|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
18.4.2012 10:49:25   
Beatris
Ајде, одете побргу, ја пуштаме цела среќа на Б, да оздрави побргу буцето user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 276
18.4.2012 10:51:12   
kikicka
Де бре уште сабајле сте се распричале...Мацо кикичка спаваа ,знаеш мојата е кома насабајле па користам и јас. Ај наздравје се живо и диво јадење,кафе мафе.
Џесика шо му стана така на Б наеднаш? Ај се надевам дека нема да е ништо страшно.
Туку знаете што ми текна незнам колку време помина ,читавна нет за некој си грип или што беше мислам дека мексички беше,демек наводно некој од страна го има донесено бла бла . Не спомнавте ништо бе за тоа ,ај да најдам на нет пак па точноке викажам да не пуфкам сеа глуипости несигурни.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 277
18.4.2012 10:51:20   
penelopa
user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...
Аман више од Т, настинки, дождови и тако даље....Џесика user posted image user posted image  се надевам не е ништо страшноuser posted image за вас
Инаку и јас сум ранобудник од 7 станата ама наспана вчера беше user posted image user posted image user posted image  ден ама тоа е живот иде даље...аааа останало кафенце и за мене

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 278
18.4.2012 10:55:28   
Snow Queen

Џесика, цела среќичка ти ја пуштаме....Т да оди на кучето и мачето а вие побрзо да заздравите и да си се играте и смеете
Ајде повелете сите:
user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Непосредна врска до пораките: 279
18.4.2012 10:57:40   
Andriance
Ajde i ja eden pozdrav da upatam..vekje drmam edno ness 3in1 ...i se spremam da go legnam A pa kje ve druzam na raat..nego usput aj da prasam dali znaete kakva e taa akcija u Okaidi?? demek nesto da se donese stara obleka nivna li poima nemam..ako nekoj znae da dade info user posted image

< Поракaта ја уредил Andriance -- 18.4.2012 10:59:10 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 280
18.4.2012 11:03:07   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

user posted image

Lele, boli kolku vkusno izgleda tortava user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 281
18.4.2012 11:03:33   
arh_diz
Dobro utro zenski, nie utrovo si pospavme ubavo
Dzesika ajde pobrzo da ozdravi B

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 282
18.4.2012 12:21:22   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Туку знаете што ми текна незнам колку време помина ,читавна нет за некој си грип или што беше мислам дека мексички беше,демек наводно некој од страна го има донесено бла бла . Не спомнавте ништо бе за тоа ,ај да најдам на нет пак па точноке викажам да не пуфкам сеа глуипости несигурни.

user posted image user posted image Поминало доста време од грипот хахах во 2009 г бил,што сум читала и јас сум забегала во архиваuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 283
18.4.2012 12:30:04   
Ikana
По фаца те познав дека си французојка, и после прочитав што имаш завршено ххахахааuser posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Merci mille fois ma belle Beatrice!!! user posted image

De rien! user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 284
18.4.2012 12:32:57   
Ikana
Слушај Џес, ко на кутре ќе му помине, не се секирај, ќе го решат со некое лекче, само да не се мачи. Те гушкам!!!

Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...

Непосредна врска до пораките: 285
18.4.2012 12:35:32   
maki1
Јас божем у Скопје дојдов да шетам по паркови,кафиња,да упознавам згодни РР,ова се смрзнав од дома човек неможе да излезе.Ај од мене едни греалици на терасава ,па некој и кафенце нека стави.
user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 286
18.4.2012 12:43:03   
Џесика
Aaaa Маки, ајде да ни дојдете на кафенце...
Инаку, Иканче, ја закачив ларингит, немам глас, па двајцата во авицена на боц-боц од прстето, шо нема да се настине детето, мајка му прва мрсулка е...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 287
18.4.2012 12:49:23   
ivoni4ka
zdravo rr aj na ova tmurno vreme da dobieme nekoja energija ajde jas kako vredna domakinka user posted image da ve pocastam so
user posted image

Непосредна врска до пораките: 288
18.4.2012 12:50:16   
Ikana
Шо нема ад закачиш, види го времево какво е за никаде. Вшера излегов до банка, со маица и јакничка, се вратив испотена од што беше спарно. Денес кочан ладно. Кај ни е крајот?

