|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
8.5.2012 14:37:02   
mamicka77
ahhhh zaboraviv da cestitam na mihaela i anna molly cestitki za polozeniot ispit i rabotata na anna molly

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1051
8.5.2012 14:53:10   
AnnaMolly RR
Фала!!! Пак ќе биде со преведување и тоа најмногу ме радува, си уживам во тоа! Малку со врски е вработувањево, ама нели кај нас така си оди се user posted image Важно си имам нова работа, од 8 до 16, на 5 минути од градинката на Филип... Се ми се погоди како под конец. А деновиве бев во толкава депресија, не знаев каде ми е главата. Се надевам помина периодот кога не биеше малер и ништо не ни одеше од рака.

Live and let live

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1052
8.5.2012 14:53:36   
maki1
da ne ja urocam terasava,pu,pu,pu,samo ubavi raboti se desavaat i daj boze da prodolzi taka.So sreka na Anamolly,mihaela cestitki.ja da ve zirnam sega se vrativ od lekar,M ima prolivce od sabajlevo,mi rekoa deka od zabite e nisto strasno i zamislete na 11,5 meseci krvta i e top,a jade samo cice,se drugo liznuvauser posted image user posted image user posted image .Sega mi e polesno barem znam deka e ok.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 1053
8.5.2012 15:02:11   
kikicka
Aјде уште по една тура коктели може?
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1054
8.5.2012 15:03:45   
Џесика
Хахаха оваа па пијандурава чека повод и одма да залепи за пиење...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1055
8.5.2012 15:08:30   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Хахаха оваа па пијандурава чека повод и одма да залепи за пиење...user posted image

user posted image user posted image user posted image А замисли тек па она да има нешто за частење, ќе се влечеме по терасава user posted image

Честитки Ана Моли ете се среди, ептен ми е мило!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1056
8.5.2012 15:11:13   
mamicka77

e dzes komedii si me iznasmea kako budala se smeam sama vo soba ako stane M ti si kriva ke i kazam tetka rr ne dade da spiem mamceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1057
8.5.2012 15:27:33   
temjana
Ајде викендов кој е за собиранка да прославиме новото работно место на АнаМоли и да се наљокаме како стокиuser posted image Кажувајте само место и да се нацртате ситеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1058
8.5.2012 15:34:24   
Annet
јупиииииииииии ајде честитки еден куп баш ми е милоо со среча нека ти е Анамоли и на михаела исто и честитам побрзо да си дипломираш..
еве сме ние не сум пишала одамна тука,немам време се набрзина читкам и бегам...аа кикичкеее те нападнаа ама први ке се опијат хахахахахах се изнаснеав ригинални сте навистинаuser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!!
Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1059
8.5.2012 15:36:31   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Ајде викендов кој е за собиранка да прославиме новото работно место на АнаМоли и да се наљокаме како стокиuser posted image Кажувајте само место и да се нацртате ситеuser posted image user posted image user posted image

Ајде!!! Сакааааааам! Не сме се собрале одамна. А уште поубаво па ако се организираме навечер, без деца, а? Мада тоа малку тешко, ама да си прашам user posted image

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1060
8.5.2012 15:42:14   
dostickage

Фала!!! Пак ќе биде со преведување и тоа најмногу ме радува, си уживам во тоа! Малку со врски е вработувањево, ама нели кај нас така си оди се user posted image Важно си имам нова работа, од 8 до 16, на 5 минути од градинката на Филип... Се ми се погоди како под конец. А деновиве бев во толкава депресија, не знаев каде ми е главата. Се надевам помина периодот кога не биеше малер и ништо не ни одеше од рака.

ti rekov jas na krajot kje ispadne deka tie prethodnite ti napravile usluga. sekoe zlo za dobro.
se najubavo

Непосредна врска до пораките: 1061
8.5.2012 15:43:37   
kikicka
еее ај да не кажам што сте.....нека нека најмало сум ке си ќутам!
Абе Џеси,Џеси не се напињај ,узми си коктелас и опушти се мало user posted image user posted image
user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

user posted image user posted image user posted image А замисли тек па она да има нешто за частење, ќе се влечеме по терасава user posted image

Честитки Ана Моли ете се среди, ептен ми е мило!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1062
8.5.2012 15:44:01   
vezilka RR

Опа батооооо!! Браво, ете гледаш, ти реков јас дека поубаво ќе си најдеш user posted image . И плус ако си на 5 мин. од градинката, тогаш значи си ми во комшии, па ќе пиеме кафе на пауза user posted image .

