|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
24.4.2012 23:48:37   
Maca25
не не сега!
или да прочепкам по фб па да ја најдам?user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 576
25.4.2012 0:14:20   
Тања РР
Женички што ми правите? Мнооооооогу ми фалите но од објективни и субјективни причини не можам да ве дружам периодов. Имам оправдание, ич да не се секиратеuser posted image
Има ли некој буден накратко да ме апдејтира со новостите или...?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 577
25.4.2012 0:22:10   
Maca25
Еве јас сум будна..си пијам вотка тоник. Дури го испратив мм да ми купи тоник пред малцеuser posted image Мора некако да се опуштам

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 578
25.4.2012 0:49:31   
Тања РР
Мацо јас не сум во тек, од што си толку нервозна?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 579
25.4.2012 1:08:54   
Olivia
И мене ме нема деновиве, едн куп обврски имам , ама уште некој ден и ќе се сардисам од несериозноста во институцииве наши, па на раат ќе ви се посветам.
Мацо еве ја друштво за водка-тоник ќе ти правам user posted image
само ти опушти се !
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 580
25.4.2012 9:04:47   
Melanija RR
РРки добро утро user posted image
Вчера бев мртва уморна па нестигнав да ви пишам и да ве скарам.Вчера бев во Завод да се пријавам и на ѕид читам курсеви за јазици и компјутери.Влегов во Клубот и си се запишав за италијанскиuser posted image
Има значи за компјутери,германски,англиски,турски,грчки,италијански,претпримаштво и за комуникациски вештини.
Ама пријавувањето ви е до денес.Кој е заинтересира нека тркне до Завод.Ова важи за повеќето градови.
Поздрав и убав денuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 581
25.4.2012 9:32:53   
temjana
е пијаничишта беее, се начукавте вчера и денес ќе спиете до никое времеuser posted image Ајде станувајте надвор е пролет ама вистинска, најубава со мирис на јоргован ахххuser posted image Мене вчера ми дојде фризерката и ме среди па денес сум убава пролетна малку потшишана и тазе исфенирана, уште на депилација да си закажам и да бидам неодоливаuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 582
25.4.2012 9:47:12   
Beatris
Добро утро, блазеси ти Темјана, јас си ја чекав козметичрката да се врати од Белград и едвај ме убута за депилација и педикир во петок во 7 вечер. Ќе окапам таму до 10! Ама морам зашто инаку кај и да е ќе треба да сменам ник у Вукодлак, и за влакна и за нокти user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 583
25.4.2012 9:53:23   
kikicka
user posted image
Е така де уште сабајле на смеа да си го фатиме денот.
Добро утро на сите кафенце никој не ставил а? Пак јас треба да ставам.

user posted image
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 584
25.4.2012 9:56:59   
Ikana
беЛеле женски што убаво било да си се напиеш пивце навечер, лепота!! Па уште и кога тимот на мм не ги тепаа....милина!!! Хајнекен, грицки и заспан бебчоuser posted image Плус мајка ми улета на кратко демек па остана цел ден, смеење до солзиuser posted image
Светнав одма у очичкитеuser posted image
Како сте ми вие?

Непосредна врска до пораките: 585
25.4.2012 10:29:37   
Ikana
И што е ова уште посабајлечки Бред Пит у Ахил издање, на насловна, се усрамив кога отворив РР user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 586
25.4.2012 12:00:14   
AnnaMolly RR
Добро утро и од мене. Ама веќе пладне дошло user posted image

Јас пак се фаќам за птиците, ама сега сум полна со енергија. Сабајле со Маца како вампирки во 8:30 бевме на кафе user posted image Се изнамуабетивме.
Ајде кој е за мини дружба во парк деновиве, да си поиграат децата!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 587
25.4.2012 13:51:46   
Andriance
Eve me i mene curki...kafe jok od sabajle..mi se piese 3in1 ama snemalo be...i taka ja se spremiv za setnja ama bebe mi se uspa...dodeka stane ima veter se da odnese...AnnaMolly nie sme sekoj den u park..samo vremenski da se pogodime

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 588
25.4.2012 14:07:43   
Maca25
Супер си поминавме со Ана Моли сабајле. Си се изнамуабетивме и убаво се расонивме. Кој е за кафе посабајлечки околу грчка амбасада одма нека се пријавува.

