|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
12.5.2012 13:51:06   
Ikana
Денес славиме прва годишнина од бракот со мојот најдраг сопруг!!!!! Еве да ве почастам женски!!!!
user posted image
user posted image

Инаку си дојдовме во Маврово да си прославиме, се распалува скара надвор, друштво стига , ја со лап топот и бебето офкорсuser posted image user posted image Па ко воли нек изволи!!!!

< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.5.2012 13:54:49 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1201
12.5.2012 14:07:05   
Maca25
Честито Икана!!! Уште многу години да си славите!!!! бацки за бебе М.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1202
12.5.2012 14:20:02   
kikicka
Среќен Роденден на ситерот Ана Моли,честитки Икана уште мнг години среќни да сте!
Јас фатив врата пак,времево пука жешко,Л не дава никој да а чепка ужива сама си заспа по пат,а јас леле срце ке мииспаднеше по нагорнинава ,мислев готово ке паѓам оффф туркај количка 23кг со се дете по стмнина,мислам се стопив ,сега да земам душа малку па ручек да ставам и вечер ке пичам со генерацијата дури 5 години туф туф едвај 100 се собравмеuser posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1203
12.5.2012 14:20:13   
Ikana
Фала Мацо И Кикичке и вие исто и најголеми гушки за уметничката Н и за босчето Л!!!! user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.5.2012 14:21:20 >

Непосредна врска до пораките: 1204
12.5.2012 14:45:56   
Pepelaska *
Нека ви се множат годините Икана, многу љубов и разбирање да имате и секако дечиња ,
Анамоли среќен роденден на сестра ти.
ААа кикичке ќе денсаш вечер а , види ја ти неа зошто идела во Мк, море море шо си ти.
Јас пукнав од досада веќе , пак дома со старци за викенд, мм ми го испратија в село работат нешто, па не е фер, ама има да надоместам јас за сите денови сама што седевuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1205
12.5.2012 14:48:21   
temjana
Лелел Иканче блазе си ви Во Маврово си уживкате. Ви посакувам дијамантска свадба многууу љубов и за некоја година да создадете друштво за бебе М user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1206
12.5.2012 20:15:47   
Tanjat7880
Ikana,da vi se mnozat godinite zaednicki i od srekja i radost da ne kurtulite!
Jas eve zimam od toa zestokoto shto si go dala,mi treba.Sega se vrativ od rodenden vo igroteka neli i zbesnaf,nikakva animacija na decata,celo vreme nadvor na fontanata,zivi mokri a devojkite shto treba da gi pazat nikade gi nemaaaauser posted image a i ovie deckive,lugje porasnale,drushtvo se,organizirani se i si pravat shto si sakaat,lelee kade mi e krajot...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1207
12.5.2012 23:20:16   
Andriance
Kaaaj ste mi be devojcici....
da vi kazam iskreno ama i mnogu ubo boli glava....dosta e vekje so od proslavi krstevki rodendeni mladenci...
ova denes bese kraj...od 13 do 21...drugarive ostanaa uste mene vekje mi bese zal za user posted image a i se premoriv...dosta mi e i od jadenje i od pienje hihiihih...

Ajde ikance i tuka da upatam cestitki...
utre idam da go vidam bebe na moja drugarka...vcera go pushtija od bolnica posle 23 dena...doma si se pa i treba malku pomos user posted image
ama i mene pocna da me fakja malku strav zs bebe e mnoogu malo..nema ni 2 kilca

ajde ve pozdravljam

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1208
13.5.2012 8:51:24   
Cipi Ripi
Здраво девојки. Можеби веќе сте виделе на фб, ама еве јас да ве поздравам тука и да ве известам дека се породив на 8 Мај со мојот дар од Господ што си го крстив Даријан. Сега за сега добро се снаоѓаме, бидејќи е прилично мирничко и си спие, а за се друго, вие сте ми тука со вашите совети.
Почастете денеска некоја мекица од мене, и се надевам на брза дружба со сите вас.
Поздрав девојки!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1209
13.5.2012 9:30:10   
mami2
Честитки Cipi Ripi, жив и здрав да е Даријан.

Инаку денес е Меѓународен ден на мајката, честитки до сите мајки.

По овој повод денес сум на работаuser posted image , организираме настан за одбележување на овој ден. Иако празникот е „увезен“ од други држави, ама ај барем не се одбележува како други денови по кафани, со букети и сл. Само да не ни заврне, нешто тмурно е времево.

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1210
13.5.2012 9:33:43   
kikicka
Кај сте брее жеништаа,ве неемаа. Јас сум турбо тука,цело време скитам а имам работа дома со алиштава оф оф. Синока убаво со поминав,е само што на мене многу ми се спиеше пакога си дојдов Л цело време нешто кенкаше незз што и беше,ама секогаш ет ака кога друг ја чува и тоа е тоа.ајдеставајте кафе сега не зезајте!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1211
13.5.2012 9:50:39   
Snowhite RR
Ципи рипи ТУКА имаш честитање за бебушто твојuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1212
13.5.2012 10:11:39   
Snowhite RR
Каде сте рингерајки денеска, пак исправивте патот некаде а? Некој ќе работи, некој ќе шета, ако, ако. А јас едвај најдов време за рр, а нема кој да ме пречека, кој кафе да ми свари ццццuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1213
13.5.2012 10:28:52   
Viktori
Тука сме сноувајт, дремам и јас, се спремам накај моите да се заакам, да не варам јас кафе туку таму да ми направат. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1214
13.5.2012 10:31:11   
kikicka
user posted image Ајде ајде пак јас кафе ке ставам неделно ....ама утре чекам од друг,ке одам денес кај мајка малку да поцицам,нели ден на мајката е па ајде нека е СРЕЌЕН ДЕНОТ НА МАЈКАТА!!

