|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
23.5.2012 22:18:35   
Ikana
Понеделнички рече Кикичка дека ќе доаѓа пак?
Ако е така, ондак ај понеделник пак да се собереме?

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 551
23.5.2012 22:18:35   
Џесика
znaci vrvornica bese 16 pati se vrativ, prvo so beatris se vidovme, pa posle kikicka mi se izbaci u najgolemata guzva ke ja nokautirav so stikla po glava, posle koga izlegov demek da mockam, gi vidov ostali, ispokukav I se vrativ, pa posle se posmeavme so maca, ikana, temjana I dosticka... za kikicka ke praam poseben termin, mnogu mi bese krivo, ludi zeni, ne me ostavija da izlezam...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 552
23.5.2012 22:22:38   
sandriana RR
A be devojcinja,....jas za dzabe si se prosetav do Ramstor preeska....ama, za pamet mi e, koga iskacham sose user posted image , docnam 20 min od zakazanoto vreme,cekajki user posted image da stane od spienjeuser posted image , nemam tel.brojce od nikogo,i na kraj pamet ne mi e da zirnam vo nadvoresniot kafic, poshto ocekuvam majki so deca sa vidam-a vie site sami ste si bile. I posle 3 kruga niz Ramstor i marketot, koa trgnav da si odam, mi upadnavte u ochi kaj ste-t.e, ja prepoznav Beatris od slikite (generacija Korcaginska sme bile) - ama nemase poenta veke da se ubacuvam. Ete taka, za sledna druzba se nadevam ke uspeam da ve zapoznaam user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 553
23.5.2012 22:34:59   
Viktori
Сандриана, во понеделник се договараат реприза да прават, тогаш ќе дојдеме на време. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 554
23.5.2012 22:40:07   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

A be devojcinja,....jas za dzabe si se prosetav do Ramstor preeska....ama, za pamet mi e, koga iskacham sose user posted image , docnam 20 min od zakazanoto vreme,cekajki user posted image da stane od spienjeuser posted image , nemam tel.brojce od nikogo,i na kraj pamet ne mi e da zirnam vo nadvoresniot kafic, poshto ocekuvam majki so deca sa vidam-a vie site sami ste si bile. I posle 3 kruga niz Ramstor i marketot, koa trgnav da si odam, mi upadnavte u ochi kaj ste-t.e, ja prepoznav Beatris od slikite (generacija Korcaginska sme bile) - ama nemase poenta veke da se ubacuvam. Ete taka, za sledna druzba se nadevam ke uspeam da ve zapoznaam user posted image user posted image

Breeeeee ni od mene nekoe brojce nemozese da najdes....pa cim si ja videla Betaris barem da ste se upoznale za drugi put...a bas kje ja upoznaevme Tinka nasa :-)))

ajde ova povod za brz nareden pat

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 555
23.5.2012 22:43:01   
sandriana RR
ma i pred vreme ako trebauser posted image , i bejbisiting ke organiziramuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Сандриана, во понеделник се договараат реприза да прават, тогаш ќе дојдеме на време. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 556
23.5.2012 22:45:59   
sandriana RR
Sekako za nareden pat...user posted image user posted image Pisi mi vo PP tvoe brojce, da si iam za svaki slucaj
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Breeeeee ni od mene nekoe brojce nemozese da najdes....pa cim si ja videla Betaris barem da ste se upoznale za drugi put...a bas kje ja upoznaevme Tinka nasa :-)))

ajde ova povod za brz nareden pat

Непосредна врска до пораките: 557
23.5.2012 22:46:14   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

И јас сум за кафанка нареден пат, да си каснам нешто не за другоuser posted image а и пиво ми се пие толку ми се отвори дизната од пред некој ден за пиво и сега оди сопри ме. Овој мојов со рацете кренати спремен за оро ќе излезе од мене. Мм му пушта Наум Петрески демек на заебанција абе луѓе во секунда престана да мрдаuser posted image Јас како дебил некој по цели денови со класична музика се трујам за ова сељачево на Наум да ми реагираuser posted image Нејсе кажете кога и каде јас се цртам веднашuser posted image

