|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: страшно
14.5.2012 20:51:29   
lilicka
Мили Рр-ки никогаш ама баш никогаш немој да се возите во кола без да го ставите детето во седиште............ахххххххххх
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Денес еден лудак не удри додека одевме на лекар(детево со Т) охх боже фала ти што не чуваше ние седевме позади таа ми беше во преграткаuser posted image user posted image user posted image ....неможам да се соземам кога гледав детето како ми летна од рацее!!!
Кошмарр....се надевам брзо ќе се заборави,стресот е преголем....а за среќа user posted image не е повредена а мама е само набиенаuser posted image
Плачам со саати и никако неможам да се соземамuser posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 301
14.5.2012 21:10:47   
Annet
lilicke ajde smiri se ete nisto ne bilo strasno ve cuval dedeo Boze ajde bidete ni dobri a na tie ludacite sto neznaat da vozat da im gi zemat dozvolite ................................user posted image dusicki
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Мили Рр-ки никогаш ама баш никогаш немој да се возите во кола без да го ставите детето во седиште............ахххххххххх
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Денес еден лудак не удри додека одевме на лекар(детево со Т) охх боже фала ти што не чуваше ние седевме позади таа ми беше во преграткаuser posted image user posted image user posted image ....неможам да се соземам кога гледав детето како ми летна од рацее!!!
Кошмарр....се надевам брзо ќе се заборави,стресот е преголем....а за среќа user posted image не е повредена а мама е само набиенаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 302
14.5.2012 21:19:59   
kikicka
Лиличке господ ве чувал,секакви има возачи никогаш не знаеш што ке биде од такви,затоа колку и да внимаваш ете пак ке се случи нешто. Ве гушкам и бакнувам срце мало оно!user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 303
14.5.2012 22:17:32   
lilicka
Господ не чувал....битно таа ми е добро. таа ми е целиот свет...фала ви Анет,Кикичка!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 304
14.5.2012 22:44:33   
kapina
jas sum seuste vo sok sega koga se vrativme so mm od gosti vidov na trotoarot imase ocrtano so kreda covek i imase krv  bese ocrtano kako koga policijata ocrtuva koga ima nekoe ubistvoneznam sto se ima sluceno no mnogu sum potresena

Непосредна врска до пораките: 305
14.5.2012 23:39:04   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

лиличка смири се, важно сте добри. user posted image сигурно нема да се сеќава, а и немој сега да мислиш на тоа. важно е дека сите сте добри. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 306
14.5.2012 23:48:33   
Natasa981
lilicka, dobro ste, toa e najvazno..gospod ve cuval! bubni ja malata od mene

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 307
15.5.2012 0:21:06   
kapina
lilicka ne se potresuvaj tolku smiri se bilo pak pominalo sto da kazam jas zatoa sto go vidov prvo pred nekoj mesec edna baba se frli pod kamion posle vidov teska soobrakajka so eden tesko povreden i sega ovaa

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 308
15.5.2012 0:28:26   
Maca25
капина како можеш жити се ваква споредба да направиш?!?! не си ми јасна ама ич!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 309
15.5.2012 0:32:35   
kapina
uste sum potresena se izvinuvam zatoa ako zgresiv nesto stvarno neznam kako ke spijam ovaa vecer 

< Поракaта ја уредил kapina -- 15.5.2012 0:33:43 >

Непосредна врска до пораките: 310
15.5.2012 8:27:02   
bebe82
I mene ne mi e jasna spredbava na kapina sto videla nekoja si baba sto ne ja ni poznava, i nekoi navistina nepotrebni sporedbi sto pravi, demek ti si popotresena od lilicka koja sto imala stres so svoeto dete???????????????

Nekoj barem da razmisli pred da pise nesto vaka. DETE E!!!!

Jas epten se voznemiriv i se potresov so prikaznava na lilicka, bidejki i mene koga mi e bolno deteto mi sedi vo skut, ama veke nema.

lilicka te sfakam kolku ti e tesko, nemoj da se obvinuvas gledas i drugi ima kako tebe sto si go drzat bebeto ponekogas, Gospod ve cuval, toa e najvazno.

Samo guskajte se, mazete se i se ke bide dobro. user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 311
15.5.2012 8:56:35   
Viktori
Лиличка најважно на user posted image ништо не му е. Ниту ќе памти, ниту знае што е, ниту ништо.
Ајде не се секирај... Ти смири се, тоа е најважно. Лудаци возачи хараат по улициве.

Капина невкусна ти е споредбата, не дека си погрешила нешто. Си видела ова-она. Сите сме виделе нешто, ама да почувствуваш на своја кожа и да споредуваш со нешто видено онака, на улица, не е баш убаво.

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 15.5.2012 8:57:19 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 312
15.5.2012 9:10:36   
Calypso
Лиличка, Господ ве чувал, не можам ни да замислам како се чувствуваш. Ајде, ќе биде подобро! Секакви лудаци има по улициве, тоа е факт, само ќе кажам, Господ да не чува.
Капина, страшно е и тоа што тебе ти се случило, ама не можеш да споредуваш, кога се две различни работи. Ајде, ќе биде подобро!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 313
15.5.2012 9:51:46   
Beatris
Лиличке смири се, најлошото се избегнало, штом user posted image и вие сте добри, се е добро. Очигледно, треба да се внимава и за другите не само за себе. Затоа јас секогаш се расправам со мм кога ми вика - Е де земи држи ја во раце што ја ставаш во седиште за 5 м. Ете зошто!