Непосредна врска до пораките: 1215
13.5.2012 11:07:20   
Maca25
Кикичке се изнашета значи!! Не ти се спие сега? Јас треба да одам на 10 години мартура сл. недела, ама ќе гледам Н. да ја однесам некаде, да можам утредента да се наспијам ко човек.
Ние синоќа си легнавме во 11 и спиевме до 10 сабајле. Не да сум се одморила....Сега се мислам дали да фаќам џогерот или патот некаде user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1216
13.5.2012 11:26:09   
Snowhite RR
Јас би патот да сум на твое местоuser posted image
Фала за кафето кикичке, а викаш денот на мајката, убаво што ме потсети, значи оваа недела со повод ќе чести мамичка ручек, во случај ако се пожали што секоја недела и' одиме на ручек, ќе имам изговорuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1217
13.5.2012 11:29:18   
Maca25
И јас така мислам Сноувајт. Само Н. ме полудува, веќе 45 мин. јаде едно тањирче чоколино!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1218
13.5.2012 14:32:04   
Annet
helooouuu i jas sum si kaj mamicka ihihihih
uzivancija do besvest ihihih
pozdrav za siteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1219
13.5.2012 16:12:33   
Maca25
Како сум се зезнала - наместо да се одмарам денес и да се изнашетам јас се изначистив... ќерка ми не сакаше надвор, се заигра дома и јас си викам ај малце ова да фатам, ај уште малце, и како шлаг на мојата чистачка акција испадна пеглање на 3 машини. Сега не можам да мрднам. Да ручаме и ќе се бапнам во кревет.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1220
13.5.2012 16:14:08   
mamicka77
zdravo decki kako ste jas sum denes malku kroki od sinoke vcera na izlet super pominavme fenomenalno M bese prekrasna mirna kako da ne bese so na se zacudiv duri kolku samo se raduvase na prirodata ama nokeska se rasipa se vecerta izkegovme nekade okolu22h i taaa ostana so sveki i ne sakala da zaspie osetila deka ne nema i nesakala ni da spie nida pie mleko i samo nakaj vratata gledala i pravela mnogu zalna faca svekrvami zvonese vo 00i30h veke ne mozela da sede i zvoni da si dojdeme koga dojdovme M ne da imase zalna faca nikogas ne ja bev takva videla i vednas pocna da se gali i i dadov mleko go ispi i ne sakase da zaspie do 3i30 koga ja legnam vristi misli deka ke ja uzpijam i ke i izbegam abe horor sto da vi kazuvam se pretoiv i 1000pati se popismaniv zosto ja ostaviv ova ke e prv i posleden pat.

Непосредна врска до пораките: 1221
13.5.2012 17:17:27   
Палешка РР
Се изгубив јас малку, а?
Ама пусто како да излезам на тераса, ме фатил некој бутур, ред солзи, два реда мрсули, одвај дишам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1222
13.5.2012 17:39:37   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Се изгубив јас малку, а?
Ама пусто како да излезам на тераса, ме фатил некој бутур, ред солзи, два реда мрсули, одвај дишам user posted image

Малку повеќе се изгубиuser posted image
Сега ѕиркав што има ново и кога те видов на тераса и јас одма излегов. user posted image
Ајде избриши солзите, издувај носот, погледни во сонцето и насмевНИ СЕ! user posted image

Кога ќе доѓаш навака? Да те видам салам, вака не се брои.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1223
13.5.2012 18:22:34   
Палешка РР
Тогаш честам и кафе за да не ни биде на суво муабетот

user posted image

Инаку те послушав, ги избришав солзите и мрсулите и погледнав во сонцето, ама кивнав user posted image user posted image user posted image

А инаку Скопје почнав многу често да доаѓам па кај и да е, пиеме кафе и во живо user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 13.5.2012 18:31:52 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1224
13.5.2012 22:01:28   
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

zdravo decki kako ste jas sum denes malku kroki od sinoke vcera na izlet super pominavme fenomenalno M bese prekrasna mirna kako da ne bese so na se zacudiv duri kolku samo se raduvase na prirodata ama nokeska se rasipa se vecerta izkegovme nekade okolu22h i taaa ostana so sveki i ne sakala da zaspie oset_ila deka ne nema i nesakala ni da spie nida pie mleko i samo nakaj vratata gledala i pravela mnogu zalna faca svekrvami zvonese vo 00i30h veke ne mozela da sede i zvoni da si dojdeme koga dojdovme M ne da imase zalna faca nikogas ne ja bev takva videla i vednas pocna da se gali i i dadov mleko go ispi i ne sakase da zaspie do 3i30 koga ja legnam vristi misli deka ke ja uzpijam i ke i izbegam abe horor sto da vi kazuvam se pretoiv i 1000pati se popismaniv zosto ja ostaviv ova ke e prv i posleden pat.

aman be mamicka77...user posted image andrej vcera bese ostaven od 13 do 21 sam so majka mi i toa bez cice user posted image normlano deka kje ima tazni facicki ama ti mora poleka da ja ucis...ajde naredna nedela pak i kje bide poarno...

inace jas denes bev da go vidam bebe na drugarka posle 23 dena u bolnica...lelel bebco ni 2 kilca...malenko...se mu e golemo ama A se izraduva hihihih...

ne mi se spie, ne znam so da praam...a cel den akame...ama aj...so ima drugo??
nekoja druzba na povidok??
nego....Beatris, Natushka?? da ne pocnavte so spisoci za odmarancijata"???
Kikicka josh ne ja pitam user posted image kje ja cekam da se vidime prvo na kafica u skala

< Поракaта ја уредил Andriance -- 13.5.2012 22:04:53 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?