|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
7.5.2012 23:46:28   
Andriance
Breee site rano si legnale.. c c c
samo ja ko budaletinka nekoja kaj uste ne odmorena od vcerasnata lumperajka pa uste si se iznacistiv denes, i troa na net si sedam...cekam masina da ispere user posted image

aj da pivneme nesto a?? nekoe koktelce?? da najavime godishni odmori hihihi

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1001
7.5.2012 23:52:24   
Ljubovce
Uf Andrijance epten dobro bi mi dosla edna castovka,i jas od ista pricina uste ne spijam,demek da zacistam,da peglam imam 2 celi peralni na Andrej sto me cekaat ama ne mi se raboti abe nekoja mrza me fatila i taka si dremam na net :)
Neka mu e so sreka krstevkata na Andrej,da e srekno detence i Bog da go cuva :)
cekam nekoe slikce da stavis...
backiiii**********

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1002
7.5.2012 23:53:28   
kikicka
Ајдее коктеласс можее можеее,мучас грасјас!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1003
7.5.2012 23:58:20   
Maca25
со сладоледов што сега го јадам како би ми добродошло едно коктелче!!! мммм.... фала Андријанче!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1004
8.5.2012 0:17:08   
Andriance
Aaaaa srce ja si pijam..redovno...vcera na krstevkata gi smackav 6 user posted image martinija...slikite uste ne se zemeni...treba nedelava..navremeno kje bidete obavesteni samo normlano bez komentari za mojata stava user posted image user posted image user posted image user posted image i frizuraaaa

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1005
8.5.2012 8:25:21   
Tanjat7880
user posted image
Eve vi edno MEGALO kafe za po sabajle,mene mi treba a se nadevam i vas ke vi svrdhi rabota,cestitki za site slavenici a na Andrijance deckoto srekja krshtevka neka verata mu dade zivot vo mir...ushte sum po doma rascistena,denes se nadevam zavrshuvam pa ke ve "vidam"ponatenane a sega aj cao

Непосредна врска до пораките: 1006
8.5.2012 8:29:44   
Viktori
Кафево ко за мене. Џапнав едно турско, сега одам по нес, во меѓувреме може и ова. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1007
8.5.2012 8:32:37   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНИ ЌЕ ВЕ УТЕПАМ! Како бе не ми кажа некој дека ќе одите групно на бебе саем? Виктори, јас и ти се слушнавме и како бре не ти текна да ми кажеш? Знаеш дека за дружби јас прва сум! user posted image

user posted image

Пффф друго ми беше во паметот бе user posted image user posted image user posted image Изветреана. user posted image
После тебе и на Џесика и се јавив, па и на неа мислам дека не и спомнав.
user posted image user posted image
Ајде можеме пак да се собереме викендов и да седнеме на некое пораат место.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1008
8.5.2012 8:36:53   
sitalia

user posted image  eve edno kafe za koj saka od mene za dobro utro.user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1009
8.5.2012 8:38:14   
Viktori
user posted image

еве и од мене за "стилија" user posted image user posted image user posted image и уште едно за кој е во дневна соба.

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 1010
8.5.2012 9:13:07   
arh_diz
Zeni kaj ste se se uspaleuser posted image
Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1011
8.5.2012 9:14:12   
Beatris
Хелоу, мелоу user posted image Ауу кафенцево топ. user posted image Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1012
8.5.2012 9:15:44   
Mihaela 2010
Of of sto izbor na kafinja denes...ke si odberam edno...denes sum pod STRES polagam na faks,ajde pustajte srekja i da krsam nogauser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1013
8.5.2012 9:17:51   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Zeni kaj ste se se uspaleuser posted image
Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)

Какво успивање арх-диз. Од 7 и 20 сум станата. Деца за во школо спремав. Додуша сами се спремаа јас шмркав кафе мм што го направил во 6. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Хелоу, мелоу user posted image Ауу кафенцево топ. user posted image Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје user posted image

Шољите се малечки, за мој вкус, ама еспресо демек у такви шољи се пиело.
Касно разбрав инаку спакував еспресо машинчето да го враќам, оти не течело доволно кафе
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1014
8.5.2012 9:24:28   
Џесика
Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот user posted image инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1015
8.5.2012 9:26:50   
Viktori
леле Џесика, мака си имаш ти. user posted image user posted image user posted image
Ама тоа со цветчето е капак - извини за се работава, што било и ќе биде.
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1016
8.5.2012 9:59:05   
Ikana
Здраво и од мене, уште сум тука user posted image user posted image
Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!

Непосредна врска до пораките: 1017
8.5.2012 10:02:44   
Beatris
Еве доброволец! Кажувај кога!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1018
8.5.2012 10:03:44   
Ikana
Го чекам мм да ме земе, накај 11 сме во Центар, и накај 12 на кафе со тебе!!!!!user posted image
А иначе кај се чекаме????

Непосредна врска до пораките: 1019
8.5.2012 10:08:06   
Beatris
Кај поголемиот стап, да те чукнам два три пати љутке една! Ќе те барам!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1020
8.5.2012 10:17:28   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот user posted image инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов user posted image

Ааххааххахаахахахах царрррр аууу како се изнасмеав хахаххахаuser posted image user posted image user posted image Вас ептен весело ви било денескаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1021
8.5.2012 10:22:53   
kikicka
Морее стап за тебе Беатрис еден троа поголем user posted image user posted image ...зезам !

Добар ден,добро утро какво се дешава? Мм од сабајле појадоче ,кафенце конечно да ме чека мене па уште и пред писито ми го наместил,пошто секое сабајле му кукам кафе кафе да ти текне еднаш да ми направиш,и ете конечно му текналоuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1022
8.5.2012 10:24:35   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

А, и заборавив да додадам, ми бараше и торта да му дадам да јадел, уште не се измочкал од спиење, САКАМ ТОТАААА УЧЕЕЕЕ!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1023
8.5.2012 10:30:06   
kikicka
аууууууу ЗВЕР еден мал видо го ти него!user posted image user posted image Кој не би сакал торта УЧЕЕЕ!!

Непосредна врска до пораките: 1024
8.5.2012 10:30:25   
Viktori
Жени хелп. Треба да снимам заб. Знаете некаде забар со рентген и плави картончиња?

Непосредна врска до пораките: 1025
Страница:   <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?