|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
8.5.2012 10:31:06   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот user posted image инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов user posted image

А, и заборавив да додадам, ми бараше и торта да му дадам да јадел, уште не се измочкал од спиење, САКАМ ТОТАААА УЧЕЕЕЕ!!!

user posted image user posted image user posted image

dusicka mila

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1026
8.5.2012 10:33:32   
Џесика
Ако ти одговара Аеродром да ти дадам број од мојата забарка, работи со картони, ама за рентген не сум информирана, да ти дадам број да прашаш?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1027
8.5.2012 10:36:59   
Viktori
да не е далеку малце повеќе? user posted image Чекај да прашам прво кај Лукановски во Лептокарија са паре е и дали работи со картони па ќе ти свртам ако ми треба.

Тебе пилето ти пееше или уште нема глас?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1028
8.5.2012 10:56:38   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Здраво и од мене, уште сум тука user posted image user posted image
Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!

ajde moze i jas dapominam da vidam so mm...ako me vidite maftajte user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1029
8.5.2012 10:59:55   
Pepelaska *
еве ме и мене, ненаспана,нервозна и уморна, со второ кафе.
Денес сум кај моите, нека види мм како кога дома нема никој user posted image .

Туку кога ќе се објави најмамата од бебе саемот, на еден бивш дечко е жената со ќерката па ме замоли да гласамuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1030
8.5.2012 11:02:51   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Здраво и од мене, уште сум тука user posted image user posted image
Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!

ajde moze i jas dapominam da vidam so mm...ako me vidite maftajte user posted image

Ќе седнеме негде на ул. Македонија, ајде дојди

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1031
8.5.2012 11:38:30   
AneLav RR
Zdravo decki kako ste mi, eve me i mene posle podolgo vreme so obrski i drugi nepredvideni raboti. Konecno dojdov vo Skopje i sega si gi kvacam bebinjata i cekam da se porodam.Milion raboti mi se iznadesija i nikako da sednam na kompjuter, a sto ubavo mi bese. Pa eve sum pak i site ve pozdravuvam.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1032
8.5.2012 12:12:34   
kikicka
ЕЕ Анелав од кога те нема да ни пишиш,уште колку ке квачишuser posted image ?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1033
8.5.2012 12:23:08   
AneLav RR
Pa 36-ta nedela sum, na posledniot pregled bea svrteni so glavite nadolu. Od utre vlagam vo 9-ti mesec i sekoj den mozam da se porodam. Inaku momentalno se bockam so Clexane dimerite mi ripnaa ik toa e. Site organi mi se pritisnati i se me cesa.Niz sto ne pominav ovie nekolku nedeli. Vaznop bebinjata se super. Pozdrav do site.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1034
8.5.2012 12:27:12   
Џесика
Па навистина те снема,а не знаев ни дека си при крај да се испилиш user posted image ајде со лесно нека помине, уште 1 недела издржи и после пуцај, олесни се... момче и девојче беа, така? Што имиња ќе им дадеш, имаш одлучено?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1035
8.5.2012 12:33:54   
AneLav RR
Da momce i devojce se. Za zenskoto ke se vika Anastasija,a maskoto uste sme vo pregovori pa ke vidime kako ke izleze ke vi pisam obavezno.

Непосредна врска до пораките: 1036
8.5.2012 12:44:27   
AneLav RR
Decki odam jas na bockanje. Milo mi bese sto ne ste me zaboravile, pa se citame podocna. Pozdravce i backi!

Непосредна врска до пораките: 1037
8.5.2012 12:48:09   
Pepelaska *
Со лесно анелав,

ја видовте ли оваа Гулабица луѓе , се мрдна народов незнам што им еuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1038
8.5.2012 12:57:45   
kikicka
Баатали тоа Гулабицата,ееее добро немаат ли некој салам да им кажи ,во кое време живеат!!!!!??

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1039
8.5.2012 13:02:20   
Bogdancanka
zdravo devojki kako ste deneskauser posted image ima nekoj raspolozen da napravi kafe?jas dur da se svestam da zavrasam po doma mi otide vremeto,treba da odam dvtora smena na rabota pfff ic ne mi se odi,cel den zatvoren na edno mesto

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1040
8.5.2012 13:10:43   
Pepelaska *
user posted image

повели срцка, имај убав работен ден

Непосредна врска до пораките: 1041
8.5.2012 13:14:00   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Баатали тоа Гулабицата,ееее добро немаат ли некој салам да им кажи ,во кое време живеат!!!!!??

Jas ja vidov na FB , Maca mislam ja ipase postaveno katstrofa e.Pa i tie sto ja snimale

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1042
8.5.2012 13:32:10   
Calypso
Hello ladies, како сте ми?
Еве јас да ве ѕирнам на кратко, спремам ручек, кај да е и малиот ќе ми го донесат, па да му дадам да јаде... кафе не стигнав да се напијам, ме изнервираа овие од коморава наша утрово, ќе ме умрат... и сега уште повеќе сакам да си одам од земјава, секој ден се молам и оние две пречки што ни останаа да ги надминеме (а не зависи од нас)и да му ја збришеме. Нема леб овде, во струка па ич... џабе учење, па уште и со мерак, за што си ги фрлив тие 6 годиниuser posted image

извинете за негативнава енергија... се надевам дека јас вака ќе се испразнам, ама да не се префрли на вас user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1043
8.5.2012 13:49:56   
AnnaMolly RR
ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!!
Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!

Live and let live

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1044
8.5.2012 13:52:35   
kikicka
Ајде Калипсо еве ти едно коктелче дрмни,после ова ке се опуштиш малку ..user posted image Ете како намерисувам јас частење...еве ајде локајте сите од има на Анамоли...

user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 8.5.2012 13:53:40 >

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1045
8.5.2012 13:58:02   
Mihaela 2010
url=http://www.Slikomat.com/slika/5299694.htm]user posted image [/url]

Zenskiiiiii poloziv uste eden ispit mi ostanaa uste 1 ipol.....eve osvezetese so limonatka...
Annamolly so srekja rabotickata da ti se pogodi i pari da prais povekjeeeeee....

Непосредна врска до пораките: 1046
8.5.2012 14:02:31   
Pepelaska *
Анамоли честито и со лесно! Ајде кажувај детали ,
Михаела честитки за испитот

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1047
8.5.2012 14:05:18   
Calypso
Честитки Михаела и АнаМоли! Ептен ми е мило за двете!user posted image user posted image user posted image

Леле, Кикичке... баш во центар годиш со коктеливеuser posted image ај наздравје!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1048
8.5.2012 14:28:45   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!!
Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1049
8.5.2012 14:36:06   
mamicka77
dobar den i od mene eve da ve zirnam malku na ova terasava nemoze covek da sedne od sabajle se na noga u pm,M spie pa ja cekam da stane da jade pa odime vo setnja

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?