|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
19.4.2012 10:10:44   
Mihaela 2010
user posted image

Eve ja nasata torta,pa probajte i od ovaa

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 351
19.4.2012 10:10:59   
kikicka
Добро утро лепојки,како сте? Нас комшија буши не разбуди ,досаден е секој месец по два три дена у месецот он буши нешто,кој го знае и тоа се кога спиеме.
Михаела Среќен Роденден на малата кукла да жива здрава голема да расти.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 352
19.4.2012 11:02:15   
Ikana
Јас сега станувам со М и и дадов да јаде, вчера и купив сокче од јаболко и го заборавив кај мајка ми , таленат....и така, денес ќе одам уште едно ќе и купам за да проба пред викендов. Некако потеков од спиење, ептен цврсто сум спиела, и сонував еден чуден сон.....user posted image user posted image

Среќен роденден на Михаела!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 19.4.2012 11:03:36 >

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 353
19.4.2012 11:06:21   
Beatris
Блазеси ти, како сакам некој да ме остави еден ден цел да станам кога сакам, што сакам да правам, и кога сакам да легнам.... Ама мало сутра user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 354
19.4.2012 11:31:35   
Ikana
Имам финта како спијам така до касно! Кога мм ќе отиде на раб, М обавезно се буди, ако ја оставам во креветче плаче, па така си ја ставам во релаксатор до мене на кревет и си ја држам за раче, и така се смирува и двете заспиваме, ептен да не ја легнувам на кревет до мене мала ми е, а јас се вртам во сон.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 355
19.4.2012 11:34:21   
Kockicka
Hello RR!
Kako ste denes, nie sega si dogame od vakcina ne bocnaa 2 pati vo nogata :( ama sega za sega dobro pominuvame. Tuku ima denes nekoj da pocasti so edno duplo kafe :)

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 356
19.4.2012 12:04:06   
maki1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

user posted image

Eve ja nasata torta,pa probajte i od ovaa

Neka Vi e sreken rodendenot i golemi da rastete,za site dr.heloooo,kako ste,se razmrdavte li malku na soncencevo sto zirka.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 357
19.4.2012 12:16:46   
arh_diz
Sreken odenden Mihaela golema da rastes

Биди тоа што си

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 358
19.4.2012 13:40:56   
Calypso
Добар ден женски, добри сте ми? Ајде, со сонцево сите се будимеuser posted image
Михаела, да е жива и здрава малата, голема да расте, наскоро и братче да си добиеuser posted image

Кај да поставам прашање за козметички препарати за нас жените, има тема, освен нега на тело?user posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 19.4.2012 13:44:00 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 359
19.4.2012 13:42:31   
kikicka
Женски ај зирнете во темата ОВДЕ па да помогнеме некако.

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 19.4.2012 13:43:52 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 360
19.4.2012 13:52:34   
mamicka77
Dobar den i od mene ajde i jas konecno na terasa na laf muabet M zaspa   pa jas vednas na terasa da pinam nekoe kafence i da se pomuabetime dodeka i se pravi rucekot

Непосредна врска до пораките: 361
19.4.2012 14:16:47   
Beatris
Еве ме и мене на тАраса user posted image  Давајте нешто освежително, се изнаодев, бев на стимулации, па по продавнички во Буњаковец да барам нешто за А, па се испокарав во Анжи со продавачката која ги убедуваше луѓето да купат фани гаќички за широк повој, па кога ја им реков не фрлајте пари за џабе нема да ви треба, ќе си одите на ортопед ќе ви каже, партал сакаше да ме направи - Како тоа ти така викаш, па еве сега едно девојче не носело па сега е целата со ортопедски гаќички чуда... Џабе што пробав да и кажам дека проблеми со колкови не дај боже не се лечат со широк повој, ниту пак истиот е превенција за такво нешто ама ај. Битно ја си се испразнив user posted image user posted image user posted image  

Каква сум станала ништо не знам да преќутам, поготово кога се работи за дечиња user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 362
19.4.2012 14:35:21   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Еве ме и мене на тАраса user posted image  Давајте нешто освежително, се изнаодев, бев на стимулации, па по продавнички во Буњаковец да барам нешто за А, па се испокарав во Анжи со продавачката која ги убедуваше луѓето да купат фани гаќички за широк повој, па кога ја им реков не фрлајте пари за џабе нема да ви треба, ќе си одите на ортопед ќе ви каже, партал сакаше да ме направи - Како тоа ти така викаш, па еве сега едно девојче не носело па сега е целата со ортопедски гаќички чуда... Џабе што пробав да и кажам дека проблеми со колкови не дај боже не се лечат со широк повој, ниту пак истиот е превенција за такво нешто ама ај. Битно ја си се испразнив user posted image user posted image user posted image  

