|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
16.5.2012 11:49:31   
Mihaela 2010
Kako bese onaa.....za jednu nooooc kraj tebe.....a ja sve sve sto imam za tvoih dvadeset i peeeeetttt....

Sreken rodenden bocence i se najubavo ti posakuvam....

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 1326
16.5.2012 11:52:22   
vezilka RR
Среќен роденден boence, Жива, здрава да си!

Наташа честито годишница, уште многу да си славите!!

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 1327
16.5.2012 12:06:04   
Calypso
Здраво женски, еве ме и мене. Јас си имам нешто деновиве проблем со РР, слабо ми отвора, па кога ќе ми отвори, што побрзо да прочитам.
Bocence, среќен да ти е роденденот, нека ти се множат годините!
Честитки за секој што слави нешто. Јас таман утрово си помислив дека денес сонце ќе имаме, па ќе шетнам со малиов, ништо од тоа.
Ајде, имајте убав ден!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1328
16.5.2012 12:12:56   
Џесика
Среќен роденден bocence, среќна годишнина на Наташа... инаку јас го склопив кошот на Борјан, се израдува, кош кош и еве го сега си игра со пумпата за баскетчето што го дувавме...кошот онака си стои на сред соба, убав стокмен, ми иде од глава да си го треснам сега user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1329
16.5.2012 12:13:08   
Ikana
bocence Среќен роденден!!!
Како сте луѓе, мене времево ме утепа башка и имам добиено, крш сумuser posted image
Треба да одам во банка да уплаќам за пасоши, и и не ми се мрда од дома, таква мрза ме има фатено, само ми се спие и ми се јаде цезар салата опаснооооооuser posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1330
16.5.2012 13:28:08   
Beatris
Па опасно мавни една Цезар што и се мислиш толку user posted image

Боценце нека ти е среќен роденденот user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1331
16.5.2012 13:34:02   
Felly RR
Среќен роденден боценце!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1332
16.5.2012 13:44:15   
Yummy Mammy
Ajde i jas ednas da vi dojdam na terasava, se samo ve dzirkam niz prozorce user posted image user posted image

Sreken rodenden i od mene, se najubavo!

Jas maka macam so detevo, imase sipanici, pa se razbole, i eve ja uste po doma, zbesnuva... lele mori majko... koga se doma jas mislam veke ne znaat kako polosi da bidat. Sto i da kazes vika: ne, ne sakam, ne moze, nejkum, neeee... vcera i vikam: sakas sladoled? i imas odma: Ne! Aaaa, da, da, sakam! user posted image
Deneska e tolku losa sto i rekov deka e kazneta i nema da izleze nadvor, i luge tolku vristese i se derese, onaka so sila, od grlo... a be glavata mi ja pukna i uste poveke me iznervira... i eve ja sega sednala pred tv i gleda crtani... znam deka i toa ne e resenie, ama nemam poveke sila da ja slusam i da se raspravam so nea. Uf, a tolku ubavo ke si pominevme nadvor, ama ke moram da izdrzam do kraj, pa se nadevam utre ke se sekava na kaznata, i nema taka da pravi. user posted image Ama ne sum bas sigurna, zasto ednas isto vaka izvodese i se vleckase, i samo sto otvoriv vrata zavrna. I togas mi se derese, vristese, ko jas da go pustam dozdot so crevo, i jas i objasniv deka sledniot pat ako ne se vlecka i ako me slusa, nema da zavrne, i ke ima vreme da si igra, ama toa ne ja drzese dolgo.
Kako vie gi kaznuvate vasite deca? Sto se prai so dete sto go mavnalo zuta minuta? (Samo ne mi kazuvajte razgovor, ponekogas toa ne deluva, tolku e vozbudena sto niti moze niti saka da slusa)

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1333
16.5.2012 15:08:31   
Luci
Боценце среќен роденден и од мене, да си жива и здрава уште 100 години
Наташа честито годишница, златна свадба да си дочекате со мт
Мене грлото не ме боли више паaaaaaa има некој за сладолед на терасава??? user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 16.5.2012 15:09:56 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1334
16.5.2012 15:10:44   
Mihaela 2010
Ajj Luci kaj ti tekna na sladoledov...cccc da bev trudna ke pobacev,me podlaza,kaj da go najdam sega,ligi mi potekoauser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1335
16.5.2012 15:12:53   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Ajj Luci kaj ti tekna na sladoledov...cccc da bev trudna ke pobacev,me podlaza,kaj da go najdam sega,ligi mi potekoauser posted image

Ајде трк до продавница

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1336
16.5.2012 15:19:04   
arh_diz
Ah luci i mene me podlaza so sladoledov .Samo sto se vrativ od prodavnicauser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1337
16.5.2012 15:27:57   
temjana
хихииххи јас го имам најпрекрасниот колега во канцеларија и ми донесе еден кинг сладолед со лешник и бело чоколадо мфмфмфм мљаццц.
п.с ако имате немажени другарки дајте да му наместиме некоја фина убава... детево е сонце најголемо ем згоден, ем убав, ем вреден, едуциран абеееее да го раѓав немаше толку да си го фалам ама навистина е такаuser posted image башка има сини очиња user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1338
16.5.2012 15:39:02   
Mihaela 2010
хихииххи јас го имам најпрекрасниот колега во канцеларија и ми донесе еден кинг сладолед со лешник и бело чоколадо мфмфмфм мљаццц.
п.с ако имате немажени другарки дајте да му наместиме некоја фина убава... детево е сонце најголемо ем згоден, ем убав, ем вреден, едуциран абеееее да го раѓав немаше толку да си го фалам ама навистина е така башка има сини очиња

