|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
17.5.2012 8:46:43   
temjana
Добро утро женшчини времево не ветува баш убав ден ама ајде сепак да си посакаме. Мене косава од сабајле ми се крена од идиотиве каде што сум на магистерски студии, осечам дека набрзо ќе читате како луда трудница дигнала во воздух цел институт user posted image Не за друго ама па директно сум инволвирана и многу ми е познато на кој начин и како денеска се станува магистер и доктор на науки и од чорапа ме вадат вакви идиоти кои што буквално ништо не работат немаат издадено ниту една книга ниту пак предавања држат значи само дремат и тие ќе се изживуваат врз тебе ти бараат нешто за кое што ни они појма немаатuser posted image Минатиот испит на два пати ги фатив во тесно им поставив прашања и се трткаа како муви без глава за на крај да се извлечат со глупост. Абеееее повторно ќе речам не ми претсавува проблем и сто пати да ме враќаат за една семинарска од е... 20 страници, и да полагам пред 5 души комисија ама бре низ прсти ми поминаа такви очајни и крајно неписмени кандидати и трудови и сега тие се магистри а дел од нив и докторски запишаа, а мене најдоа да ме еuser posted image епа ќе ги дигнам у воздух и ич око нема да ми трепнеuser posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1351
17.5.2012 8:49:17   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Добро утро!!! Јас уште немам работа, па од 8 си дремам, нема вести се уште. Еве третата цигара ќе ја палам на тераса, па ако поминува некој од тука, бујрум на кафе!

Денес одиме во игротека да го закажеме роденденот на Филип, едвај чекам да дојде јуниииииии!

I nie minatata nedela zakazavme EDVAJ za juni,zaradi takvite ko nas rodeni sred leto site termini bea popolneti pa edvaj neshto pronajdovme

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1352
17.5.2012 8:52:46   
Maca25
Ова више не е нормално...па се измрзнавме. Јас вчера си помислив дека ќе се оправи времево неделава, па немам што да облечам веќе user posted image . А и детево за во градинка не знам што да му облечам.
Јас си пијам кафенце, па може и ќе си легнам пак попосле. Некако сум ненаспана и изморена.
Да ви кажам, вчера групата на Н. во градинка правеше завршна приредба...леле какви срциња беа сите. едно плаче, друго скока и се смее, некој вика на цел глас..цепки беа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1353
17.5.2012 9:03:37   
JovanaJ
Dobro Utro! Smrznata sum i jas...user posted image
I nie edvaj ja cekame zavrsnata priredba vo gradinka. Lani bese bolen pa ja propustivme se nadevam ovaa godina se ke bide vo red.
Plus i od kursot po Angliski treba da imaat priredba , isto vo gradinka, so dodeluvanje diplomi...
Jas ke bidam povozbudena od decata user posted image
Kako ste vie utrovo?

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1354
17.5.2012 9:03:38   
Џесика
Ете. Го однесов сабајлево во градинка, зошто можно беше денес да швркнам... одиме, влегуваме, и една мајка ми вика „спремни сте за сликање?“ Ја у чудо најдена и учителката ми вика „сакав да ви се јавам да знаете за сликањето, ама претпоставував дека сте болни“ а тоа врска нема, викам кажуј такви работи, и оваа година ќе пропуштевме сликање, па детево ниедна слика ќе нема од градинка, коа ќе ме праша дали одел во градинка ко дете, ќе викаме „да сине, одеше ама сезонски“ user posted image ај сеа клајте по едно кофенце да попијам во тишина!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1355
17.5.2012 9:08:15   
Maca25
И ние немаме слика од Нина во градинка. Оди веќе 2 години, а слика немаме. Секогаш кога ги сликаат, Нина е болна. Освен за еден 1.Април, само ќерка ми била маскирана и не ја сликале групата, а и мали биле беше изгворов. Ама вчера ја изнаснимав, па барем некое видео ќе имаме како спомен.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1356
17.5.2012 9:08:31   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Добро утро женшчини времево не ветува баш убав ден ама ајде сепак да си посакаме. Мене косава од сабајле ми се крена од идиотиве каде што сум на магистерски студии, осечам дека набрзо ќе читате како луда трудница дигнала во воздух цел институт user posted image Не за друго ама па директно сум инволвирана и многу ми е познато на кој начин и како денеска се станува магистер и доктор на науки и од чорапа ме вадат вакви идиоти кои што буквално ништо не работат немаат издадено ниту една книга ниту пак предавања држат значи само дремат и тие ќе се изживуваат врз тебе ти бараат нешто за кое што ни они појма немаатuser posted image Минатиот испит на два пати ги фатив во тесно им поставив прашања и се трткаа како муви без глава за на крај да се извлечат со глупост. Абеееее повторно ќе речам не ми претсавува проблем и сто пати да ме враќаат за една семинарска од е... 20 страници, и да полагам пред 5 души комисија ама бре низ прсти ми поминаа такви очајни и крајно неписмени кандидати и трудови и сега тие се магистри а дел од нив и докторски запишаа, а мене најдоа да ме еuser posted image епа ќе ги дигнам у воздух и ич око нема да ми трепнеuser posted image

