Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кика иде во ВТОРНИК нели еве за Џес се средив и јас слободна тогаш. А за време офф изгледа не ке можам до толку касно како минатиот пат,туку порано изгледа сите ке бегате од паузите,уште да ви се во исто време!
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Женски ајде кажувајте каде да се стационираме. Време 12-1, со оглед дека Кика ќе трга накај 10 од Неготино. Дајте некој предлог за во центарскиов регион, да ни биде позгодно на нас што ќе излагаме од работа на пауза
Denska sobiranka???? Hmmmm, ke treba da kidnam od rabota, znaci def. bez da dojdam, a na rabota da kazam nekoja prikaska deka iam obvrski administrativni da prkam . Ako e u rabotno vreme, togas ajde nakaj centar - GTC ne vi odgovara? Irish Pub, Toros ili sl?
Јас утре има судење во Кичево мада фака .Ќе се вратам дури околу 15 часот.На кој не му одговара преку ден може и кај 17.30 да се собереме втора група а
eve jas sea vidov kakvi dogovori padnale , ke se potrudam da dojdam iako forza bese super idea , epten u maalo ke mi dojdevte. Inaku Libra, jas sum vo Taftalidze pa moze da se dogovorime da odime zaedno. Jas najverojatno ke bidam so bebka, nemam na kogo da ja ostavam. Ul. Makedonija e malku loso za parking, no ajde ke se snajdeme. znaci 12:30 vo barcelona? ostanuva toa ili? P.S. Sledniot pat mozeme i na terasata vo ragusa prostorno e, ima i za jadenje i za pienje ima i sonce i ubava senka
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.