Auuuuu isto i kaj mene....eden edinstven kolega,nezenet,fin ,dobar,abe sto da vi kazuvam....baska i ovoj mojov e so sini oci..uf uf

A da staime nie edna tema za mazacka/zenacka a???,moze ke se najde nestouser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1339
16.5.2012 18:19:04   
Elce
Јас само да ве поздравам,не ве читав цели 10 дена,лежевме во Козле со С,имаше бронхопневмнонија,денес конечно сме дома:)Не знаете колку е среќна!Поминавме низ хорор,за тоа ке пишувам во друга прилика и друга тема.Важно сега сме дома,закрепнуваме полека.

Непосредна врска до пораките: 1340
16.5.2012 19:16:03   
mamicka77
eeeeeeeeeeee luci stvarno ne si fer sega so ova sladoledov strv me fati a kade da odam sega do marketite mi se vo centar a vo ovie malskite prodavnici se uste nema ke te utepam SRAMOTAAAAAAAAAAA.
Kako ste mi zenicki jas cel den natamu navamu ova zavrsi ona zavrsi ova fati ona i eve sega samo sto dojde red da sednam i da ispijam edna kafica,za dovaganjeto vo Sk ke bide sigurno vo juni 100% e sega se uste ne sme go odlucile koj den ke bide 15 i16 ili 17 i 18 ne se uste sigurno znae a mora da fatime raboten den ili petok da go fatime ili ponedelnik bidejki sakam da odam do Remedika da si napravam eden saglm pregled i da se vidam so mojata doktorka da si ja pocas_tamm bidejki sum i mnogu blagodarna za se sto napravi za mene i mm za bide M sega vo nasi race ama naknadno pak ke se dogovorime ako sakate druzba vo ZOO jas obavezno ke odam

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 16.5.2012 19:20:40 >

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 1341
16.5.2012 23:26:12   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Јас само да ве поздравам,не ве читав цели 10 дена,лежевме во Козле со С,имаше бронхопневмнонија,денес конечно сме дома:)Не знаете колку е среќна!Поминавме низ хорор,за тоа ке пишувам во друга прилика и друга тема.Важно сега сме дома,закрепнуваме полека.

Елче, жал ми е за тоа што ви се случило, мене уште ми е хорор кога ќе ми се спомне Козле... ајде никад веќе да не стапнете таму!!!
Инаку јас си гледам Survivor и им се дивам ги мереа колку ослабеле за 30 дена, 4-5-6 па и 10 кила скинале... а јас си седам во кревет, ги гледам и зобам цело време... па после сакам да ослабам... е нема!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 1342
16.5.2012 23:29:56   
vanessa30
OOOOOOOOOOOO tuka sladoled se jadelo, ete toa ti e koga se vklucuvas docna, samo troski od kornetite ostaneleuser posted image

Sreken rodenden i od mene Boence, srekna godisnina Nataska Da si docekata uste mnogu, mnogu, godisnini srekni i zaljubeniuser posted image .

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1343
17.5.2012 7:47:39   
blond
Добро утро женчиња. Денес ќе ја обрнам цела Македонија, од Струмица виа Штип, даље до Скопје, ондак Охрида града. Ако видите плавуша во полициска униформа викајте user posted image . Најчеста дестинација ќе ми се судовите. Ај бај бај се читкаме приквечер. До тогаш ладно кафенце со цимет мммм
user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 17.5.2012 7:48:26 >

Непосредна врска до пораките: 1344
17.5.2012 7:54:27   
arh_diz
Dobro utro
Blond fala za kafenceto, super euser posted image
Castis za unapreduvanje ili ?

Биди тоа што си

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1345
17.5.2012 8:06:21   
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Dobro utro
Blond fala za kafenceto, super euser posted image
Castis za unapreduvanje ili ?

Какво унапредување бре, да частев за тоа цел воз храна и јадење ќе имаше.
Унапредувањето (40% зголемување на шушките user posted image ) ќе е за два месеци. А она унапредување/преместување што го очекувам, нема да е најмалку за 6 месеци. user posted image .

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1346
17.5.2012 8:39:56   
Tanjat7880
Dobro utro devojki,kakov den A?Utepuvacka veke ova dozdot i studot a vikaat od ponedelnik pak jovo na novo dozd i veter i...user posted image
SREKJEN RODENDEN Bocenceuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1347
17.5.2012 8:41:51   
Mihaela 2010
Aj dobro utro i od mene...sto zboris tanjat??ja mislev ke se oprai vremevo od drugata nedela....Ajjj pa se skloniv zimskouser posted image ,denes podebelkata jakna si ja zemav,i da vi kazam ic ne se pokajav sto ja zemav

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1348
17.5.2012 8:43:59   
AnnaMolly RR
Добро утро!!! Јас уште немам работа, па од 8 си дремам, нема вести се уште. Еве третата цигара ќе ја палам на тераса, па ако поминува некој од тука, бујрум на кафе!

Денес одиме во игротека да го закажеме роденденот на Филип, едвај чекам да дојде јуниииииии!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1349
17.5.2012 8:44:01   
Tanjat7880
Sega cuv na RTS oni toa go vikaat a jas im veruvam,vikendov soncev a od ponedelnik destabiliziranjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?