Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Е јас давав престапулки баш завчера, мајка ми ми ги направи и Димитар изеде една цела! Душа моја! Сите дечиња што преодеа, да ни бидат живи , здрави, да ни трчаат па може и фудбалери да ни станат!
Јас кога го правев рецептот од првата страна на темава, испеков 4 тави колачи за вкупно 40 минути. Ептен брзо ми се испекоа, а беа убави и меки. Мислам дека зависи од рерната. Мојава е многу јака.
Da, da, za toj recept od prvata strana prasuvav... otprilika na kolku stepeni? 150, 180, 200? Mozda zvucam glupavo, ama stvarno nikad u zivot testo ne sum pecela
eheee sega ima aparati sami sto mesat..ima u tehno market mislam i na top shop..I majkami razmisluva da si kupi takva zosto nefaka testo vo race..fala i na babami me nauci se!! Vcera i pravev na kerkami krofnicki :) Ako ima koj da ti pravi - ic da ne ti e gajle/
eheee sega ima aparati sami sto mesat..ima u tehno market mislam i na top shop..I majkami razmisluva da si kupi takva zosto nefaka testo vo race..fala i na babami me nauci se!! Vcera i pravev na kerkami krofnicki :) Ako ima koj da ti pravi - ic da ne ti e gajle/
Imame nie takov aparat ama koj da go koristi... toj e za leb poveke, na internet ima milion recepti za lebovi, de so suvo grozje, de so semki, de so ovosje... stavas se vnatre, sam si mesa, sam si se programira dali treba da odmara nekoe vreme za da narasne testoto, i posle sam si se uklucuva i si go pece testoto sto veke sam si go zamesil Pametnjakovic Ama ne e za vakvi recepti kako ovaa...
Мене исто ме интересира околу калапчињата бидејќи тука неможам да најдам како се снајдовте тие што правевте без калап некој совет молам и дали мора да бидат во форма на стапала незнам како ќе ми успее рачно секое колаче да го направам. И по кој рецепт ги правевте колачињаеа можеби по тој што го има на темава на првата страна?
penelopa jas go pravev toj recept, vkusni bea. testoto e kako za krofni, meki se kolacinjata. inaku ne moras kako stapalcinja, mozes kako kolacinja na primer so kakvo bilo kalapce ili kako pogacka. jas sama od pleh svitkav kalap :)
Ние во неделата направивме постапалки рецептот е ист само јас што немав калап овде во приелп никаде неможев да најдам и зедов ги расукав во мали топчиња и со ноже исецкав напред 4 пати и се направија 5 прстинја ноктите ги намачкав со еурокрем може и со суво грозје или бони топ и супер излегоја Важно дечково мој почна да оди
Јас закаснив со постапалките Ем не можам да најдам калап, ем немам време кога да ги направам. И секој ден викам утре утре. Затоа денес решив дека нема утре и нарачав да ми направат за во сабота А гарант мислевте ќе пишам - денес решив дека нема утре и сега ќе ги направам Шала на страна, стварно немам кога, во 6 се прибирам од работа, подрагоцено ми е да си играм со А и да и посветам вниманите додека не заспие отколку да ја седнам во столче а јас да месам тесто
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.