|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
5.5.2012 10:09:07   
kikicka
не ми испадна сликатаа

user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 5.5.2012 10:12:38 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 901
5.5.2012 10:17:07   
Maca25
ја има сликата...него мм излезе, отиде на аеромитинг и ми ги зема цигарите - да си имал..а сега јас што немам?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 902
5.5.2012 10:31:10   
kikicka
Да предходната што ја ставив ја немаше ,па ја заменив user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 903
5.5.2012 10:40:32   
temjana
Добро утро девојки, и јас ќе ве подружам за кафето само без цигарчето уште некое време. Инаку немам појма што им е на луѓево како едвај да чекаа да се поправам за на глава да ми се качат, аман веќе нормално дека сум поправена трудна сумuser posted image Синоќа кошмари имав како сум била огромна и се изнаплакав во сонuser posted image Толку да им е мерак значи ме гледаат и прво тоа ми кажуваат иии си се поправила, мислам алооооооо уффф ќе полудам. Знам дека сум мече ама па не мора сите да ми кажуваатuser posted image

Непосредна врска до пораките: 904
5.5.2012 10:59:13   
Џесика
Е ако де, шо дека си се поправила, нека не те оптоварува тоа, мене кога ми викаа дека сум поправена, викав „кажи, а? баш сум слатка ко крофничка“ тебе изгледа и моментот на поправање сам по себе те оптоварува, не се секирај, ќе се средиш со време... еве еден поздрав од мене http://www.youtube.com/watch?v=_dMWRT73GyQ

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 905
5.5.2012 12:45:42   
kikicka
Абе ти е гајле,ти ручкај бебо да си расте како што треба,нека ручка и тоа се , после ке му а мислиш.Јас па ич не се замарав ко камион бев па се си ручкав ,обавезно секоја вечер сникерс сладолед без него не заспивавuser posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 906
5.5.2012 13:04:26   
Ikana
Еве сум и јас домче за жал. Sверчо мој денес реши душата да ми ја извади. 3 неуспешни обиди за јадење и еве сега конечно ко да подзаспива, а ја у меѓувреме си чистев, си пиев кафе, се бањав, бебево абер нема од спиење. Уште еве ја гуга на играчките.
Како сте ми вие?
Темјанче уживај ја скоро 35 кила се поправив па што...еве уште 10 да симнам и готово, а 5 месеци како сум породена. Уживај си во тој период сега, нормално не ко мене, ама 10 или 15 кила за месец дена ќе ги скинеш.

Непосредна врска до пораките: 907
5.5.2012 13:26:48   
vanessa30
More ic ne se zamaraj so tezinata uzivaj si i kasnuvaj si se to ti se posaka, posle ke imas vreme za slabeenje, bito bebusot da ti e ziv zdrav i ubavo da si napreduva vo meseto.Jas tolku bev golema sto site mislea deka nosam bliznaciuser posted image , ama namesto 2*2kg jas 1*4 kguser posted image , kaciv okolu 25 kg, pa sega imam uste 7-8 kg za slabeenje, ama ke bide doaga leto setanje, plivanje, na topoto nemas nekoj apetit, pa ke se simnat.

Jas zenski eve cmaam doma,user posted image spie, a maz mi zaglavi na rabota, a trebase zaedno da steame vo park i da odime da zakazime za restorant za krstevkata. I sega cekam da zavrsi so posledniov pacient i da zavrsime rabota so restoranot, oti slednata nedela ja zakazavme krstevkata (13 maj), im javivme na site, a restoran uste nemame bukirano (Cirkuzi)user posted image ,kako trgnalo izgleda ke im napravime piknik na kebence vo parkuser posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 908
5.5.2012 13:43:26   
nadica
user posted image

povelete uzivajte

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 909
5.5.2012 13:59:06   
Ikana
Луѓе успеххххххххх ја наранив и испи 200 мл ко ништо....ахххххх фала Богу!!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 910
5.5.2012 14:08:31   
Tanjat7880
Eve Nadica,eve me dojdov odma da uzivam,kako ti kazesh taka jas ke pravamuser posted image
Ikana pa nazdravje da vi e ruckanjeto,krv da i se stori na cucka!
Jas sum doma,mazi moi "kud koj mili moj se" a jas sum ja grabnala spalnata da ja prereduvam,pa se sum izmknala od po shifoneri,lezai pa imam eden ton kebinja i postelnini i prekrivaci i shto li ushte ne,kebinjata ke gi nosam na hemisko da mi gi osvezat a za drugive stvari se mislev da zemam onie vakum kesi,
A za moeto  ama so niv nemam nikakvo iskustvo,dali se prakticni za vakvi raboti i od kade gi kupuvate i dali so obicen usisivac se vakumirauser posted image
A za moeto pateshestvie so arhivar so diploma ke vi pisham drug pat,koga ke imam povekje vreme,zasluzuvate devojki,bash se potrudivte da mi objasnite kolku toa nekogash rodninite shto gi imame se "na svoe mesto"

Непосредна врска до пораките: 911
5.5.2012 14:11:24   
Ikana
Fala Tanja, cel den se molevmeuser posted image
Од тие кесите имаш во топ шоп сигурно, и со обичен усисивач се вакуумираат.

