|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
6.5.2012 12:23:41   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

темјана, те видов вчера на секунда и не си многу поправена, не плачи џабе, супер изгледаш

Хихихихи ако пријател не те утеши нема кој друг, ти благодарам Џес се вцрвенивuser posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 951
6.5.2012 12:36:26   
Felly RR
ДОбар ден и од мене, девојки! Мм прави скара, Матеа му помага, а јас пак сега се фарбав, и да ѕирнам што има на РР.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 952
6.5.2012 12:56:19   
Ikana
Е па ајде Кикичке време е да се вратите и да се запознаеме user posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 953
6.5.2012 13:14:06   
AnnaMolly RR
helooou! nie nemame internet i plus kompjuterot ni ispusti dusa, neka pociva vo mir :-) kako ste mi, zenski? ako se sprema nekoja druzba pisete mi sms. jas koga ke nacekam wi-fi nekade ke ve citkam. pozdrav i da vi kazam deka mi nedostasuvate!

Live and let live

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 954
6.5.2012 14:02:00   
kikicka
Кај си бре Ана Моли ,те снема наеднаш викам што направи не кажа ништо,обично даваш репорт дека ке немаш нет,ама изгледа нагло те сецнале па затоа. Битно се е во ред,тука си !user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 955
6.5.2012 15:14:10   
Ikana
Го прочитав текстот на Пепелашка, преубав е, за РР, и навистина е така....фала ти РР што постоиш!!! И огромно БРАВО за Пепелашка, уживаме во твоите текстови!!!user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 6.5.2012 15:23:29 >

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 956
6.5.2012 15:48:50   
kikicka
Да ве настрвам малку ,ова од денес готвењето

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 957
6.5.2012 16:10:31   
AnnaMolly RR
ЖЕНИ ЌЕ ВЕ УТЕПАМ! Како бе не ми кажа некој дека ќе одите групно на бебе саем? Виктори, јас и ти се слушнавме и како бре не ти текна да ми кажеш? Знаеш дека за дружби јас прва сум! user posted image

user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 958
6.5.2012 16:10:34   
Ikana
УУУ ова некоја штрудличка**??
И ја каснев Анамоли и на крај со мм си отидовuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 6.5.2012 16:11:35 >

Непосредна врска до пораките: 959
6.5.2012 17:53:04   
temjana
АнаМоли повод да се собереме повторно нареден викенд на примерuser posted image јас бев со мм и свекрва ми и на 5 мин. само ги ѕирнав ама не се важи. Башка не ме ни познааuser posted image Виктори или уште не беше расонета или пак навистина ме промени ова бременоста (читај поправи) така да нареден викенд може некаде да му ја штрунфнемеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 960
6.5.2012 19:59:27   
AnnaMolly RR
Ајде во сабота во ЗОО ако сакате. Или во парк. Ти ми должиш една прошетка во парк :)

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 961
6.5.2012 23:16:14   
vanessa30
Zdarvo zenski, jas docna denes se priklucuvam, na zbidnuvanjata, maliov nesto denovite nervozen mnogu, dali zabi ke vadi, ili radit kozickata od kureto go boli, neznam ali denes ludnica.
Nego Cestita godisnina na mama26 i Andrijance. I Ubav pomin na krstevka utre.
Nie zakazavme za slednata nedela (13 maj), u sabotata bukiravme i restorance.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 962
6.5.2012 23:21:11   
Natuska85
Абеее,има некој на терасава за муабет или свежичко ви е?user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 963
6.5.2012 23:25:36   
Pepelaska *
Јас сега еве излегов мм многу ме изнервираuser posted image ми треба свежо воздухче, и плус на М. му го скршив шишето за млеко , кој ќе купува ново сега

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 964
6.5.2012 23:27:53   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Абеее,има некој на терасава за муабет или свежичко ви е?user posted image

Eve srce ja tuka...konecno noze da krenam..ne znam ni sama kako izdrzav na stikli od sabajle od 8h...umorna zdrobena do maximum...
inace pominavme preubavo..namesto do 16h se ostana do 19h sop da prais trgna pienje i peenje...eden kup podaroci a mama ne izdrza i otvori se user posted image ...inace mi e strav da kazam ama moe user posted image ne vide cice od 8 do 20..edvaj na 5 min go vidov...i glas ne pusti..naprotiv bese vozbuden mislis svakja sto se desava...ni na krstevanje..samo na kraj malku zasto sirot ne bese jaden 4 saati...

kako i da e suma sumarum odlicno projdovme a mene mi padna kamen.,...torti kolaci fontani baloni bonboncinja muziki hrana pienje..uf...THE end ahahhaha

ete...mojot raport za denes

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 965
6.5.2012 23:29:17   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Кикичкеее што убаво кафе си направила.
Еве и јас будна, сите спијат, а јас на раат си пијам кафе (бесценето)user posted image
Андријанче убаво да си поминете на кршевка, user posted image мирен да биде и ко што памтам денес годишнина ви е, така?! епа среќна годишнина и на златна свадба рингерајќи да ви играат user posted image

Macoo srce moe...eve edno user posted image za tebe zasto si edna od retkite na koja i tekna ahahahha ( ne mislam na RR tuku opsto)...lani i rodendenot mi padna vo senka zaradi svadba,.a godinava i rodenden i godishnina...imase za mm surprise cokoladna fonntana od mene...a od kumashini shampanj...backii

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 966
6.5.2012 23:32:37   
Natuska85
Браво маче штом се супер се завршилоuser posted image user posted image user posted image .Еве еден батко да ти ги измасира нозете може?user posted image

user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 967
6.5.2012 23:32:50   
vanessa30
Jas sum tuka, cekam da mi se dopecat banickive vo rerna pa da si legnam.

Непосредна врска до пораките: 968
6.5.2012 23:35:01   
Natuska85
Венеса ај чекаме и ние да ти се допечат па да извадиш на терасава да каснеме по некојаuser posted image ,А од утре понеделнички на диета,налиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 969
6.5.2012 23:42:35   
Ikana
Браво Андрианче, сигурно прекрасно сте си поминале!!! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 970
6.5.2012 23:43:46   
vanessa30
DA Da na dieta ponedelnickiuser posted image , nego pravam i vednas ke gi spakuvam vo plastiki i vo zamrznuvac, da ne gi gledam oti kako sum po testovo lele majko cl pleh mozam da gi izedam, ke ostavam nekoja za da ve pocastam ne se sekirajteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 971
6.5.2012 23:47:11   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Браво маче штом се супер се завршилоuser posted image user posted image user posted image .Еве еден батко да ти ги измасира нозете може?user posted image

user posted image

Auuuu gotovo...ojdov jas....go angazhiram celodnevna...znachi kako me pogagjas...pf...castam martini user posted image denes gi smackav edno 6 komada user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 972
6.5.2012 23:48:27   
Pepelaska *
ЛЕле криј сега сеееее, јас ако кажам што изедов вечерва ке ми се смеете, руска салата кифли , парче чоколадна рорта, две руски капи и бомбица , незнам ни сама кај напикав.ама од утре на диета user posted image

Андрианче честита крштевка, среќна годишнина , уште сто да си славиите на вакви убави денови

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 6.5.2012 23:49:31 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 973
6.5.2012 23:51:16   
vanessa30
Cestitki Andrijance, neka e vekovito imeto
Eve edna masaza od mene za relaksacija

user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 7.5.2012 10:41:45 >

Непосредна врска до пораките: 974
6.5.2012 23:57:38   
Џесика
андрианче честито годишнина и крштевка на андреј и господ секогаш по прав пат нека го води.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?