Капина со споредбава не ми е јасна, и тоа што си го видела е трагично, ама неспоредливо е да гледаш како сопственот дете ти лета од раце со некоја непозната баба... user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 314
15.5.2012 10:00:50   
vezilka RR
lilicka, душички, битно не се случило ништо пострашно, господ ве чувал. Немој да мислиш на тоа што можело да се случќи, битно не се случило. Гушни си ја бебушка и полека смирете се. Гушки и бацки од нас.

Како сте денес?

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 315
15.5.2012 11:10:10   
arh_diz
lilicka gospod ve cuval,potrudi se da ne razmisluvas veke na toa sto se slucilo

Биди тоа што си

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 316
15.5.2012 18:51:12   
Џесика
Еве пошто ни тргнало со страшните ситуации... денес мене ми е втор роденден, т.е на син ми... го пуштив да оди доле кај свекрва ми, а свекрва ми во тој момент била во вц, и господинот си отклучил врата, си излегол во двор, си отворил и од дворот портата и си излегол... отишол скоро до Партизанска... јас го мислам кај свекрва ми, кога дома ми го носат две бабички, го нашле скоро кај амбулантата и Тедико во Влае, за малку ќе го згазела кола... го виделе само детево и го прашувале каде живее...а знаете,. син ми слабо зборува, па им викал „мама вози кола, тато вози кола“ и го фатиле за рака и му рекле носи не дома, и ги донел... луѓе, каков шок доживеав откако влегов дома, уште сум онака млитава и цело време фолмови ми поминуваат низ глава, што ако дојдев во ситуација да го барам по улици, што ако тргнел накај булеварот??? леле детево 500 метри си изодело по папучки, ќе шетал господинот... верувајте првпат во животот осетив нагон да го здрвам од ќотек, кога сите овие слики ми поминаа низ глава, сепак прибрано му одржав лекција, а и во неговите очи осетив страв и каење... и еве го сега цело време вика „Бојан бегаше“, му викам кај бегаше ти? Вика „на Матка“ (бил денеска на Матка со свекрва ми, па посакал пак) сега верувате или не, до вц го зимам со мене, ко фобија некоја да добив.... user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 317
15.5.2012 19:00:54   
Annet
eee Dzesika go cuval Gospod,neka e zdrav i ziv.sega se potset_iv jas na 3 godinki sum izbegala taka od kaj tetka mi na gosti,zivee na 4-5 km od kaj moite sama sum si dosla doma me"iskrsile "od kotek,eeee ke si pametam za sekogas...

< Поракaта ја уредил Annet -- 15.5.2012 19:02:47 >

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 318
15.5.2012 19:27:36   
kikicka
Леле џесикаа, неможам да замислам такво нешто.Уф ме заболе срцето што читав,најважно е што ништо не се случило,палавко мал!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 319
15.5.2012 19:56:40   
Џесика
А таман го научивме да си ја кажува адресата каде живее, и одма да се провери дали ќе се снајде, мајмун еден, животот ми го скрати!!! Затоа отсега памет во глава и клуч тргање од врата, оти шкрап-шкрап пораснал господинот за сам да шета....

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 320
15.5.2012 20:23:20   
Maca25
Леле Џес се испопотресов!!! Каде бре планирал дечкото да оди сам?!?! Вади клучот од врата или ставете онаква брава со ланче на надворешната врата доле, да не може да излезе. Абе Бобо бе, ја преплаши мама!

Непосредна врска до пораките: 321
17.5.2012 14:13:19   
bocence
клик

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

Непосредна врска до пораките: 322
17.5.2012 14:55:47   
JovanaJ

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

А таман го научивме да си ја кажува адресата каде живее, и одма да се провери дали ќе се снајде, мајмун еден, животот ми го скрати!!! Затоа отсега памет во глава и клуч тргање од врата, оти шкрап-шкрап пораснал господинот за сам да шета....

Dzesika, lele sega go citam ova.
Dusicka mala, sreka sto se dobro zavrsilo. Mozam da zamilsam kolkav stres e ova za tebe...te preplasil.

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Непосредна врска до пораките: 323
17.5.2012 15:00:47   
Beatris
Јас не прочитав кога се десило, ама вчера кога ми кажа нозе ми се пресекоа и не знаев што да напишам тука! Не дека сега знам ама добро е што се добро се завршило, не сакам ни да помислувам на "што би било кога би било"

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 324
18.5.2012 14:28:57   
AnnaMolly RR
Леле, Џесика, јас сега читам! Ау, се стресов!
И нас еднаш ни кидна Филип во парк (и Маца беше таму), ама среќа одма приметивме и го најдовме на едно 70 метри од нас. Ужасно чувство, неспоредливо е!

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 18.5.2012 14:29:18 >

Live and let live

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?