|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
18.4.2012 22:50:19   
Viktori
море и со шајки ќе ја пушам, остај ти. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 326
18.4.2012 22:55:42   
Beatris

Akupunktura na cigarauser posted image Ovie garant samo u hr gi ima user posted image More i vakvi samo da ima u traifika ima edna po edna site bocki da gi izvadam user posted image user posted image user posted image

VIktori ti za tie 6 saata ke si ja zemes mojata e-cigarette i pufkaj naokolu user posted image I da izgines kolku mozes ke se spasisuser posted image user posted image user posted image

Aj sea gud najt i pribirajte se ke izmrznete ko gluvci na terasava

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 18.4.2012 22:58:06 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 327
18.4.2012 23:03:11   
Ikana
Што е бе дудиња ладно а?? хахахаааааuser posted image user posted image user posted image
ММ ми го собра адаптерот за лаптопот, така да се гасам достоинствено пред да ми снема батерија (туу ко Јованка Броз се одјавив) user posted image user posted image user posted image Уште и да мафнам!
Чаооо најдраги!!!!user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 18.4.2012 23:07:42 >

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 328
18.4.2012 23:05:15   
Viktori
VIktori ti za tie 6 saata ke si ja zemes mojata e-cigarette i pufkaj naokolu I da izgines kolku mozes ke se spasis

Леле Беатрис твојата цигара уште чури user posted image user posted image user posted image
КОга ја наполнив, прво му се распушив на татко ми у дневна, колку да се знае кој е газда после фино лепо ја спакував и стои. Уште не е испразнета. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 329
18.4.2012 23:25:45   
Maca25

Ај да се насмеете малце пред спиење клик

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 18.4.2012 23:38:32 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 330
18.4.2012 23:38:50   
kikicka
Тук там над под Италија user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ај да се насмеете малце пред спиење клик

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 331
18.4.2012 23:42:48   
Melanija RR
меџу краката ми user posted image user posted image user posted image
Браво Маца се изгазив од смеење

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 332
18.4.2012 23:49:24   
kikicka
Де кажете ми што да напишам интересна порака за да добијам поклон бон за шопинг ???Идеа?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 333
18.4.2012 23:50:14   
Maca25
И јас се утепав од смеење!! Бреее ништо да не се знаело....знам дека е тешко да се ориентираш и да си замислуваш дека позади тебе има карта, ама да не знаат сопствената земја каде се наоѓа...битно ние се насмеавме!user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 334
19.4.2012 0:00:04   
Melanija RR
Мацо кај ти текна тегет боја user posted image имам колекција од околу 20 лакови ама тегет јок

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 335
19.4.2012 0:06:21   
Maca25
Е јас имам!! Имам се и сешто од бои..од зелено, портокалово, тегет и лила...тоа се е дел од изборот на ќерка ми.

Непосредна врска до пораките: 336
19.4.2012 0:17:20   
Melanija RR
Јас немам ни зелено ни тегет ни црно друго се,едно 6-7 варијанти на розе

Непосредна врска до пораките: 337
19.4.2012 8:37:44   
Viktori
Добро утро жени! Јас сум станата од ниедно време, ама прво 2 реални кафиша треба да испијам пред да почастам по едно виртуелно user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 338
19.4.2012 8:43:34   
temjana
Спанки станувајте ајде што е ова спиење до никое времеuser posted image Добро утро еве дури и сонце ви порачавuser posted image ајде да си земам едно кафенце од на Виктори дур не сте подбрале се

Непосредна врска до пораките: 339
19.4.2012 8:45:38   
Pepelaska *
Добро утро, и јас станав рано барем кафе раат да се напипалавко скроз е збеснат, ќе треба на рати да пијам со него.Јас денес ќе се спремам за свадбарски викендuser posted image ,сабота сум на свадба,недела прослави понеделник на роденден ќе бид весело, па денес да смислам што ќе се носи user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 340
19.4.2012 8:48:55   
arh_diz
Dobro utro
Jas ke si zemam od kafeto na Viktori ako ne go ispila user posted image
Pepalaska ubavo da si pomines na proslavite , a za nosenje takvi sme nie zenite nikogas nemame sto da obleceme

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 341
19.4.2012 9:33:13   
Melanija RR
Добро утро и од мене јас испив едно кафе ама ќе си земам уште едно,со 6 саати спиење по неклку дена гроги сум

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 342
19.4.2012 9:37:48   
Mihaela 2010
Zdravo na site od mene.Denes e POSEBEN DEN za mene bidejki pred tocno 2 godini se rodi moeto najmilo,najslatko sonce.Denes slavime 2 godinki i sum presrekjna..Neka mi e ziva i zdrava mojata lepotica

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 343
19.4.2012 9:44:32   
Maca25
Среќен роденден на ќерка ти, Михаела!! нека ти е жива и здрава!!!

Јас и денес ќе се мафтам по глупави институции, пополнувајќи еден куп глупави хартии... вчера не завршив работа затоа што немав некои документи. А денес колку ме мрзи да одам!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 344
19.4.2012 9:47:22   
Beatris
Опаа, ајде нека и е среќен роденденот на М
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 345
19.4.2012 9:52:43   
Mihaela 2010
Ohooo vi blagodaram mnogu,Beatris fala za tortatauser posted image ,bidejki ne sum probala da prikacuvam,eve povelete od raskosnata torta,se nadevam ke stigne za siteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 346
19.4.2012 9:53:48   
Annet
sreken rodenden na princezatauser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Zdravo na site od mene.Denes e POSEBEN DEN za mene bidejki pred tocno 2 godini se rodi moeto najmilo,najslatko sonce.Denes slavime 2 godinki i sum presrekjna..Neka mi e ziva i zdrava mojata lepotica

Непосредна врска до пораките: 347
19.4.2012 9:57:07   
Beatris

Ohooo vi blagodaram mnogu,Beatris fala za tortatauser posted image ,bidejki ne sum probala da prikacuvam,eve povelete od raskosnata torta,se nadevam ke stigne za siteuser posted image

Ихх ако не стигне немај гајле, одма нова ќе направам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 348
19.4.2012 9:57:40   
Snow Queen
Нека и е среќен роденденот, да е живаи здрава и голема да расне, да ги слуша тато и мама.user posted image
Фала за убавата торта

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Непосредна врска до пораките: 349
19.4.2012 10:05:16   
vezilka RR

Среќен роденден на лепотицата, голема да расте!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?