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Zenskiiiiii poloziv uste eden ispit mi ostanaa uste 1 ipol.....eve osvezetese so limonatka...
Annamolly so srekja rabotickata da ti se pogodi i pari da prais povekjeeeeee....

Честитки..уште малку па диплома, нели? user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1063
8.5.2012 15:50:46   
Maca25
Ана Моли честито!!!! Гледаш после дожд сонце иде! user posted image Сега спремај се за шетање во парк некој ден после работа!!
Михаела и на тебе честито!!! Ти се гледа крајот !!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1064
8.5.2012 15:54:54   
dostickage
ajde Maco sega i ti da ne izraduvas. pustam srekjauser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1065
8.5.2012 16:02:33   
Maca25
Уф, фала срцка!! вие први ќе дознаете ако има нешто!! ама како што ми тргнало.....тешко user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1066
8.5.2012 16:04:26   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Опа батооооо!! Браво, ете гледаш, ти реков јас дека поубаво ќе си најдеш user posted image . И плус ако си на 5 мин. од градинката, тогаш значи си ми во комшии, па ќе пиеме кафе на пауза user posted image .

Обавезно!

Live and let live

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1067
8.5.2012 16:10:21   
Џесика
Од ова коктеливе на Кикичка, заборавив да и честитам на Анамоли вработување. Честито од срце, многу ми е мило што ете одма се најде нешто... ајде уште Маца и јас да направам финито па ајде нека се отвори среќата ајде и од мене џапајте кога веќе тргнало
user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1068
8.5.2012 16:15:59   
Mammi
Се среќа АнаМоли за работичето, а тебе Михаела исто така честитки и со лесно и последниот да си го завршиш.
Иако на терасва ме немаше, да си знаете ве читкав, и го спремам последниот испит за преведувач. Иако нешто друго ми се сакаше згора над ова, бебуш ни направи добредојдена промена плана, па мама после испит паузира и пак во клупи се враќа на нов факс оти мсто не ја држи за една понуда за работа која ја имав и ми треба овдешен сертификат на нивен мајчин јазик. Стискајте ми палци. И повелета на мојава сончева тераса да уживаме со леден чај

Непосредна врска до пораките: 1069
8.5.2012 16:23:17   
kikicka
user posted image user posted image Убаво си се опремила да не ти дојдат кусо user posted image user posted image

Ајде да честитам и јас за работата на Ана моли и испитот на михаела!!

Од ова коктеливе на Кикичка, заборавив да и честитам на Анамоли вработување. Честито од срце, многу ми е мило што ете одма се најде нешто... ајде уште Маца и јас да направам финито па ајде нека се отвори среќата ајде и од мене џапајте кога веќе тргнало
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1070
8.5.2012 16:26:31   
Natuska85
Срцкии само убави работи на терасава се случуваат,user posted image user posted image user posted image .Честитки Анамоли многу ми е мило,и јас сум многу среќна деновиве мој мали цуцо ептен се прилагоди во градинка почна и да спие веќе тамуuser posted image Ајде може да се собереме во недела сакате од поручек кај 6-7 во парк еве на пример???

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1071
8.5.2012 16:28:38   
Natuska85
Е а која е Ленче најмама што е прогласена на рр? Рингерајка ли ни е знаете??

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1072
8.5.2012 16:59:00   
Maca25
И јас секав да прашам која е мама Ленче?! Да и честитаме и тука!!!

А за собиранка јас сум за, попладне, за викенд, кога и да е!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1073
8.5.2012 17:12:21   
AnnaMolly RR
Мене ми одговара во недела. Сабота сме на роденден кај сестра ми.

Live and let live

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1074
8.5.2012 17:48:46   
arh_diz
Cestitki AnnaMolly za rabotata user posted image
Mihaela cestitki , ajde pobrzo da ne castis i za diplomska
Sto e ova kokteli , covek da neznae kakov da odbere

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1075
Страница:   <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?