|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
15.5.2012 16:30:09   
Beatris
Честитки Маца user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Да ти се погоди работата! Гледаш како си се редат работите user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 1301
15.5.2012 16:34:04   
kikicka
ООО Кикичка е кума на 15,тешко Ск ке ме види тој викенд ,цел викенд имам свадби т.е трошок user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

Cestitki za Srna srce e samo taka da prodolzi i sto poveke da bega na mama niz sobite user posted image
Maca RR cestitki za rabotata gledas deka po sekoe loso dobro dovaga,malku sum of topik ama sto struka ti bese,ajde ajde se so ubavo na rr taka teba a ne negativni energii da sireme,za sednuvanje na kafence i jas sum ama mnogu ste mi daleko tuka nemam nikoj od rr ama se spremame naredniot mesec da dojdeme vo Sk da ja prosetame M malku do zooloska pa ako sakate ke organizirame druzba ama mi se cine deka nema site rr da bidat tuka andrijance beatris natuska i kikicka se na odmor vo juni samo sto datum bese aj potsetete me od koga do koga nie najverovatno dovagame posle 15juni

Ooooooooo srce kje bideme vekje vrateni ama dali kje ne prepoznaes...aj so kje bideme potemneti nego ovie trive se i pravi ribi user posted image

ajde moze da se organizirame bas za vo ZOO

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1302
15.5.2012 16:34:56   
Beatris
Завлечи го орото накај Скопје user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1303
15.5.2012 16:39:36   
kikicka
user posted image user posted image Ејјј замисли тегнам по автопатот коло водам и веам тоа марамчето у воздух!user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1304
15.5.2012 16:45:08   
Annet
ke ispadnam jas na veleskiov avtopat da ti mafnam hehehehehee;-)

Непосредна врска до пораките: 1305
15.5.2012 16:56:23   
kikicka
Абе не е проблем ке поминам од кај тебе ,ке те соберам user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1306
15.5.2012 17:10:54   
Annet
moze ja kumova tajfa ama srcka ja na 15 juni sum maturantka,nisto samo ke se mafneme;-)))user posted image bas ubavo vecno kumstvouser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Абе не е проблем ке поминам од кај тебе ,ке те соберам user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1307
15.5.2012 17:36:21   
Ljubovce
Kikicka moze nie vikendov da pravime edna kafica a??? taka planirame da pravime setka,aj ke ti pisam ako e se po plan...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1308
15.5.2012 17:58:46   
kikicka
ЕЕ супер може може ,јас сум за шетка. Се надевам дека ке биде се по план.

Непосредна врска до пораките: 1309
15.5.2012 20:07:49   
Snowhite RR
Маца честито нова работа, баш ми е мило, иако врне надвор кај тебе сонце грее, супер. А што работиш бтв?
Анамоли не сум во тек, почна нова работа и ти? Баш ми е мило и за тебе, со среќа. А да не барам наназад ај пофали ми се овдеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1310
15.5.2012 21:07:00   
Natasa981
Zenski, denes slavime godisnina so mm:) Vtora po red :) Povelete koj e za kolace !

user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1311
15.5.2012 21:32:12   
kapina
natasa cestito godisnina

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1312
15.5.2012 21:47:15   
Ikana
user posted image user posted image user posted image
Вечни да сте Наташа, се најдобро!!!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1313
15.5.2012 22:39:55   
Felly RR
Честита годишнина Наташа, и со среќа Маца на новото работно место!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1314
15.5.2012 23:28:03   
Melanija RR
Maca RR честитки ,ти посакувам работата да ти е супер и паричките секако user posted image
па и пензија да си дочекаш ако ти одговара user posted image
Natasa981 уште многу годишнини да си дочекате во љубов и слога

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1315
16.5.2012 1:34:58   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

ЕЕ супер може може ,јас сум за шетка. Се надевам дека ке биде се по план.

za kakva druzba toa tuka se zbori a jas ne znam??? sk ili negotino??? ako e sk i ja se chekiraaam user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1316
16.5.2012 8:32:50   
Felly RR
Добро утро на сите! Ајде едно кафенце од мене, повелете!
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1317
16.5.2012 8:44:10   
Tanjat7880
user posted image
Maca,ova e za tebe i site vie na koi istata im treba SO SREKJA DEVOJKO,OD SRCE TI POSAKUVAMuser posted image user posted image user posted image
Natasha da vi se mnozat godinite zaednickiuser posted image
Felly jas sum za kafe,ova tvoevo mi odgovara a i sonce imame,ke bide fino na terasicevo

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1318
16.5.2012 9:19:51   
JovanaJ
Natasa, cestito godisnica!
Uste mnogu mnogu godini da slavite zaedno! user posted image user posted image
A i dobro utro na site!
Sega za sega ne sum nesto mnogu vo guzva pa ke ve druzam malku poveke..user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1319
16.5.2012 9:33:52   
Andriance
eve me i mene ranobudna uste u 7 oci otvoreni...go nosev A na redovna kontrola i odlicen e pu pu user posted image
sega samo da ve pozdraav idam do bebe da si legnam i jas...posle kje drmneme edno kafesito

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1320
16.5.2012 9:39:29   
Beatris
Ја сум станата како вампир од 6 саат, сега мислам дека пола ден е поминат user posted image Денес ми е малце по релакс ден на работа па ќе ве дружам троа ПОЈЌЕ user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1321
16.5.2012 11:27:22   
kikicka
Што бе никој нема а? Јас уште од сабајле бев да вежбам со мм ,заедно сме посилни нелиuser posted image сега еден тушшш и правец на кафе мафе,има сончкоо! Лав ју ,хаг ју кис ју олл!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1322
16.5.2012 11:36:36   
Џесика
Еве сум јас тука, пиев кафе, детето е неподносливо, и сега ми текна дека имам од роденденот добиено подарок кош и сега ќе му го отворам да се заигра малку да ми се мафне од глава, ме пукна!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1323
16.5.2012 11:45:46   
bocence
denes mi e rodenden polnam 25 godini pa da ve pocastam po nesto
user posted image
user posted image

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1324
16.5.2012 11:48:25   
arh_diz
Sreken rodenden Bocence
Dzesika jas taka sekogas imam nesto sokrieno od M  i koga ke dosaga mu ja davam igrackata i mirna sum nekoe vreme :)

Биди тоа што си

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?