Каква сум станала ништо не знам да преќутам, поготово кога се работи за дечиња user posted image

Kako sama sebe da se citam, i ja vaka pravamuser posted image
MM mi vika da ne idam vise so nego zaso go sramam kaj kje stignamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 363
19.4.2012 14:38:40   
mamicka77
abe ve enma na terasa pa ima sonce so zabi ajde da go iskoristeme zarem seuste se kriete po kujnite i dnevnite i spalnite ajde dosta lezenjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 364
19.4.2012 14:44:12   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Kako sama sebe da se citam, i ja vaka pravamuser posted image
MM mi vika da ne idam vise so nego zaso go sramam kaj kje stignamuser posted image

Е така де да можат се ќе им продадат, овие кутрите прво бебе, врска немаат, ова ни треба она ни треба, таа само им тунта работи, им дава кондрури едни 3ка, за проодено дете, на крај кога се фати за фани гаќички на па на,  user posted image  и јб*а не можеввв да преќутаммм user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 365
19.4.2012 14:56:43   
Џесика
Тие више никад нема да и стапнат... па и уште пред нив ако сте дебатирале, тешко продавачката user posted image си се внела дека си у тема „Ортопед“ и „Широк повој“ user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 366
19.4.2012 15:04:09   
Beatris
Пред нив бе како иначе, и не и купија тетра и шведски user posted image user posted image user posted image  Таа продавачката ќе ме колне цел ден. Ја директ на жените им реков не фрлајте пари за џабе user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 367
19.4.2012 15:10:50   
dostickage
ubavo si napravila, jas isto se uzasnuvam uste pa i koga kje vidam posiromasni lugje kako ne znaat neli za prvo dete uste pa im podmetnuvaat gluposti ne mozam da prekjutam.

Непосредна врска до пораките: 368
19.4.2012 15:11:37   
Џесика
Гарант цела тема си и ја раскажала user posted image сеа по дома ќе те збори „една модерна мајка...“

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 369
19.4.2012 16:07:41   
libra.n
Zdravo devojki, Srna denes polni 9 meseci, utrovo ni padna od spalna drugo nisto novouser posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 370
19.4.2012 16:11:39   
Beatris
Абе либра не знам дали да се насмеам, ама како ноншаланто си го пиша ова ПАДНА, не можам да издржам, а не е за смеење.

Као еве ние добри, си поигравме и ништо ново. Можеби зошто сите се потресуваат кога ќе им падне user posted image  Еве можеш да ни раскажеш повеќе за тоа ТУКА

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 371
19.4.2012 16:19:43   
libra.n
Mene smesno mi e sega, a togas mi bese zal poveke za mm od kolku za Srna. Taa padna, pocna da place i se smiri odma, ama mm bese vidno voznemiren deka mu ja ostaviv nego na spalna da ja pocuva za da stavam kafe, ama toj si prezaspal i taa mu se musnala. Ajde nema gajle taka rastat decatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 372
19.4.2012 16:27:04   
Natuska85
Еве ме и мене ,денес се утепав од работаuser posted image . Бев до банка па на враќање на колешката да и купам кикирики и ај за мене земав ама само за 10 ден.user posted image и си ги јадам фино лепо во канцеларија и ми звони мобилен,викам леле еве ја подсвестаuser posted image она Беатрис да ти била,ме фати на делоuser posted image user posted image user posted image .Тоа ми е једина интересна работа денес што ми се деси покрај купов тужби,жалби,поднесоци,странкииииииииииuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 373
19.4.2012 16:29:43   
Beatris
Хаха ама те начекав, само требаше одма кога речеш ало ја да викнам - ПЛУКАЈ ПЛУКАЈЈЈЈ user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 374
19.4.2012 16:32:48   
Natasa981
Moja L. vcera napolni 6 meseci! Povelete, cas_tam od tortata za Sreken pola rodenden:))

user posted image

< Поракaта ја уредил Natasa981 -- 19.4.2012 16:39:28 >

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?