Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ауууу ама сме биле компличаре бреее вака ли држава ќе водиме
Запамтете ја добро реченицава, и потсетете ме да и ја плеснам у фаца за некој месец
аххахахахах Беатрис знаеш колку луѓе ми го собираат голем г јадец сум, со душа чекаат да ми фаќаат сеир. Знам дека се врз глава ќе ми се врати ама дур можам ќе си галамам
bas bez vrska sto kje morame na zatvoreno....ama eve ajde eden predlog od mene,...bidejki kje bideme so deca...za da moze i onie mami sto imaat deca sto se besni da pijat raat kafe..neka bide vero centar...kje pieme kafe gore u toa knox i kje gi gledame deci u igroteka...za zal drugo asalano ne mi teknuva isven igroteka....a vreme???
Кој ке се без деца? Јас изгледа Л не ја носам ради времето ако истура вака дане ја малтретирам ептен. Ако можете без деца мислам дека нема да биде проблем каде ке пиеме кафе??? Дали стое договоорот за во 18:00ч или ...???
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Јас ќе се договорам вечер со мм, па ако е расположен може и јас да му го оставам Филип и да дојдам сама. Ама поголеми се шансите да го земам. Ќе пишам вечер. Како и да е, би требало да дојдам сигурно, без разлика дали сама или со дете.
Женски, ај да се најдеме во 17-17.30 барем да не се враќам од работа дома, така ќе можам да ја замолам мајка ми да ја почува Ања до покасно , а тие што можат да дојдат во 18 нека дојдат тогаш. Има некој што може тоа време? Кика ваљда ќе може и така ќе биде у Ск. А?
Иначе ако се вратам дома мајка ми одма низ врата ќе фати, мм е на работа, ќе морам ѕверката со мене да ја носам и со никој нема да можам 5 реда муабет да направам
Ај дојдете во Рамстор бар на пауза да ве ѕирнам... ако не барем околу 18.30 да се собирате, да успеам да дојдам, сакам да ве видам бе па.... А Беатрис нека си иде дома, нек не извољева, па да не се враќала од работа дома...ццц... дојди кај мене на работа да пробуваш чевли... Сериозно, на работа сум до 19.30, времево плаче за без деца, ајде и не мора да е игротека и саат и пол.... ај срцки сте, дај да напраиме добра комбинација
во рамстор мало сутра во игротека освен ако на некого му се даваат + 200 денари. Мене на пример. ќе ме фати + 400. Ама нема везе, каде и да се договорите јас ќе дојдам. Инаку денес и на отворено не беше страшно попладнево. Мене генерално освен ако не врне повеќе ми се седи надвор, а не во тоа конзервите Рамстор, Веро, ватевер. Може ако е потопло Југ или АБЦ, е сеа не знам како есо гужви Југ. АБЦ е ок тој период.
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 22.5.2012 21:16:40 >
Ajde kazete kade, Ramstor e posigurna varijanta zaradi vremevo, moze i nadvor u kaficot da sedneme, B i J i taka se srcki mozat sladoled da jadat ne mora u igroteka. Ja uste neznam so ke pravam so A ali nekako ke napravam da dojdam
I jas kje dojdam okolu 17h-17:30h..kje ve posruzam eden saat bez bebe kje go ostavam kaj mama...zaboraviv deka ne samo sto i e rodenden na majka mi tuku slavat celi 30 godini brak pa kje moram brzo da se vratam....znachi kade potocno??
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.