|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
20.3.2012 11:13:52   
kikicka
аааа сум го еuser posted image без сол си ставам ваета..пишува доле зеленчукот може совагета а патлиџанот е зеленчук
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Јас кога почнав првата недела, понеделникот некако го изгурав, ама вторникот... Мислам ќе умрев, главата ми пукаше... Ама помина и сега сум топ, дури некад се осеќам прејадено. Е сеа што е се гадно и без вкус тоа е друга работа, посебно она патлиџанине без сол само така ич не ги можам... Али трпи Маро за лепоту user posted image user posted image user posted image  

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 676
20.3.2012 11:16:24   
Џесика
Ја па неам проблем со вкусовите, коа можев цело тенџере од 7 литри манџа да изедам, за патлиџан без сол... ама проблем бе, количински е малкучко... глава ме боли од глад!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 677
20.3.2012 11:17:35   
kikicka
леле јас цигари швајцувам оти не јадам па повеќе чурам....а од сабајле сум станата од 7ипол Л не сакаше да јаде нешто типката бел леб не јаде пошто нон стоп ржен давав и се изнервирав и после удрив на денсање и сега треба садеви да миам ама....пак ке денсам инт е нека стоат садевите има време user posted image треба да се слабееееееееее
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Кикичке мене на сабајле не ми се живее од што ми се спие а не па зумба да денсамuser posted image
Жени јас нели вчера не се откажав од диетева добтра е.Леле мислам ќе цркнев, многу ми беше лошо цело тело ми се тресеше.И со цел памет излегов П. да го шетам среќа не се онесвестив некаде едвај дома стасавме

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 678
20.3.2012 11:19:27   
bombica
Јас на месото му ставам вегета а патлиџанот го јадам така не ми пречи.
Свекор ми ја држеше оваа диета пред неколку год. и телешкото го јадеше мелено баш беше нагласено мелено телешко.Гледам на диетава што ја имате ставено не пишува такво нешто.Јас го јадам само сварено не мелено...И уште нешто да прашам насабајле колку парчиња двопек?Јас по 2 си лапкамuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 679
20.3.2012 11:19:40   
Beatris
Боли боли, ама па сеа се помалку ме боли мевот кога ќе го стегнам у 38 панталони user posted image user posted image user posted image  Мора да се изгура и оваа наедела па после здравје пауза. После паузата уште една тура.

Морам, се кладев дека летоска ќе бидам иста како пред бременост. Тешка кладба али мора јбг

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 680
20.3.2012 11:22:08   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Јас на месото му ставам вегета а патлиџанот го јадам така не ми пречи.
Свекор ми ја држеше оваа диета пред неколку год. и телешкото го јадеше мелено баш беше нагласено мелено телешко.Гледам на диетава што ја имате ставено не пишува такво нешто.Јас го јадам само сварено не мелено...И уште нешто да прашам насабајле колку парчиња двопек?Јас по 2 си лапкамuser posted image

Ако де, по два треба, таман си. Јас па телешко не ни јадам, варам пилешко место тоа, не можам грозно ми е, а пилешково некако и се јаде

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 681
20.3.2012 11:36:27   
mamicki
Jas varam telesko iseceno na tenki listovi i go posoluvam so vegeta so dodatok na luk vo granuli i taka se jade nekako, ama zelencukot vecerva, uf, nego ne mozam nikako da go goltam user posted image

Непосредна врска до пораките: 682
20.3.2012 14:48:51   
Ikana
Ништо немам јадено цел ден, чекам пилешкото да ми се одмрзне хахахах! Уште на диета...протеински денuser posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 683
20.3.2012 15:25:44   
Beatris
Ајде ручекккк user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

На здравје! user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 684
20.3.2012 15:28:32   
Natuska85
user posted image јас па го послужив во дневнатаuser posted image . Веќе завршив со ручекот и прејадено некако се осеќамuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 685
20.3.2012 15:30:03   
Ikana
Ни двопек не смеам денесссссссссс user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Беатрис да не ја знаеш некоја диета што не се јаде ориз, компир леб, од месо само пилечко или риба и варен зеленчук со марула и маслинов зејтин? Ја онака начув ама не ја знам убаво и не сакам да ја држам од онака, пошто знам мајки шо ослабеле бо 20 кила за 6 месеци, а ја уште стагнирам после тие 8 кила, еве пола месец скоро.

Непосредна врска до пораките: 686
20.3.2012 15:30:10   
Viktori
Ајдееееееееееееееееееее!!!!