На кој факс си, Темјана. Ова ми мириса на некој државен и добро познат. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1357
17.5.2012 9:30:39   
temjana
Нормално на државен, искрено бидејќи сепак станува збор за повеќе пари кренав кредит и си велам не ги давам на приватен бидејќи сакам нешто да научам сепак таа диплома нема за украс да ми стои. Како се зае.... освен што до сега прочитав околу 10000 страници и учев од бугарски, руски, украински, српско-хрватски (сакаа и германска литература да ми дадат ама им реков да не претеруваат) не добив ниту едно предавње демек немало доволно студенти и ќе одиме на менторски систем. Од тој менторски јас ни М не добив, освен што полагам пред комисија испити од по 1000-2000 страни плус сменинарски и што испитот ми трае 2 часа. Мислам дека после испит излегувам со минус 2-3 кг и од глава до петици испотенаuser posted image а да ме прашаш што сум полагала немам појма, од толкава трема ги бришам од меморија испитите и се што е поврзано со нив. И како да не ги запалиш??? Силувачи неписмениuser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1358
17.5.2012 9:42:52   
Beatris
Сега ти е шанса да затепаш се по ред и да се вадиш на хормони! user posted image user posted image user posted image

Ај добро утро!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1359
17.5.2012 10:12:31   
Mihaela 2010
Zenski mnogu e tapa...kako li ke pomine denovuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1360
17.5.2012 10:19:17   
Џесика
Не бе, зашто тапа, мене ми е баш фино, дишам пуним плучима user posted image башка при рака ми се на син ми чоко стоби флипсот, ај едно да каснам, ај уште едно, ќе ги стопам сите...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1361
17.5.2012 10:37:49   
vezilka RR
Добро утро жени..т.е мокро утро, хи,хи. Ова со кој стигна магистрира во последно време ми е хит. Ама стварно сите тутурутки што ги знаев, сега се м-р, д-р. Затоа се скинав од смешки на скечот на Коцев на Златна буба мара, дека денес не можеш тема за магистерска да си најдеш, се е зафатено user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 17.5.2012 10:38:29 >

Непосредна врска до пораките: 1362
17.5.2012 11:01:56   
Annet
dobro utro i od mene zenicki ubavki,denes ke drememe doma cel denuser posted image
vcera se iznasetavme se isnaspavme ama denes nisto..
eve da ve zirnam kako ste ,sto ima novo,dodeka I spie ..imajte si ubav den iako ne e ubavo vremeto..

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1363
17.5.2012 11:04:11   
Mihaela 2010
Ehh kolku sakam da si podremam i jas bez nikoj da me zamara,a ne da sedam tuka na rabotauser posted image ,a zgora na toa i da ja sreduvam treba diplomskata rabota,i toa na tema:razvod na brakuser posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1364
17.5.2012 11:04:57   
kikicka
user posted image user posted image Добро утроомуабет имало од сабајле. Вчера времево милина беше ама денес тапа џонс башка на ридов ке не оденесе и ветерот.Ние се спремаме за на вакцина па видечемо како ќе сме.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1365
17.5.2012 11:08:47   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Добро утро жени..т.е мокро утро, хи,хи. Ова со кој стигна магистрира во последно време ми е хит. Ама стварно сите тутурутки што ги знаев, сега се м-р, д-р. Затоа се скинав од смешки на скечот на Коцев на Златна буба мара, дека денес не можеш тема за магистерска да си најдеш, се е зафатено user posted image user posted image user posted image

Ллелле остај саде магистри и доктори ке се собереме во државичево наше кај ке ни биде крајот со толку паметен народ user posted image Сега пак зошто високото образование им го направија со 3 години значи или магистар ќе си или пак со виша си остануваш абе ненормална работа. Мене ми е срам кога ќе кажам колку години имам а уште не сум магистрирала пошо нели сега во мода е на 23 веќе да си м-рuser posted image Аххххх ненормални времиња дојдоа ама ова неписмениве со титули ужасно ме плашатuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1366
17.5.2012 11:29:03   
Џесика
Темјана, ме изнасмеа со муабетов, и јас почнав да се фрустрирам што се двоумам да се откажам скрос, чунки немам мотивација, само мајка ми ми кука за парите, ама кога гледам што све може да биде професор, магистер, др-мр, ми се лоши жими мајка...

Непосредна врска до пораките: 1367
17.5.2012 11:35:33   
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene.