Непосредна врска до пораките: 289
18.4.2012 13:00:59   
Viktori
Браво бе Ивоничка, ама мене 2 ми се малку камо ли за цела РР user posted image user posted image user posted image
Кај е Џес? Таа има фабрика за палачинки.user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 290
18.4.2012 13:06:26   
Beatris
Џес денес не прави палачинки! Страв и е да не и капне некое мрсулче у смесата user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 291
18.4.2012 13:09:18   
kikicka
Гнасно мислев user posted image

Непосредна врска до пораките: 292
18.4.2012 13:10:34   
Џесика

Џес денес не прави палачинки! Страв и е да не и капне некое мрсулче у смесата user posted image user posted image user posted image user posted image

Богами, баш сум ДО РЕ МИ ФА СОЛ тече ми мрсОл... да видите колкава плотна имам за палачинки, радиус 15 сантима... одма ќе ми дојдете...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 293
18.4.2012 13:14:09   
kikicka
охоооо мојата да ја видеш,смесата што ја правам за 15 палачинки во неа излегуваат само 7 user posted image па и едно тешко ке те отепа ако те тресне,ладно оружје

Непосредна врска до пораките: 294
18.4.2012 13:17:25   
Beatris
Aj ви се замолувам престанете со муабет за палачинки, плотни и слични искушенијаааа.... user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 295
18.4.2012 13:22:47   
Annet
уффф какви вредни домакинки аууу ова тортата и палачинките ме настрвија,иако за 2 недели изедовме 3 торти од повојници празници....усште сакам хахах ааа за поголеми палачинки ќе правите во пица пан,електрично големо тавче.уф уф хаххахахахха повелете на смокиuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 18.4.2012 13:23:10 >

Непосредна врска до пораките: 296
18.4.2012 13:24:50   
Џесика

Aj ви се замолувам престанете со муабет за палачинки, плотни и слични искушенијаааа.... user posted image user posted image user posted image

Добро бе, ајде тебе јаболче ќе ти запечеме, со марула, и соја сос... user posted image

< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 18.4.2012 13:25:37 >

Непосредна врска до пораките: 297
18.4.2012 13:28:09   
Cvekelencule
Здраво на сите мамички ме немаше подолго време ама така ме распложивте, со вашиве коментари срцки сте незнам кај ми е крајот без вас,и јас не сум арна добив напад на бубрезиве изгорев од Т цела ноќ и не можам да станам ама за на рр сум супер поздрав од мене и ве читам нонстоп user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 298
18.4.2012 13:33:44   
Beatris

Добро бе, ајде тебе јаболче ќе ти запечеме, со марула, и соја сос... user posted image

Неќумммммм јаболче, па соја сос ич, скраја да е, user posted image user posted image user posted image  сакам пачалинкиииии. А пред мене тука едно жуто јајце (од велигденските) ми се смеши за ручек, ама мене не да не ми се смее ми се плаче, не можам да го гледам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 299
18.4.2012 13:38:42   
Calypso
Добар ден од мене, само да ве поздравам, денес не сме нешто расположени, малиов го одвикнувам од цицање, па само плачки сме по дома. Се тешам дека е прв ден, па затоа е вака, белки полесно ќе биде понатаму... ај нешто за да ве расположам на тмурново време...
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 18.4.2012 13:39:45 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

ime za nasiot angel
tinadeni

mnogu e tesko da se odlucime ve molime da glasate

leo (24%)

luka (32%)

darijan (26%)

kalin (18%)

Број на сите гласови: 312

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!