Наум Петрески беuser posted image .Ти затоа си за во кафана наредна дружба,пивце плус цуцко мирен ќе си седи,ќе си слуша турбоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 558
23.5.2012 22:49:09   
Natuska85

Леле многу викавме нели?user posted image
user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 559
23.5.2012 22:59:14   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Леле многу викавме нели?user posted image
user posted image user posted image

не бе, затоа и многу тешко ве лоцирала Сандриана на поминување. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 560
23.5.2012 23:14:24   
Beatris

E sram da ti e sto ne si dosla! I pluis generacija RJK, odma da mi se prijavis koja siuser posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 561
24.5.2012 10:09:52   
Felly RR
Леле женски читам и ептен забавно ви било. Се надевам летово ќе дојдам и јас накај СК, па да можам и јас да ви се придружам на некоја дружба.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 562
24.5.2012 10:29:56   
kikicka
И мене убаво ми беше само што user posted image (мм) ми ја скрати седенката user posted image пошто моравмеда си одиме. Се собравме убаво здравје нареден пат повеќе да бидеме.Инаку и со деца и без деца пак сите зборувааме кој што слушне тоа.Ептен ко чавкички бевмеuser posted image

За во Понеделник ке ви кажам,може и Вторник да биде незнам user posted image .
Туку Џесика да знаеш ко удрена се врткав во продавницата изгледа единствена бев што не бара чевли user posted image дури некој чудно ме гледаа а јас барам балкмакс патики и светли фармеркиuser posted image и ги најдов,ама ептен ти напнаа тебе,ти фино лепо на каса да си се наместиш најубаво ке ти биде.
Јас и ти посебно нареден пат убаво да се изгледаме, испопричаме.

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 24.5.2012 10:42:41 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 563
24.5.2012 17:16:12   
Maca25
Многу убаво си поминавме. 3 саати како ми поминаа...дури и ќерка ми ми се јави да ме праша дали ќе дојдам дома user posted image Сакам да ве видам пак, да се изнамуабетиме и изнасмееме. Ептен ми беше мило што ги запознав кикичка и достичка!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 564
24.5.2012 23:23:37   
Џесика
kikicke, jas se staiv vo vtornik slobodna taka da mora da se smeeme vo vtornik...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 565
25.5.2012 11:17:10   
Beatris
И јас едвај чекам да повториме, дома не ми се одеше ама баш ич. Ептен од грижа на совест user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 566
25.5.2012 15:16:26   
dostickage
I jas da se prijavam za denes :-)

Epten mi e keif sto gi zapoznav site, super mi dojde iskacankata .

Treba da se povtori definitivno user posted image

Непосредна врска до пораките: 567
25.5.2012 15:55:37   
AnnaMolly RR
Следен пат и јас доаѓам, па што сака нека биде!

Live and let live

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 568
25.5.2012 16:50:29   
kikicka
Децооо во Понеделник а???

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 569
25.5.2012 16:51:51   
Natuska85
Даааааааааааааааааuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 570
25.5.2012 17:53:23   
Andriance
Me tooooooooo...i to mislam deka mozam pak bez user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 571
25.5.2012 17:59:37   
Maca25
Јас не можам! :(

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 572
25.5.2012 23:04:21   
Џесика
zaebana si ama da se smenam prva da bidam da sednasm raat, a?

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 573
26.5.2012 12:11:11   
Natuska85
Да Џес,даuser posted image .Саат останува 17.30.Локација исто....Туку мислите ќе не примат у истиот кафичuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 574
26.5.2012 12:37:09   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Да Џес,даuser posted image .Саат останува 17.30.Локација исто....Туку мислите ќе не примат у истиот кафичuser posted image user posted image user posted image

Море ако време биде ок..може и да смениме локација..некое пофино местенце,.,.на пример АБЦ или Форца или Скала нали user posted image

Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.