче кај драгстор Бети. На истата улица е, поточно измеѓу ЕВН и драгстор Бети. Најскапата ташна ја имам купено 1500 денари и се покажа ептен квалитетна.

Да беее, фала ептен Маца сум ја зборавила таа продавница, фини работи имало стално  user posted image

Непосредна врска до пораките: 289
16.3.2012 10:47:07   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

каде да најдам долга сукња за трудници ама со ластик како тој на панталоните што го ставаат, да не стега многу+широк да биде стомакот да се покрива. бојата не ми е битна ама големината да биде ХЛ или 46.
гледав во премама има само мини сукњи, баш и не сум за миниuser posted image , а гледав и во трговски долу во подрум продавницата за трудници што е и таму немаат долги сукњи. или постои и опција ако знаете каде да најдам таков широк ластик, да не биде сега женски пазар не можам таму да одам.
благодарам

Во Буњаковец доле во подрум, има 2 продавнички за трудници.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 290
16.3.2012 10:54:40   
Annet
jas od bunjakovec od toa pomaloto dukance si kupiv lani pantaloni trudnicki ,tolku ubavi epten,1300 imase i sukni ima izbor,ima uste eden sproti nego,ama tamu e mnoogu skapo;-))i eden par farmerki od Veles od tuka,i zavrsiv rabota:)

Непосредна врска до пораките: 291
16.3.2012 13:37:19   
mama toci
Lele,do sega nemavme internet na rabota,ke crknaevuser posted image ,Devojki,vi blagodaram mnogu,prekrasni ste,mnogu se raduvam sto si steknav mnogu prijatelki.Kaj nas vo biser uste popladne ke si pobaram,a vo ponedelnik ke zirnam i kaj dragstor Beti,mislam deka ke ja najdam.user posted image za site

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 292
16.3.2012 13:42:00   
Џесика
Види исто и карши Бисер, до продавницата на Дормео, имаат многу убави модели на ташни.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 293
16.3.2012 13:52:44   
Tanjat7880

Види исто и карши Бисер, до продавницата на Дормео, имаат многу убави модели на ташни.

UUUUUU tocno,bash tamu ima izbor samo se malku "posolenki"cenite,na samata avtobuska e dukjanot

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 294
16.3.2012 13:59:56   
mama toci

UUUUUU tocno,bash tamu ima izbor samo se malku "posolenki"cenite,na samata avtobuska e dukjanot

user posted image ,ne znam kaj mi se ocite i mozokot,sekoj den pominuvam od tamu,a ne sum primetilauser posted image

Непосредна врска до пораките: 295
16.3.2012 14:01:16   
Tanjat7880
I jas mama toci,nie epten komshiki sme izgleda?!

Непосредна врска до пораките: 296
16.3.2012 16:44:57   
blue_blue
Види во Буњаковец во една продавница што не знам како се вика, ама се наоѓа во близина на Стопанска Банка, во тој ред што гледа на Партизанска. Кога одиш од центар према Карпош треба да ја поминеш Стопанска Банка и неколку продавници подоле, има ташни, марами и некои такви слични тракатанци. Имаат убави, а не кинески и обично имаат од една холандкса фирма Брунотти, две имам таквии мене ми се супер. Цените се од 1000 до 3000 денари. Е сега не се како тие од Мона, ама убави се (мене тие од Мона ми се пре теткасти, не ми одговараат на стилот на облекување)

Непосредна врска до пораките: 297
16.3.2012 23:35:54   
suzeto
dali ima tema za zgrizuvacki semejstva .. i kade ne mozam da najdam takvo nesto ...sakam da vidam kakvi se uslovite sto treba da imam itn.zainteresirana sum za da zemam ...

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 298
16.3.2012 23:39:04   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

dali ima tema za zgrizuvacki semejstva .. i kade ne mozam da najdam takvo nesto ...sakam da vidam kakvi se uslovite sto treba da imam itn.zainteresirana sum za da zemam ...

КЛИК сузето. Ама најдобро во Центарот за социјална работа кај Нова железничка да си прашаш. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 299
16.3.2012 23:41:44   
suzeto
fala

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

kako da se vika?
lukas

ime za nasata idna princeza.. :)

Lina (36%)

Leona (42%)

Lusija (21%)

Број на сите гласови: 154

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!