|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
26.4.2012 13:27:01   
Ikana
Куде сте бре женички, арни ли сте?
Леее времево пука, мами, плаче за скитање, оххх лепота!!! Само си ги чекам мм да се врати па заедно да ја здуваме негде, досадно е сама да мерам улици.
Како сте вие, што има ново?

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 626
26.4.2012 13:27:50   
AnnaMolly RR
Луѓе, збеснав со овие птициве! Мислам дека главава ќе ми експлодира! Се форсирам да завршам денес, имам уште две страни user posted image

Инаку, вчера мачката го гризна Филип! Си играше во двор и само што влегов да оставам нешто во кујна, тој почна да плаче. Брзо се стрчав надвор, а тој до мачката. Којзнае што и правел, деовиве многу и досадува, сака да ја јава, да ја крева... Среќа преку блуза го каснала за рачето, па немаше ништо сериозно, само две точки од забите. Среќа и што во вторникот прими ревакцинација за тетанус, па се надевам нема да има проблеми. Јас веднаш местото со алкохол му го исчистив и му го намачкав со бетадин. Сабајле немаше ништо, само многу слабо се гледаа точките. Жива среќа што не е алергичен на мачки како мене. Мене кога ме касна мачката раката ми отече како на слон!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 627
26.4.2012 13:29:06   
AnnaMolly RR
Ајде повелете кафенце user posted image
user posted image

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 628
26.4.2012 13:38:53   
kikicka
Кафето закон е ,богами ке ти треба едно вакво и штека цигари додека работиш на дипломскатаuser posted image што ја преведуваш.
Инаку Ф што мислеше ,ке задева само он срце мало. Така Л на едно кутренце мало,му отиде и го чепка а и ова радосно си ја гледа ,кога го фати за уво кутрето ова кога почнаа да леа,мојава се исплаши и почна да плаче,јас мислев дека ја уапало ама среќа ништо,од тогаш не чепка user posted image само гледа.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 629
26.4.2012 13:41:15   
Ikana
Ништо Анамоли, и да не примил вакцина ако мачето е чисто онда нема гајле, мене досега ехеееееее сите маалски мачки, две мои кучиња и мачорот мој домашен партал ме направија, само да ете не сум алергична ама инаку, со алкохол и мука сум немала!!!

Непосредна врска до пораките: 630
26.4.2012 14:05:08   
nadica
povelete da se napieme po edno kafe pred da odam da go spremam rucekot
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 631
26.4.2012 18:12:31   
mamicka77
ufffff konecno da sednam do sega samo ve zirkav taka so edno oko  eve sega da se napijam kafe so vas pa ke ja sreduvam M kvicci pak za spienje a toa e pola saat nisto poveke arno oci i se kaskat za malku,od denes sum bez maze otide na straza prva straza mu e posle devet mesevi otkako e rodena M ne e odel ne znam kako ke izdrzam se naviknav na nego denes ne osetiv mnogu bidejki imav rabota ova ona da fates pa torta pravev mi se javija na povojnica ke dovagaat za praznikot i taka se citame posle

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 632
26.4.2012 20:31:47   
mamicka77
breeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj ama ste se udrile na setanje kako ne vie e sram user posted image user posted image user posted image ,pa  se ostava li prazna terasa ako ni gi ukradat vadorot i masata so stolcinja posle treba na ograda da sedime

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 633
26.4.2012 20:40:48   
Џесика
Луѓе, конечно оздравев!!! Цела недела без глас, ама затоа до ре ми фа сол имам уште... Борјани е топ, џам, нема ништо веќе на плуќа, јас втора доза лекарства пијам... инаку од утре почнувам на работа пробно, и тоа замислете СО ХРАНА, па ќе пукнам бе... паста, лазањи, пици, торти... њам њам... ако останам да работам таму, ќе ви организирам дружба на диеталки, да видам колку ќе издржите...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 634
26.4.2012 20:57:44   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Добро утро девојки, денес сонце пука , ветер нема засега, се наадевам нема ни да се појави да удриме една дооолга прошетка со М.Вчера се побудале дома затворен а кај да го носам по тој ветер.
Мене ми се спие како на бебе, незнам што ми е ,а како ви кажам каков сон сум сонувала леле мајко, свекрва ми била бремена , абе луднициuser posted image

Пепелашка, ти да не си бремена? Како сомнителна си ми user posted image

Како сте девојки? Јас еве чекам да почне дооооолгиот викенд...изгледа нема до среда да работиме...одвај чекам! user posted image

Не бе Палешка, јас колку што знам не сумuser posted image а и да сум не е толку страшно хаха.
Ние денес се скапавме шетање , од еден крај на градот до друг нозете ми паднааuser posted image , утре здравје сакам да си се разубавам малку ама ако се најде некој дома да го шета М.

