|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
18.4.2012 15:37:49   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Kafeeeeeee...uf kako kje drmnam edno ness sega..mislam deka u eden zdiv..nikako be da se naspijam A vadi zapcinjai mi se budi po 3-4 pati navecer..

kao ste vie? bravo za druzbata vo prilep, mislam deka imase i vo gevgelija ili ne? ajde neka se potstopli pa i nie skopjankive kje se zbereme i to u ZOO user posted image nie i denes kje set_neme,ne go ostavam vremevo da mi menja raspolozenie...

eve od mene edno domakjo ness user posted image

user posted image

ehe andrijance nie otkako se rodi M ne sum naspana  se budi na pola saat i plaka kukata ja diga vo vazduh nisto zivo ne i se ugoduva mislam deka ke padnam vo sekoj moment,pa amn veke so tie zapcinja se izleguvaat i kaj nas i nikako da izlezat a zlebinkite i se nababreni kako branovi na more,ama aj ke izdrzime da se nadevame deka e do zabite koga ke izlezat enma da bide taka ama so M cisto sumnjam taa nikogas nema da se smeni

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 301
18.4.2012 15:41:02   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Добро утро! Денес имаме убав сончев ден. Само малце потопло да беше. Ние сабајле се успавме за во градинка, се разбудивме сите во 8,10, па брзо брзо спремање и стигнавме на време за доручек. Јас сега одам во завод да се пријавам, се припремам за гужвите таму и се надевам дека нема уште долго да бидам невработена.

Јас имам забрана 1 година да се пријавам user posted image И тоа имав претходно исто така 1 година, па се пријавив откако ми истече забраната и после наредниот пат коа требаше, пак изветреав.
Таа тетката на шалтер ми вика, како така заборавате, а јас и викам па чоек ќе забораи дека воопшто постоите а не да заборави да се пријави. И таа се изнасмеа, и ми акна печатче на тоа книжулето и така, јас немам право да ми најдат работа бре. user posted image

Абе не знам што им е со тоа забраните. јес да ако не си прјавен како невработен не можеш да земеш сини картончиња за лечење. Не знам заводот за вработување дали на некој му нашол работа.
Мене тоа картончето ми е изгубено...мислите дека ќе ми дадат ново?!?!

za rabota tesko da dadat na nekoj davaat samo nepovratni krediti i toa na tie sto se na vladeacka partijauser posted image ,tuka kaj nas se rascepija veke so otvaranje na dukani od nepovraten kredit

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 302
18.4.2012 15:56:37   
temjana
Епа значи стварно сте безобразни и безобзирни, на крај на работно време кога човек цел вол може да изеде вие ставата јаденици аууууу цревата цела опера си изведоа цццц....user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 303
18.4.2012 17:04:59   
Ikana
Дечки, јас бев, видов и завршив работа. За казна ништо не ми рече таа што ме сликаше, кога ќе ја земам ЛК, тогаш изгледа ќе дознаам! А што е работава со бунт нешто? Анамоли напишала во Ден на жалост темата?? Стварно се крчка бунт??user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 304
18.4.2012 20:13:34   
Snow Queen

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

уффф какви вредни домакинки аууу ова тортата и палачинките ме настрвија,иако за 2 недели изедовме 3 торти од повојници празници....усште сакам хахах ааа за поголеми палачинки ќе правите во пица пан,електрично големо тавче.уф уф хаххахахахха повелете на смокиuser posted image user posted image user posted image user posted image

хехе следниот пат,од толку торти земи некое парче за нас
п.с. фала за смокитеuser posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 305
18.4.2012 20:26:47   
Melanija RR
Јас сум за ладен нес ако некој прави user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 306
18.4.2012 20:32:34   
Snow Queen
еххх меланија за тебе ли е проблем user posted image
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 307
18.4.2012 20:38:20   
Melanija RR
уф уф отидов да го пијам со цигарче user posted image фала ти Snow Queen

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 308
18.4.2012 20:40:34   
Snow Queen
ако ако, ова испи го сама,па деновиве следното со мене да го пиешuser posted image