A go znaete ona:
Si vozel covek tocak po ulica i udril pesak i mu vika:
-izvini magistre, ne te vidov...
a ovoj: -e od kaj znaes deka sum magister?
-pa u drzavava sekoj vtor e magistar, jas ne sum, znaci ti si.

user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1368
17.5.2012 12:00:42   
Mammi
Добро утро од мене. И да си знете дека цело време ве читкам на брзака онака, оти бев предиспитно стресенаuser posted image АЛи помина и тоа, и сега можам да дишам. Еден дел завршив, следниот следната година, оти мораме да му се посветиме на бебуш. Колкав беше пораснат, право маже. А мм само вика цел на мене, а јас само си се смешкам да не му го кршам атерот. И Темјана, еве ме и мене со нервози кога гледам како некој си пројдува на испит несумливо да се изразам. Една госпожа забулена (немам предрасуди да не се разбериме) блутут слушалка и со мм цело време се косултираше што како. Абе user posted image И после гледаш пред мене или пред некој кој повеќе се труди ја испикале. Па да фатиме да се шамијосаме сите ако било така работава.
Инаку ЈаммиМамми ме изнасмеа со вицот, ама шта се мора мора се. Јас комотно се излежаваме со бебуш додека мажето е на посао, денес ваму е празник и сме слободни па удираме бригу на весеље само не ми комплетно без сладолед некакоuser posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1369
17.5.2012 12:22:52   
dostickage
Lelel decki sea se vrativ od DM. Denes e otvaranje pa ima nenormalni popusti.
Becutanot peleni na 50 % popust, Duel prasok isto an 50%, Duel omeknuvac na 50%, Nivea isto na 50% , Felce Azura omeknuvac ... i sve toa za smesni pari.
Eden kup pari dadov ama raat sum barem za peleni edno dva mesecauser posted image

Kjar do gusa user posted image

(Одговор на членот Mammi)
Непосредна врска до пораките: 1370
17.5.2012 12:33:13   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro i od mene.

A go znaete ona:
Si vozel covek tocak po ulica i udril pesak i mu vika:
-izvini magistre, ne te vidov...
a ovoj: -e od kaj znaes deka sum magister?
-pa u drzavava sekoj vtor e magistar, jas ne sum, znaci ti si.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Их, слатко се изнасмеав!!!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1371
17.5.2012 13:13:00   
Ikana
Добро утро и од мене, денов подобро ноќ да го насловиме, зашто дома се ми е упалено, и со батерија ќе почнам до надвор да одам ужас...а утре фино лепо 25 степени....нездраво!!! Како ли да одам со бебево за пасош денес, во скафандер треба да го облечам.....глупости невидени!!!!
Темјанке затоа ја уште немам магистрирано чекам озбилна конкуренција да се појави па да се доквалификувам....user posted image user posted image user posted image
Шала, на страна, ме мрзи опасноuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1372
17.5.2012 13:23:24   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Lelel decki sea se vrativ od DM. Denes e otvaranje pa ima nenormalni popusti.
Becutanot peleni na 50 % popust, Duel prasok isto an 50%, Duel omeknuvac na 50%, Nivea isto na 50% , Felce Azura omeknuvac ... i sve toa za smesni pari.
Eden kup pari dadov ama raat sum barem za peleni edno dva mesecauser posted image

Kjar do gusa user posted image

И јас само што се вратив, ама 1 саат стоев на каса, налет, успут ми летаа тоалет хартии и прашаци врз глава од луѓево што се подаваа user posted image Тетки се караат се тепаат, корпи се полнат преку полици у систем еден чека ред еден пазари user posted image Бабички со по еден прашак и омекшивач се пикаат на каса преку ред дека нели они стари се, другиве позади викаат ко на митинг да се... вери најс експириенс, вери најс user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1373
17.5.2012 13:40:27   
Calypso
Добар ден жени, како сте ми?
Еве ме и мене, реков да ве поздравам дури спие малиот, од сабајле по доктори се м'кнеме, ама не е ништо страшно.

П.С.Само што се разбуди, толку од моето седење на РРuser posted image

Ај да ве почестам нешто да се загреете денес
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1374
17.5.2012 13:41:37   
jasca
Dobar den zenicki,
denov sto Ikana so pravo go naslovi nok e DAY OFF za mene, go nauciv bebusot deka den e za igranje, nok za spienje, pa ovaa nok nekako dolga mu izleze se utepuva od spienje user posted image , baska od rano sabajle ja izmaltretirav so vakciniranje.
Mammy neznam od kade pisuvas, no utrovo vrtev vo edna firma vo germanija pa nikoj ne se javi, a utre rabotat li? ili
pozdrav

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1375
Страница:   <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  53 54 [55] 56 57   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?