< Поракaта ја уредил Ikana -- 5.5.2012 14:12:36 >

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 912
5.5.2012 15:48:01   
kikicka
Тањаа зимај кеси вакум ептен се корисни,јас дури и со нив се селам,па ништо не собира во куферите без нив а со нив еден тон ствари си земамuser posted image .
Јас кога сум се раскувала у кујна брее без осет,се надевам мм ке биде задоволен.

Непосредна врска до пораките: 913
5.5.2012 16:27:05   
Bogdancanka
mmmmmmm bas ubavo sladoledddddd hehehe sega samo za toa sme,ne fati potopol bran i mm me poluduvauser posted image neznam sto ke pravi ovaa leto nervozen e i samo mi vreska nemozel da izdrzi...a jas ne se zalam sakam toplicko super mi euser posted image
inaku da prasam da ne znaete nekoj gel(za lice) nesto za potenje? pomos za mazle da go zalazam inaku mislam kozata ke si ja odere,celiot se vcrvuva po liceto

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 914
5.5.2012 16:33:02   
Calypso
Hola ladies, еве ме и мене денес. Ние лека полека се спремаме за утрешната слава, па најдов малку време да ве ѕирнам. Како ми се одеше на Бебе Саем, ама ајде, здравје догодина. Малиов само што заспа, ручекот е во рерна - само да не го заборавам поради РРuser posted image - па да ве поздравам.
Уживајте во викендот!

П.С. Икана, ајде ќе се опраи малата... сите си имаме периоди... овој мојов сега што прави, како се лигави деновиве, ужас. Ама белки наскоро ќе заборави на цицањето...

П.П.С Тања, земи вакуум ќеси, супер се. Ама не мора од Топ Шоп, еве јас ќе ти кажам. Во Тинекс има германски, Коронер се вика фирмата, некаде околу 250 ден парче се, ама се стварно супер, јас алиштата од малиов што не ги носи веќе ги вакумирав во такви. Инаку, има и кинески едни, исто ги има во Тинекс, ама и во кинеските продавници, со шарени точки се (црвено и зелено мислам), и тие се супер, а се само 100 ден парче. Кај нив се завртува затворачот и нема да ти пропуштат воздух како што се случува кај повеќето. Еве, ова ти е совет од паталец - немам што немам испробаноuser posted image и да, со обична правосмукалка може.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 915
5.5.2012 17:08:45   
arh_diz
Nie sme cel den doma  duva veter , zbesna Ma imase i organizirano nesto vo parkot pred zgrada za deca ama deca nemase :)

Биди тоа што си

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 916
5.5.2012 17:17:34   
mama26
sto mi pravite devojcinja kako ste mi,,user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 917
5.5.2012 17:56:35   
Џесика
Немој од топ шоп мене скоро сите ми издишаа, не ми се погодени, треба да си купам други пошто еве којзнае која тура на складирани смалени алишта извадив, и све по кеси и пакети ми се, треба убаво да ги извакумирам...
А ајде денес частам торта ПАК на мм му е роденден, полни дури 33... сакате да ја фркнам пак истата со јагоди? Ми ја бендисавте пред некој денuser posted image ај еве нова, малку покалорична... навалииии
user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 918
5.5.2012 18:39:20   
Ikana
user posted image user posted image user posted image
Среќен нека му е Џас!!!!! За многу убави години!!!
Ние сега се вративме од саем, супер си поминавме, не напунија со реклами и такаuser posted image Башка се сликавме за РР! Јеееееuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 919
5.5.2012 19:22:44   
Џесика
цццц среќен му е, таман отидов да му честитам во спална, и кога се вратив што да видам... базен во дневна!!! Божем растргнав маса столици, поројниот дожд све ми испрскал user posted image и више не чистам!!!

Непосредна врска до пораките: 920
5.5.2012 19:27:36   
Calypso
Џес, нека му е среќен роденденот на мт! user posted image

Леле бре дождов, од нигде никаде... само утре да не врне!

Непосредна врска до пораките: 921
5.5.2012 19:51:48   
Ikana
Calypso, те аднав на ФБ, мислам дека си ти!!!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 922
5.5.2012 20:50:29   
Pepelaska *
Јас ви лајкнав на сите мамички ,незнам коај е која , сите се убави ххе, ние бевме по билки, за утре , така велат кај нас хих, М. се изнатрча во шумата, па на пазарење , сега ќе го бањаме и нано нано.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 923
5.5.2012 21:46:29   
Beatris
Еве и ја да ве зирнам на тАрасава, па се спремам да пеглам, а не да не ми се пеглааа user posted image А денес душата ми ја извади поштено, кој не верува нека праша по комшии user posted image Полуде на тоа бебе саемот, што и бидна незнам, не можев да ја препознаам, и нели после не ќе мења стил, си продужи цел ден така како напаст user posted image

Џес нека му е среќен роденденот на мт, голем да расте user posted image user posted image user posted image user posted image

Иначе кеси за вакумирање има во Џамбо, багатела се, мене ептен ми се погодија, мислам 2 или 3 за 200 ден, така нешто

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 924
5.5.2012 21:46:40   
Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Calypso, те аднав на ФБ, мислам дека си ти!!!

Vraiment, c'est moi user posted image

Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?