|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
29.3.2012 11:38:31   
rina13
kaj nas doma e obratno jas nemam problem so kg mm ima I cel zivot e na dieta edno opustanje za nego I kilogramite idat nagore.E sega negovata dieta e vakva:
*pojadokot e sloboden do 10 casot mozete da pojaduvate po vas izbor(eden obrok)a ne od koga ke stanete do 10 casot celo vreme da jadete.

*za rucek I vecera ili tuna ili pilesko peceno(otstojano vo mleko bez zacini)ili bilo kakva druga riba
*od ponedelnik do nedela vazi istoto pravilo osven sabota
*sabota e den sto jadete kolku sakate I sto sakate
*kafe nezasladeno moze da piete vo neograniceni kolicini
Nedelno se slabee po 2kg
a idealno e ako seto ova go kombinirate so fizicka aktivnost.
za lugje kako mene koi ne se ljubiteli na zelencuk I ovosje ova e idealna dieta.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 926
29.3.2012 19:02:41   
jana81
од Афродита зедов најлонско одело,е со нив да видиш потење,со нив најдобро се слабее

e da i jas go imam istoto i navistina se potis pa i uste ako trcas so nego lele lele.
Tuku dobro me potseti kojznae kade e zafrleno, da si go najdam i aj na stadion na trcanje:))

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 927
29.3.2012 19:07:54   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Смеам да ставам линкче од диетата да прочитате коментарите од тие што ја држеле или да ги цитирам?

стај го линкчето па ако не го бива, ќе го избришеме.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 928
29.3.2012 19:13:12   
kikicka
План на диетата
Понеделник: Јадете колку што можете овошје и пијте овошен сок. Забрането овошје е само бананата.
Вторник: Консумирајте колку што сакате зеленчуци и зеленчукова супа.
Среда: Во текот на овој дена комбинирајте ги храните, кои сте ги јаделе претходните два дена (овошје, сокови, зеленчук, зеленчукова супа).
Четврток: Изедете пет банани и испијте 5 чаши млеко. Некои верзии на оваа диета препорачуваат да јадете 8 банани во комбинација со 4 чаши млеко.
Следните три дена од диетата вклучуваат еднакво мени.
Петок: Изедете 4 парчиња месо на скара (85g пилешко, 85g говедско и 85g риба). Месото комбинирајте го со неограничено количество зелени зеленчуци.
Сабота: Изедете 4 парчиња месо на скара (85g пилешко, 85g говедско и 85g риба). Месото комбинирајте го со неограничено количество зелени зеленчуци.
Недела: Изедете 4 парчиња месо на скара (85g пилешко, 85g говедско и 85g риба). Месото комбинирајте го со неограничено количество зелени зеленчуци.
КАКОВ Е ЕФЕКТОТ?

Седумдневната диета е строга диета и не е балансирана. Поради тоа телото се истоштува и може да се чувствувате без енергија и заморени.

Навистина губењето на 7 килограми за една седмица изгледа примамливо, но експертите не ја препорачуваат оваа диета за долгорочно одржување на телесната тежина.

Виа Фемина

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 29.3.2012 21:29:08 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 929
29.3.2012 19:59:41   
Pepelaska *
Леле девојки , реков дека се откажувам ама неееее, бев прееска да прошетам и пробував фустанчиња , абе мешот виси ццц, другото не е многу страшно ама тоа , па ми се плаче сега, user posted image а една година скоро се немам навечерано како човек демек навечер не се јаде да не се дебелиш.Аа од утре ве дружам пак со некоја од диетиве, ама строгооо, само не оваа кикичке многу ми е чудна оваа диета некако како да се самоказнуваш.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 930
29.3.2012 21:24:20   
kikicka
Па богами и за самоказнување сме ем сакаме да кркаме ем да сме згодни....еднаш убаво ке се казнеш и после кога ке подослабнеш ке внимавш на исхраната .
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Леле девојки , реков дека се откажувам ама неееее, бев прееска да прошетам и пробував фустанчиња , абе мешот виси ццц, другото не е многу страшно ама тоа , па ми се плаче сега, user posted image а една година скоро се немам навечерано како човек демек навечер не се јаде да не се дебелиш.Аа од утре ве дружам пак со некоја од диетиве, ама строгооо, само не оваа кикичке многу ми е чудна оваа диета некако како да се самоказнуваш.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 931
30.3.2012 10:45:50   
vanessa30
Jas uste malku so ovaa sto ja drzam (onaa so eden proteinski den, eden skroben...) i nekolku dena pauza za veligden i posle ke ja drzam onaa kardioloskata od d-r Zan Mitrev i so taa se slabee. Moram da se vratam barem na kilazata sto ja imav pred bremenost.
Edno prasanje sto e poefikasno sto mislite aerobik ili teretana (aj ke napravam edna vakva anketa pa glasajte).