Непосредна врска до пораките: 309
18.4.2012 20:46:40   
Bogdancanka
aha sakam i jas od nesot ima li?inaku kako ste denes ringerajki,jas od rabota doma i ne mi se izleguva brrrrr mnogu mi e ladno...pa dobro koga ke vidime malku sonce dosta mi e od dozd i veter

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 310
18.4.2012 20:47:38   
Viktori
јас праам друштво за цигарчето. Уште оваа недела сум дома и едвај чекам да си легнат децата да се препушам пред компјутер. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 311
18.4.2012 20:51:30   
Melanija RR
А мислев дека само јас сум блесава и кога сум на нет тегнам ли тегнам user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 312
18.4.2012 20:53:11   
Bogdancanka
i jas sum za cigarce ajde jas castam

user posted image

Непосредна врска до пораките: 313
18.4.2012 20:53:35   
Viktori
јас од понеделник пак по 6 саати дневно без пушење , ама до тогаш АУУУУУУУУУУУУУУ сите цигари на оној у трафиката има да му ги уништам. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 314
18.4.2012 20:53:56   
Snow Queen
епа чим сте за кафе и цигара, бујрум....ја како скоро најмлада овде да послужам
user posted image

Непосредна врска до пораките: 315
18.4.2012 20:55:03   
Melanija RR
Можеш 6 саати да издржиш или мораш?Богданчанка што цигарче нудиш?Јас за тоа сум пребирливаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 316
18.4.2012 20:55:52   
Џесика
Ја знаете онаа песна „Ја ночас умиреееем“.. е, таа ми се врти... луѓе, имам некоја инфекција најверојатно, резултатот ми е страшен, CRP ми е 41,6 од памет се извадив... останувам сепак он лајн а по дома ќе си кукам...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 317
18.4.2012 20:57:06   
mamicka77
dobro vecer i od mene da ve posetam nabrzina bidejki od miki  maus nema sansi na rruser posted image

Непосредна врска до пораките: 318
18.4.2012 21:03:42   
mamicki
Aaaaaaa, terasava ni e so pogled user posted image
user posted image
Dajte i jas da zacuram nekoja!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 319
18.4.2012 21:04:56   
Bogdancanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Можеш 6 саати да издржиш или мораш?Богданчанка што цигарче нудиш?Јас за тоа сум пребирливаuser posted image

pa Melanija mila tuka mozam da ponudam sekakvi cigari imas izbor samo ti naracajuser posted image

Непосредна врска до пораките: 320
18.4.2012 21:05:38   
Viktori

Морам Меланија, морам. user posted image И издржувам додуша и подолго кога се мора, ама уште сега кризирам, од помислата.

Непосредна врска до пораките: 321
18.4.2012 21:19:16   
kikicka
Кај сте бре? Јас бев на воздух малку ,ладно неладно па тапа е дома!Идам и јас надвор со тоа цигарите.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 322
18.4.2012 21:34:40   
Olivia
Како ми тргна вчера и денес само си сретнувам по некоја РР-ка уз пут, вчера Блу-блу онака случајно, а денес од нигде Виктори бап у иста продавница , порокот ни заврши средба хахаха мислам по цигари двете бевме хихихи
Па додека чекам средба да организирате ќе ве извидам сите една по еднаuser posted image
Кој знае која од вас ќе сретнам утреuser posted image
Денес сум се изнаиграла пинг понг во Борис Т. ако има кандидатки за меч нека се јави овде user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 323
18.4.2012 22:45:58   
kikicka
user posted image
Прашај у трафика дали имаат ваквиuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Морам Меланија, морам. user posted image И издржувам додуша и подолго кога се мора, ама уште сега кризирам, од помислата.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 324
18.4.2012 22:48:44   
kikicka
тоа за пинг понг ЈАС сум за туку кога ке се погодом некогаш ако живеам у СК .

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

IMINJA
Evgenija D

KOI SE PUBAVI IMINJA

ALEKSANDAR (80%)

ALEKSANDRA (20%)

Број на сите гласови: 10

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!