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 687
20.3.2012 15:31:12   
Ikana
Да ви умрам сакате??? Ќе ви умрам жими се!!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 688
20.3.2012 15:32:50   
Beatris
Виктори ќе те замолам во иднина да се држиш до темата, зашто ручеков не да ти е ОФФТОПИКККК него е и ОФ МОРИ МАЈКО user posted image user posted image user posted image

Во иднина ваквите постови ќе бидат избришани па макар биле и од администратор! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 689
20.3.2012 15:33:50   
Natuska85
Викториииии биччччч лошаааа сиииииииииииииии.И јас како беатрис не ја отварам темава додека не почне нова страница

Еее туку ти текнува лани кај Беатрис коа кркавме сладолед,ммм каков вкусен бешее...а од Клаус бе сладоледот лелелеле несвесттт,сакаааааааааааааааааамммммммммммм

Непосредна врска до пораките: 690
20.3.2012 15:33:57   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Знам кај живее виктори, сакаш да и искочиме од грмушка? user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 20.3.2012 15:35:38 >

Непосредна врска до пораките: 691
20.3.2012 15:34:48   
Ikana
Се замишљам како играм кан кан на нутелана user posted image и шо бе Беатрис лиги со портокал и марула ќе и праиме??? user posted image
Отупев знам, ама нека ми ја каже некој диетава, ве молаааам, ако ја знае!

< Поракaта ја уредил Ikana -- 20.3.2012 15:36:11 >

Непосредна врска до пораките: 692
20.3.2012 15:35:47   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Знам кај живее, сакаш да и искочиме од грмушка? user posted image user posted image user posted image

И јас доаѓам со васuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 693
20.3.2012 15:37:24   
Beatris

Се замишљам како играм кан кан на нутелана user posted image и шо бе Беатрис лиги со портокал и марула ќе и праиме??? user posted image
Отупев знам, ама нека ми ја каже некој диетава, ве молаааам, ако ја знае!

Абе ја поима немам која е таа, јас оваа мојава одамна ја знам и кога имало потреба така чат пат по недела две и била ефикасна, а и лесна ми е за правење нема многу тракатанци, специјални работи за купување и то...

Непосредна врска до пораките: 694
20.3.2012 15:41:47   
Ikana
Хехехехе заседа кај Виктори пред зграда!user posted image
И глеаш ти искача Виктори со некој мрсен мајонетичен најогромен сендвич на свет и ти онака се расплакуваш и си идеш домаuser posted image user posted image user posted image
Фала Беатрис туку ќе ги подберам ја тоа шмизлите од другарки мои, не ми ја кажуваат наудрени се праат, сакаат дебела да си останамuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 20.3.2012 15:43:11 >

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 695
20.3.2012 15:42:17   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Еее туку ти текнува лани кај Беатрис коа кркавме сладолед,ммм каков вкусен бешее...а од Клаус бе сладоледот лелелеле несвесттт,сакаааааааааааааааааамммммммммммм

Нато вакви мисли на оф, нема лани Бетрис меатрис, а тоа последното неќам ни да го напишам да не ми се фати user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 696
20.3.2012 15:44:20   
Beatris

Хехехехе заседа кај Виктори пред зграда!user posted image
И глеаш ти искача Виктори со некој мрсен мајонетичен најогромен сендвич на свет и ти онака се расплакуваш и си идеш домаuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Значи не си тачна, ќе се удавев со двопеков. Кај ќе беше сам себе го убивал уште и гладна ќе си умрев

Непосредна врска до пораките: 697
20.3.2012 15:49:21   
Ikana
Па на двопек се живее ли бе Беатрисче?!??
Виктори е терориста на темава најсериозно!!!!! Ал - нутела!!! (каеда)user posted image

Непосредна врска до пораките: 698
20.3.2012 15:50:57   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Викториииии биччччч лошаааа сиииииииииииииии.И јас како беатрис не ја отварам темава додека не почне нова страница

Натооо после ќе идам да проверам дали напраиле тетките сладолед! Ако направиле одма земаме 32 топки и ти доаѓаме user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 699
20.3.2012 15:52:36   
Natuska85

Па на двопек се живее ли бе Беатрисче?!??
Виктори е терориста на темава најсериозно!!!!! Ал - нутела!!! (каеда)user posted image

Икано луда си user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image нова страна,ја снема ал-нутелата на ал-Викториuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 20.3.2012 15:53:20 >

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?