Непосредна врска до пораките: 932
30.3.2012 11:38:52   
bombica
Јас за 10 дена со кардиолошкава сум симнала само 4 кг. и не ми е јасно како бе се симнува 15 кг. за 15 денаuser posted image Искрено не сум задоволна мислем бар 6 ќе симнам за 10денаuser posted image Е сега од понеделник почнувам на работа и мислам дека нема да можам да ја држам уште 5 дена.Многу ми се пријадува кај 13часот а не ми се мкне на работа јајца, кисели млека , патлиџани и сл.Ќе пробам 1-2 дена дали ќе издржувам до 15ч. кога ќе се враќам да јадам.

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 933
30.3.2012 12:28:58   
nade85
Мамички ај ве молам која од диетите не е штетна за време на доење да не ми се намали млекото дека нема смисла само си клавам а веќе пролетат дојде а мене нисто не ме бери само по тренерки седам user posted image user posted image user posted image ништо не ме бери user posted image user posted image user posted image Ве молам кажете ми која диета сте ја држеле за време на доење user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 934
30.3.2012 12:35:54   
Viktori
таа што содржи овошје, зеленчук и течности.
Обично во диетите се крати џанк храната и не разбирам зошто би било штетно да се држи кога го кратиш лебот, благото, пржениците. user posted image

(Одговор на членот nade85)
Непосредна врска до пораките: 935
30.3.2012 12:41:03   
Beatris
Штетно е знаеш зашто? Многу е штетно на пример кога го гледам колегава како бута сендвич од 7ца, ептен осеќам дека ми штети, цела унутрашњост ми се превртува и ме тера на насилство врз горенаведениот колега user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 936
30.3.2012 12:55:33   
kikicka
Некаде сум читала ама незнам каде точно дека докажано било од аробикот се слабеело повеќе отколку од теретаната.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 937
1.4.2012 11:29:56   
Natuska85
Јас од утре се мислам дали да ја продолжам трета тура од кардиолошката или да ја почнам оваа на кикичка 7дневнатаuser posted image .Инаку за две недели на кардиолошката сум -3кг и сум задоволна со оглед на тоа да втората недела не се придржував скроз кон даденото мени.user posted image .Уште толку да симнам и ќе бидам хепиuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 938
1.4.2012 11:43:35   
bombica
Натушке и јас се мислев ама денес ја почнав па ќе видам дали ќе ја истерам до крај.А за задоволна не сум па пишува за 15 дена -15 кг затоа и ја почнав баш оваа диета брзо да смакнам кг.user posted image Шала настрана стварно малку симнав другарка ми и свекор ми по 10кг ослабеа со оваа диета.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 939
1.4.2012 11:51:37   
kikicka
Натуш јас почнувам од утре и теретана и диетата.

Непосредна врска до пораките: 940
1.4.2012 13:16:51   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Некаде сум читала ама незнам каде точно дека докажано било од аробикот се слабеело повеќе отколку од теретаната.

Па теретаната е за оформување на телото, мускулна маса. Замисли оние билдери да престанат да вежбаат, какви стоки ќе бидат. user posted image user posted image user posted image

Инаку јас пробав да се пикнам во едни мои панталони од 2001 година и искрено не се разочарав многу, освен што не можам да ги закопчам и имам малку салце ко гума за спасување. user posted image
Ама влегов во нив!!! Е кога ги купив имав едно дете, сега имам + 2, а и демоде се, не планирам да ги носам, така да пак ги акнав во плакарот и си земав сладолед. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 941
1.4.2012 13:30:26   
Ikana
Ахх колку јас сакам да си ги облечам фармерките од лани ова време, и да ме зберат! Ама нема теоретска шанса бидејќи за една недела ќе биде точно една година од кога ја добив последната менструација, според која ми се видеше бременоста....ахххх ми недостигаат тие денови на слабоќа!!!