А времиштево ненеормално бре! Излегов со снаа ми да се прошетаме низ плоштад, не изнадува ветер, среќан внук ми спиење па не го издува и него. после снаа ми и внук ми во такси и правец дома.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 589
25.4.2012 14:10:40   
Beatris
Абе женски кажете некој веродостоен сајт кај што има временска прогноза за подолг период, јанза ме јаде какво ќе се погоди времето на 1в мај...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 590
25.4.2012 14:20:46   
Ikana
yahoo, weatherstudio, cnn weather

Непосредна врска до пораките: 591
25.4.2012 14:35:26   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Абе женски кажете некој веродостоен сајт кај што има временска прогноза за подолг период, јанза ме јаде какво ќе се погоди времето на 1в мај...

beatris pa kako i sekoj maj taka i ovoj ke vrne nikogas ne e promaseno da ne vrne na 1maj taka da i ova god ke bide isto ,a mozebi i ke gree sonce bidejki nie sme baksuzi mm  e na straza od utre 7 dena  taka da faka go i 1i 2 maj i ke si sedime doma so Ma nema da odime nikade so drustvo i zatoa imas sreka mzoe nie ke ti bideme sreka sto ne e doma mm  nema da odime na izlet i ke ima ubavo sonce ,aj ziva ke  se izedam ako bide taka ke puknam so pomislata deka site na zelenko skaricka maricka pivce  salaticka a jas i M monotono kako i sekoj den

Непосредна врска до пораките: 592
25.4.2012 14:36:16   
kikicka
Кај нас викаат за викенд ке биде 29степени ухаахааа супер,денес се препотивме ептен беше топло а и мнг убавоо.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 593
25.4.2012 14:48:29   
Beatris
Мамичке77 абе ме утеши ептен user posted image user posted image user posted image  Демек што прашуваш кога се знае за 1ви мај user posted image  Ама еве на weather вика сонце 26 степени, на accuweather исто, сонце 28 степени, на CNN сонцеее, 26 степени user posted image user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 594
25.4.2012 14:53:06   
Ikana
Мамичка метеоролошка станица да не имаш дома па да знаеш дали ќе врне хахахахахахuser posted image
Мала шалаuser posted image
Туку топло ќе биде ја и за Белград си гледам прво секогаш, пошто се се симнува надоле, ќе биде едно 26-7 степени!!!user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 595
25.4.2012 14:56:41   
Beatris
Да се разголиме малку да се видат резултатите од диетата user posted image user posted image user posted image  Се шалам, за на тераса закажавме и затоа сакам да е топло, ако не пикнат внатре ќе ми се скрши филм user posted image

Непосредна врска до пораките: 596
25.4.2012 14:58:36   
Luci
Беатрис не му се секирај сончево ќе е 100%, нема дожд да видиме
Туку мамичка77 па најди бре друштво за 1-ви, 2-ри што ако нема да биде мт тука. Договори се со твоите, со роднини, не ќе да ти е само мт најдобро друштво и момак за свеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 597
25.4.2012 15:16:36   
kikicka
Абе не гледај Белград ,прашај ме мене user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Мамичка метеоролошка станица да не имаш дома па да знаеш дали ќе врне хахахахахахuser posted image
Мала шалаuser posted image
Туку топло ќе биде ја и за Белград си гледам прво секогаш, пошто се се симнува надоле, ќе биде едно 26-7 степени!!!user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 598
25.4.2012 15:26:03   
Ikana
Zbunka de, da ustvari hahahahahuser posted image

Непосредна врска до пораките: 599
25.4.2012 15:32:49   
arh_diz
mamicka77 jas  i M ako cekame na mm me si ostaneme doma kako vo zatvor user posted image
Kaj nas se stoploi super e vremeto

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?