Со среќа Џесика, немој многу да јадешuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 26.4.2012 21:05:56 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 635
26.4.2012 20:58:13   
Maca25
Честито Џес!!!! user posted image user posted image user posted image Обавезно да не викнеш на диет парти кај тебе на работа! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 636
26.4.2012 21:15:29   
Ikana
Хепи брдеј ту ју...о не бе, честито Џас, ја прва ќе ти улетам на италијанска храна мхх мххх user posted image Супер што оздравевте, сега шетање, скитање охохоооо user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Луѓе, конечно оздравев!!! Цела недела без глас, ама затоа до ре ми фа сол имам уште... Борјани е топ, џам, нема ништо веќе на плуќа, јас втора доза лекарства пијам... инаку од утре почнувам на работа пробно, и тоа замислете СО ХРАНА, па ќе пукнам бе... паста, лазањи, пици, торти... њам њам... ако останам да работам таму, ќе ви организирам дружба на диеталки, да видам колку ќе издржите...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 637
26.4.2012 21:24:48   
kikicka
И бре и брее ајде гуд лак Џес

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 638
26.4.2012 22:33:21   
Tanjat7880
user posted image
Samo da ve pozdravam i uzivaj vo rabotata devojko!!!
Ova koga go vidoF me pootceti na vas,morav da vo go "turam"user posted image vaka se slabeeee

Непосредна врска до пораките: 639
27.4.2012 7:36:06   
kikicka
Добро утро спанки,ајде на кафенце.
Тања уште од сабајле ме насме со сликава,богами само тоа за нас.
Ние рано легнавме и затоа рано станавме,мене ми одговара така денот ми е подолг, уште одма се фатив за перење user posted image .
user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 640
27.4.2012 8:21:46   
dostickage
Dobro utro i od mene.
Aj jas da pocastam ja pak so zelen caj da gi stopi tortive so gi izedovme pred malce :-)

user posted image

u momentov pijam eden vakov ama so nekoi pecurki u kombinacija:)

Непосредна врска до пораките: 641
27.4.2012 8:25:34   
arh_diz
Dobro utro ,kaj nas utre e raboten den user posted image
A vremeto super za setanje M zbesnuva doma

Биди тоа што си

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 642
27.4.2012 8:55:25   
Maca25
Добро утро! Како сте денес? Јас еве се расонувам со кафе, јако и се мислам дали пак да си легнам откако ќе го испијам. Денес со Н. одиме кај моите, на викенд. Едвај чекам да си се напијам убаво кафе кај нив во двор, посабајлечки во мир и тишина.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 643
27.4.2012 9:01:05   
dostickage
Luci mislam deka te vidov vcera te vcera vecer.
Mislam deka se razminavme vo Vero Aerodrom. Ako ti teknuva koga vleguvase mu se nasmea na edno detence vo tocace na butkanje.
M bese vo kolicka i bese mnooogu sladok.

Mi bese nezgodno da upagjam vikam aj da ne pogresam da ne ne si ti posto neli ne sme se videle samo sto gledam tuka sliki.

ako bese ti user posted image user posted image user posted image

a ako ne bese onda gadno sum se preslauser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 644
27.4.2012 9:21:11   
Yummy Mammy
Добро утро жени. Еве да ве расположам отсабајле Мерило за успех во родителството user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 27.4.2012 9:46:23 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 645
27.4.2012 9:38:41   
AnnaMolly RR
dobro utro i od mene. jas sabajle vo 7:30 dojdov kaj moite da si go dvrsam prevodot, doma ni go isklucija internetot. konecno zavrsiv so kokoskite i guskite, pred pladne odam vo kumanovo na gosti! pozdrav, zenski!

Live and let live

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 646
27.4.2012 9:38:41   
Maca25
Супер е видеото!!! Дури и тоа малото позади пее цело време.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 647
27.4.2012 9:41:48   
Beatris
Еве ме и мене, добро утренцее, јас ќе си земам од зелениов чај, држам до крај со диетава не се давам user posted image  А и онака едно кафе испив сабајле у 7 со кикичка на фб како удрени у рани зори user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 648
27.4.2012 10:43:15   
Pepelaska *
Се ранобудни тука, јас дури сега го испив кафето и тоа на раат.Мартин шета со дедо му, откако поднарасна само забегуваат сите оти е многу понапорен, сега нека шета, јас да одморам, па попладне со менеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 649
27.4.2012 10:52:31   
Maca25
Се изнервирав ептен!!! Вчера правев сладолед и денес откривам дека млекото со кое го правев било расипано!!!! е не е фер!!user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?