|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
22.5.2012 9:30:05   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Ауууу ама сме биле компличаре бреее вака ли држава ќе водимеuser posted image

Запамтете ја добро реченицава, и потсетете ме да и ја плеснам у фаца за некој месец user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

аххахахахах Беатрис знаеш колку луѓе ми го собираатuser posted image user posted image голем гuser posted image јадец сум, со душа чекаат да ми фаќаат сеир. Знам дека се врз глава ќе ми се врати ама дур можам ќе си галамамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 501
22.5.2012 10:46:52   
Beatris
Ако ако збори си ти user posted image user posted image user posted image  Кога ќе искочи тоа бебулето ќе видиш што е компличаре... user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 502
22.5.2012 10:55:49   
Maca25
Компличарке, што е планот за утре? Дајте некаде на затворено да одиме, не ми се вади зимска јакна!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 503
22.5.2012 11:11:43   
Andriance
bas bez vrska sto kje morame na zatvoreno....ama eve ajde eden predlog od mene,...bidejki kje bideme so deca...za da moze i onie mami sto imaat deca sto se besni user posted image da pijat raat kafe..neka bide vero centar...kje pieme kafe gore u toa knox i kje gi gledame deci u igroteka...za zal drugo asalano ne mi teknuva isven igroteka....a vreme???

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 504
22.5.2012 11:46:20   
kikicka
Кој ке се без деца? Јас изгледа Л не ја носам ради времето ако истура вака дане ја малтретирам ептен. Ако можете без деца мислам дека нема да биде проблем каде ке пиеме кафе???
Дали стое договоорот за во 18:00ч или ...???

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 505
22.5.2012 11:54:50   
Maca25
Може и јас да ја оставам Н. дома, зависи од расположење (нејзино), а и од време. Ама да гледаме некое место погодно и за мајки со деца, затоа што не сите може дома да си ги остават деците

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 506
22.5.2012 13:03:54   
AnnaMolly RR
Јас ќе се договорам вечер со мм, па ако е расположен може и јас да му го оставам Филип и да дојдам сама. Ама поголеми се шансите да го земам. Ќе пишам вечер. Како и да е, би требало да дојдам сигурно, без разлика дали сама или со дете.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 507
22.5.2012 16:03:10   
Beatris
Женски, ај да се најдеме во 17-17.30 барем да не се враќам од работа дома, така ќе можам да ја замолам мајка ми да ја почува Ања до покасно user posted image , а тие што можат да дојдат во 18 нека дојдат тогаш. Има некој што може тоа време? Кика ваљда ќе може и така ќе биде у Ск. А?

Иначе ако се вратам дома мајка ми одма низ врата ќе фати, мм е на работа, ќе морам ѕверката со мене да ја носам и со никој нема да можам 5 реда муабет да направам user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 508
22.5.2012 20:20:32   
Џесика
Ај дојдете во Рамстор бар на пауза да ве ѕирнам... ако не барем околу 18.30 да се собирате, да успеам да дојдам, сакам да ве видам бе па.... А Беатрис нека си иде дома, нек не извољева, па да не се враќала од работа дома...ццц... дојди кај мене на работа да пробуваш чевли...user posted image Сериозно, на работа сум до 19.30, времево плаче за без деца, ајде и не мора да е игротека и саат и пол.... ај срцки сте, дај да напраиме добра комбинација

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 509
22.5.2012 21:09:58   
Maca25
Може во Рамстор, има и игротека таму, не мора до веро да се оди. мене додуша секаде ми одговара, планирам без дете да дојдам

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 510
22.5.2012 21:15:50   
Viktori
во рамстор мало сутра во игротека освен ако на некого му се даваат + 200 денари. Мене на пример. user posted image ќе ме фати + 400.
Ама нема везе, каде и да се договорите јас ќе дојдам.
Инаку денес и на отворено не беше страшно попладнево.
Мене генерално освен ако не врне повеќе ми се седи надвор, а не во тоа конзервите Рамстор, Веро, ватевер. Може ако е потопло Југ или АБЦ, е сеа не знам како есо гужви Југ. АБЦ е ок тој период.

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 22.5.2012 21:16:40 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 511
22.5.2012 22:30:35   
Beatris
Ajde kazete kade, Ramstor e posigurna varijanta zaradi vremevo, moze i nadvor u kaficot da sedneme, B i J i taka se srcki mozat sladoled da jadat ne mora u igroteka. Ja uste neznam so ke pravam so A ali nekako ke napravam da dojdam

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 512
22.5.2012 22:36:32   
Viktori
па и не се веќе за во игротека. Им се слушаат муабети. user posted image user posted image user posted image 5 ипол да биде одговара? па кој нема да стигне ќе има и тура од 6, 6 ипол. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 513
22.5.2012 22:42:32   
Beatris
Sto e do mene dogovoreno! Se crtam u 5.30 tamu

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 514
23.5.2012 0:06:44   
Ikana
Значи каде точно во 17 и 30? user posted image

Непосредна врска до пораките: 515
23.5.2012 1:51:48   
Andriance
I jas kje dojdam okolu 17h-17:30h..kje ve posruzam eden saat bez bebe user posted image
kje go ostavam kaj mama...zaboraviv deka ne samo sto i e rodenden na majka mi tuku slavat celi 30 godini brak pa kje moram brzo da se vratam....znachi kade potocno??

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 516
23.5.2012 7:31:34   
Beatris
Ajde pred Ramstor od stranata kaj menuvacnicata, ja ke dojdam i porano od 17.30

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 517
23.5.2012 8:17:04   
AnnaMolly RR
Ако не врне ќе дојдам и јас околу 17 кај менувачницата. Јас со дете ќе дојдам директно од градинка на кафе user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 518
23.5.2012 9:20:40   
temjana
јој како сте ме поuser posted image со местото и времево ама ај нек ви бидеuser posted image Значи во 17ипол Рамстор менувачница тоа е последно? Ајде видимо се тамо свежи, згодни, насмејани и ондак то...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 519
23.5.2012 9:33:07   
Beatris
Темјанче да не претеруваме, ја би рекла само насмеани user posted image user posted image user posted image user posted image
17.30 ит из!!!

Непосредна врска до пораките: 520
23.5.2012 9:34:33   
sandriana RR
Дечки, да се пријавам и јас со Т за дружбата-да ве запознаам....може?user posted image (освен Андрианче што си ја познаваме надвор од РРuser posted image ). Се надевам дека ќе стигнам до кај 18ч...

Непосредна врска до пораките: 521
23.5.2012 9:38:18   
Maca25
се гледаме во 17.30!

Непосредна врска до пораките: 522
23.5.2012 10:24:51   
Natuska85
Јас нема да можам да дојдам,баш ми е жал.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 523
23.5.2012 10:46:39   
libra.n
I jas nema da mozam, ne uspeav da se smenam na rabotauser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 524
23.5.2012 12:56:38   
AnnaMolly RR
И јас за жал нема да можам да дојдам. Филип нема шанси пешки да издржи до Рамстор, а блиску ми е за со такси. Не понесов количка денес.

Ајде следниот пат user posted image

Live and let live

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.