Непосредна врска до пораките: 942
1.4.2012 13:38:12   
vanessa30
I jas uspeav sa vlezam vo farmerkite, ama pukaat na mene, nesmeam da sednam vo niv oti ke napravam slic na zadnicatauser posted image
Pravouser posted image , a pred da ostanam user posted image bev avstralija na odmor i si iznakupiv proletno-letna garderoba, ama nisto neuspeav da oblecam.user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 943
1.4.2012 13:48:43   
mamicki
Првпат во животот држев диета по рецепт кога внимавав на исхраната според кардиолошката диета. Без ниту една отстапка се придржував кон режимот на таа диета и симнав 6,5 кг, но и го намалив целулитот. Е, сега, една недела подоцна, сфаќам дека сум си направила штета, односно тешко ми е да се придржувам на мојот претходен начин на исхрана, како некоја дизна за ждерење да ми се има отворено user posted image
Можеби е случајност, оти и вообичаено ден- два пред менструација и првиот ден од циклусот се претворам во гладен ѕвер, но... сепак ми е поубаво кога само се хранам здраво, без рецепт . Ова е мое согледување околу пост ефектот на држењето диета по рецепт, би сакала да прочитам и други искуства.

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 944
1.4.2012 14:02:06   
kremco
Znaci celulit se namaluvauser posted image
Jas edna nedela ja drzev kardioloskata,ama 4 i petti den si gi menuvav ne mozev da jadam meso nikakvo i jadev ili stek pileski bez masnotii ili riba,i oslabev mislam 3kg,ama vagata mi se rasipa,pa za vreme na pauzata dva dena se rasturiv jadejki.
A denes ja pocnav pak,ama kje pazam.I pak kje jadam ili riba ili pilesko nema sansi sakav telesko ama kje povratevuser posted image
Jas arno pocnav da vezbam redovno ama sega bebeto stana mnogu nervozno i bataliv,a rezultati ima odlicni saloto pocna da se topi.

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 945
1.4.2012 17:35:00   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Натушке и јас се мислев ама денес ја почнав па ќе видам дали ќе ја истерам до крај.А за задоволна не сум па пишува за 15 дена -15 кг затоа и ја почнав баш оваа диета брзо да смакнам кг.user posted image Шала настрана стварно малку симнав другарка ми и свекор ми по 10кг ослабеа со оваа диета.

Бомбица па шок би било за организмот ако за 15 дена ослабнеш 15 кгuser posted image . јас сум задоволна со овие -3,иако мислам дека можев и некое повеќе ама не се придржував скорз кн диетата. За апетитот после 2 недлеи држење на истата можам само да кажам дека многу ми е ослабнат,за разлика од порано кога немаше шанси јас да имам дома нешто благо а да не јадам касно во ноќта. Уште се мислам која да ја продолжам утре....

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 946
1.4.2012 19:42:55   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
. За апетитот после 2 недлеи држење на истата можам само да кажам дека многу ми е ослабнат,за разлика од порано кога немаше шанси јас да имам дома нешто благо а да не јадам касно во ноќта. Уште се мислам која да ја продолжам утре....

Исто и мојот апетит а и внимавам ако е нешто калорично гледам да јадам рано во денот а не како пред тоа после 19ч бутај се.
Од утре ја почнувам оваа 7дневна диета.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 947
2.4.2012 9:37:58   
Maca25
Јас сум од денес на диета. На онаа Обединети Нации или како и да се вика. Додуша најдов книга дома со рецепти за секој ден од диетата. Има различно јадење за секој ден и тоа за сите 90 дена, колку што треба да се држи диетата.
Ако некој ја држи можам да пишам некои од рецептите што ги има внатре.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 948
2.4.2012 9:43:08   
kikicka
Еве и јас синока најдов интересен концепт за диета кој сака нека погледне.
Клик

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 949
2.4.2012 14:39:38   
Ikana
Конечно тргна работава, се мерев сега и имам 75 кила!!! Јухуууу!!! Уште 10 до 65 да стигнам а ослабев 10кг!!!

Непосредна врска до пораките: 950
Страница:   <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?